Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu meclise önerildi ama halktan bazı cagdas insan hakları savunucuları. Bu olamaz dedi hatırlayın.Tecavuzculeri hadim edecekler ki sapik ruhlular ders alsin.
Boyle seylerin cagdasligi olmamali bence. En azindan ibret verici olup suc orani azalir. Bazen irana hak veriyorum. Ne guzel asiyorlar onunede sucunu yazip.Bu meclise önerildi ama halktan bazı cagdas insan hakları savunucuları. Bu olamaz dedi hatırlayın.
Of of yemin ediyorum şok oldum ben haberi izlememiştim ama şu an beynim durdu allahım nasıl birşeydir bu içim yandı resmen rabbim bütün çocukları korusun böyle pisliklerdenAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
cok hAklısın arkadasım hemfikiriz. Bunun önü yoksa hic bir sekilde kesilemez. Gelecekten yavrularımızın geleceginden cok endişeliyim.Boyle seylerin cagdasligi olmamali bence. En azindan ibret verici olup suc orani azalir. Bazen irana hak veriyorum. Ne guzel asiyorlar onunede sucunu yazip.
Astiklari yerdede bir kac saat sallandiriyor ki millet gorsun.
Ben bir keresinde gazetede okumustum. Adam cocuk istismarindan hapiste yatiyor af tan yararlanip cikiyor. Is ariyor. Inanirmisiniz cocuk parkina bekci yapmislar adami. Okuyunca şok olmustum.İdam gelmeli idamı sonuna kadar destekliyor ve istiyorum . Tecavuzcüler, cocuk istismarcıları , kadın katilleri , terörüslere idam gelmeli! Hergün ladın cinayeti , görmek içimi yakıyor. İdam gelsin bakın ne tecavuz ne taciz ne cinayet olur. O kucuk yavruya bunu yapanı içerde besleyip cezası dolunca topluma salınmas adeletsizlik. İdam gelmeli. Aslında turkiye genelinde kadınlar ve anneler imza kampanyası baslatmalı.
Vergilerimizle o yaratıkları içeride beslemek bile agır geliyor bana. Bir anne olarak o cocugun annesini dusununce ki ben karıncayı ezerim diye korkan biriyim o oyaratıgı tırnaklarımla parca parca etsem içim sogumaz.aranıza idam yazanlar var. idam gelişmiş ülkelerde olmaz. biz burda yine de ülkemizi geliştirmeye çalışıyoruz. çare ağırlaştırılmış müebbet. sistem oturunca da kanıtlanmışsa hadım. idam yazmayın buraya. ve hayır adamı savunmuyorum. cehennemin dibine kadar yolu var
Al işte bugun bunu yapan mahluk ta bir gun cıkacak.Ben bir keresinde gazetede okumustum. Adam cocuk istismarindan hapiste yatiyor af tan yararlanip cikiyor. Is ariyor. Inanirmisiniz cocuk parkina bekci yapmislar adami. Okuyunca şok olmustum.
idam yolu açılırsa sadece bu suçtan insanların öldürüleceğini düşünmek çok masum düşünce olur. ağırlaştırılmış müebbet yesinler suç kanıtında hadım edilsin. dışarı salmasınlar yeter ki. lütfen idam yazmayın. adamı savunmuyorum asla savunmam. idam lütfen yazmayın. o yol açılırsa çok kötü şeyler olurVergilerimizle o yaratıkları içeride beslemek bile agır geliyor bana. Bir anne olarak o cocugun annesini dusununce ki ben karıncayı ezerim diye korkan biriyim o oyaratıgı tırnaklarımla parca parca etsem içim sogumaz.
işte buna karşı çıkılmalı. dışarı çıkmamalılar. bazi suçların hafifletmesi olmazAl işte bugun bunu yapan mahluk ta bir gun cıkacak.
Okudum ve yine diyorum onlar nefes almayı hak ediyormu ? Dört duvar arasında bile olsa o sezgine yaptıklarının uasattıkların bedeli bumu olmalıAyşe Arman 'ın bugün kü yasasını okudunuz mu dehşete kapıldım resmen Allah iyi inşalarla karşılaştırın her daim
psikolojim bozuldu resmen bune ya edecek beddua bulamadim bulamiyorum insan okurken dili dişi kitleniyo yaAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.