• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 3 yaşında bebe

Bu olaydan çok etkilendim. Rüyalarıma girdi. Bir adam çocuğumu sevmeye çalışıyordu, ben de kucağıma çocuğumu sıkı sıkı bastırıp ondan kaçmaya çalışıyordum. Neden caydırıcı cezalar gelmiyor, neden insanlar eğitilmiyor, tedavi edilmiyor? Daha ne olması lazım? Kanun koyucuların da çocuğu, torunu yok mu? Küçücük bir çocuğun zarar görmesi kimin ne işine yarar?

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Yaa gercek olmasin bu :KK42::KK42:

Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
SöyşS haberleri görmekten igreniyorum nasıl insan bunlar.Ne zaman son bulucak AllAh kahretsin böylelerini pislikler.

Kizmayin bana ama ben idamin gelmesini sonuna kadar destekliyorum.
En basiti bu olmali.
Biz cocuklarimizi bi pislik gelip hayatini karartsin diye dogurmuyoruz.
Kanim dondu :(((

cezalar caydırıcı olsa keşke..
pipisini kesip aynı şekilde tecavüz edilmeli.
kısasa kısas mis gibi.
Böyle bir hayvana ( hayvan demek o masumlara hakaret, lakin söyleyecek söz bulamadım ) tecavüz edecek yaratığı nerden bulacaklar.
Hadım etmek şart bence de.

Böyle bir hayvana ( hayvan demek o masumlara hakaret, lakin söyleyecek söz bulamadım ) tecavüz edecek yaratığı nerden bulacaklar.
Hadım etmek şart bence de.

ben erkek olsaydım ve benim çocuğuma yapsaydı bunu ben yapardım..
çocuğun babasına versinler..
hem envai çeşit şeylede yapılabilir düzenli işkence edeceksin..

Ve bunu yapan insan(ki degil) babaymış aynı zamanda. Ne hale geldi insanlar? Rabbim aklımızı çocuklarımızı koruaun

Bu başka bir çocuğumuzun hikayesi. Habere söz konusu olan bebeğin durumu değil. Bu yazıyı sosyal medyada nicedir paylaşıyorlar. Bu yavrucak haber olunca yine paylaşıma başladılar. Hangi çocuk olduğu önemli değil tabi, tüm istismar vakaları çok can yakıcı ama yanlış bilgiyi düzeltmek istedim.
Evet bende öğrendiğimde diğer sayfalara bakarsaniz 50 kere düzelttim durumu ama olmuş bi olay olduğu için ha buna ha ona farkden bisey yok malesf

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.

Allah im dayanamadim agladim. Suan nefes alamiyorum boguluyorum. Bunlari okudum uyuyamam artik kac gun ruyalarima girer. Allah o pisligi oldurmesin her bir zerre eti parca parca koparilsin onun o seyini hergun bir parcasi kesilsin kalin kaziklardan agzindan cikana kadar hergun tecavuz edilsin. Adaleti mahkumlardan bekliyoruz onlar verecek cezasini. Öldum ya basim donuyor rabbim sifa ver o bebege unuttur bu aciyi ne olur hatirlamasin ne olur

Bunlari yasayan 3 yasinda ya..
Allahim nasil insanlar bunlar gercekmi? Yalan haber fln olun.

Bogazim dugumlendi resmen, icim yandi, cok uzun zaman olmustu boyle aglamayli.

Allahim en kotu sekilde cezalandirir insallah.

Allah'ım ben bu haberi duyduğumda bebeğe bir şey olmadi zannediyordum. Keşke aklımda öyle kalsaydi. İçim yanıyor Allah'ım şifa versin dualarımız küçük küçücük bebeğe gitsin... Bız nasıl bir toplum olduk!!!

idam bu suç için gelmeli gelmeli gelmeli. kanım dondu haber gitmiyor aklımdan. içimden gitmiyor bu aci. habere bile dayanamazken o anları yaşayan bir çocuk varsa o anları yaşatan bir şeytan varsa yok olsun insanlık. yok olsun bu şeytanlar. doğurmasın analar bunları doğmamış olsun bu yaratıklar. Allah onları o an taş etmiyorsa var demek ki Rabbimin bir bildiği. yok olasicalar. koruyun evlatlarinizi cocuklarinizi Allah askina ayirmayin gozunuzun onunden. birakmayin kimseye yabanci yere. goturdugunuz yerde basinda dikilin. koruyun koruyabildiginiz kadar. guvenmeyin kimseye

Bu şerefsiz herkes dışarda oyun oynarken davetli olmadığı halde düğünü biraz izleyip içeri giriyor .uyuyan çocuğa birseyler yaparken( çıplak şekilde ) komşu görüyor adam kaçıyor .ardından çıplak şekilde kacarken polis yakalayıp çarşafa sarıp içeri tıkiyor. Lanet olsun.
Lanet pislik içim kalktı birde öylelerini besliyorlar cezaevlerinde ,öldürmeyecekler hemen, sürüm sürüm süründürecekler , artık bölgelerine idam gelmeli ibreti alem içim asılmalı hem de kadınlar tarafından asılmalı lanet pislikler ş....sizler.

Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
Koyacaksın en azılı katilin yanına hapiste ölsün bu şerefsiz ölsün

Bende çalışan bi anneyim 3,5 yaşında şimdi oğlum, dün eve gittim sürekli anlatırımda bu sefer daha farklı anlatıyorum, işte senin özel yerine kimse dokunamaz diyorum sadece anne baba tuvalete götürebilir biz yokken anneanne babanne diyorum başka biri asla sana dokunamaz diye ve dışarda parkta bizden ayrılırsan seni kaçırırlar bak götürürler diye korkuttum, eşimde insanlardan korkutacaksın diyo kızlar şu yaşanan olaylardan sonra bu uyarılar çok normal değil mi

Kafamdan neler geçti kaç gündür,neler yazmak istiyorum aslında,,küçük yavruyu düşünüyorum,annesini.... bir anda yok olan hayatlarını,ateş düştüğü yeri yakar doğru ama bizimde ciğerimize düştü,böyle yaratıkları anlamıyorum anlamak istemiyorum idam istiyorum......

Back
X