• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 3 yaşında bebe

idam gelmediği sürece tecavüzler kadın cinayetleri bitmez malesef. şerefsizin mahkumlar tarafından öldürüldüğü haber var ne kadar doğru bilmiyorum. Allah bütün pisliklerin belasını versin

Neden idam yok hala? Idami gectim caydirici hicbir ceza yok. Ancak devlet besliyor bu asagilik pislikleri. Yaziklar olsun

Bu meclise önerildi ama halktan bazı cagdas insan hakları savunucuları. Bu olamaz dedi hatırlayın.
Boyle seylerin cagdasligi olmamali bence. En azindan ibret verici olup suc orani azalir. Bazen irana hak veriyorum. Ne guzel asiyorlar onunede sucunu yazip.
Astiklari yerdede bir kac saat sallandiriyor ki millet gorsun.

İdam gelmeli idamı sonuna kadar destekliyor ve istiyorum . Tecavuzcüler, cocuk istismarcıları , kadın katilleri , terörüslere idam gelmeli! Hergün ladın cinayeti , görmek içimi yakıyor. İdam gelsin bakın ne tecavuz ne taciz ne cinayet olur. O kucuk yavruya bunu yapanı içerde besleyip cezası dolunca topluma salınmas adeletsizlik. İdam gelmeli. Aslında turkiye genelinde kadınlar ve anneler imza kampanyası baslatmalı.

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Of of yemin ediyorum şok oldum ben haberi izlememiştim ama şu an beynim durdu allahım nasıl birşeydir bu içim yandı resmen rabbim bütün çocukları korusun böyle pisliklerden

Boyle seylerin cagdasligi olmamali bence. En azindan ibret verici olup suc orani azalir. Bazen irana hak veriyorum. Ne guzel asiyorlar onunede sucunu yazip.
Astiklari yerdede bir kac saat sallandiriyor ki millet gorsun.
cok hAklısın arkadasım hemfikiriz. Bunun önü yoksa hic bir sekilde kesilemez. Gelecekten yavrularımızın geleceginden cok endişeliyim.

İdam gelmeli idamı sonuna kadar destekliyor ve istiyorum . Tecavuzcüler, cocuk istismarcıları , kadın katilleri , terörüslere idam gelmeli! Hergün ladın cinayeti , görmek içimi yakıyor. İdam gelsin bakın ne tecavuz ne taciz ne cinayet olur. O kucuk yavruya bunu yapanı içerde besleyip cezası dolunca topluma salınmas adeletsizlik. İdam gelmeli. Aslında turkiye genelinde kadınlar ve anneler imza kampanyası baslatmalı.
Ben bir keresinde gazetede okumustum. Adam cocuk istismarindan hapiste yatiyor af tan yararlanip cikiyor. Is ariyor. Inanirmisiniz cocuk parkina bekci yapmislar adami. Okuyunca şok olmustum.

aranıza idam yazanlar var. idam gelişmiş ülkelerde olmaz. biz burda yine de ülkemizi geliştirmeye çalışıyoruz. çare ağırlaştırılmış müebbet. sistem oturunca da kanıtlanmışsa hadım. idam yazmayın buraya. ve hayır adamı savunmuyorum. cehennemin dibine kadar yolu var

Dünden beri kendimde değilim, kendime gelemedim o yavruyu düşünüp durdum Allahım nasıl olur diyip durdum

aranıza idam yazanlar var. idam gelişmiş ülkelerde olmaz. biz burda yine de ülkemizi geliştirmeye çalışıyoruz. çare ağırlaştırılmış müebbet. sistem oturunca da kanıtlanmışsa hadım. idam yazmayın buraya. ve hayır adamı savunmuyorum. cehennemin dibine kadar yolu var
Vergilerimizle o yaratıkları içeride beslemek bile agır geliyor bana. Bir anne olarak o cocugun annesini dusununce ki ben karıncayı ezerim diye korkan biriyim o oyaratıgı tırnaklarımla parca parca etsem içim sogumaz.

Ayşe Arman 'ın bugün kü yasasını okudunuz mu dehşete kapıldım resmen Allah iyi inşalarla karşılaştırın her daim

Vergilerimizle o yaratıkları içeride beslemek bile agır geliyor bana. Bir anne olarak o cocugun annesini dusununce ki ben karıncayı ezerim diye korkan biriyim o oyaratıgı tırnaklarımla parca parca etsem içim sogumaz.
idam yolu açılırsa sadece bu suçtan insanların öldürüleceğini düşünmek çok masum düşünce olur. ağırlaştırılmış müebbet yesinler suç kanıtında hadım edilsin. dışarı salmasınlar yeter ki. lütfen idam yazmayın. adamı savunmuyorum asla savunmam. idam lütfen yazmayın. o yol açılırsa çok kötü şeyler olur

Bir insanin ruhunda sapiklik varsa. Ne kadar icerde yatarsa yatsin bu asla duzelmez. Yine yapar yine yapar.

Ayşe Arman 'ın bugün kü yasasını okudunuz mu dehşete kapıldım resmen Allah iyi inşalarla karşılaştırın her daim
Okudum ve yine diyorum onlar nefes almayı hak ediyormu ? Dört duvar arasında bile olsa o sezgine yaptıklarının uasattıkların bedeli bumu olmalı :(

o bebek nasil bir aci cekti agladida kimse nasil sesini duyamadi diyorum cektigi aciyi dusununce midem bulaniyo cigerim sizliyo allah belalarini versin el kadar bebege sehvet duyacak kadar ne yaşadiysa bin beterini daha yasasin allah herkesin evladini korusun cok üzücü 3 aylik kizima bakiyorum korkuyorum ben tirnagini keserken icim sizliyo o bebek ne yapti anasi ne halde allahim sabir versin

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
psikolojim bozuldu resmen bune ya edecek beddua bulamadim bulamiyorum insan okurken dili dişi kitleniyo ya :(

Keşke bu suçlara idam gelse ama idam bir geldimi işler öyle olmuyor maalesed o yüzden idam doğru birşey değil. Böylelerini hadım etmek süper çözüm öyle yaşamaları en güzel ceza ;) ölüm ödül bunlara

Back
X