- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.385
- 798
- Konu Sahibi Navyblue3434
-
1. Evet belli zaman olmasi lazim.Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Nasıl yani yaa evlenince hemen çocuk yapılmıyor muydu? Ama adamla sevişiyor, konu sahibi şok1. Evet belli zaman olmasi lazim.
2. Yuzunuze tüküren adamla pozitif gününüz olmasi sizin kan kusup kizilcik serbeti ictim demenizden.
3. Biz kocamizla günlerimiz negatif gectigi icin degil akil mantik sahibi oldugumuz icin aman aman hemen cocuk yapmayalim diyoruz.
4. Adamin yaninda yatip kalkinca cocuk yapma zorunlulugu yok.
5. Ister, yaparsınız, allah nasip ederse olur. Siz korunduktan sonra allah size gökten cocuk dusurmuyor rahminize.
Anlamdiginjz bayaaaa bisey var en iyisi. Sizin gibi yuzune tukuren kocasiyla evliligini hala müdafaa eden birine her sey mustehak. Yavruya yazik. Neyse basarilar dilerim
Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Tek bu konuda degil. O kadar cok goruyorum ki benzer tepkielri. "Eee adamla yatiyoruz tabi cocuk olacak" tarzinda yorumlari. Korunmak diye bir seyin varligindan haberleri yok da, cocuk yapan herkesi seks yapmiyor saniyor bu tarz insanlar anladigim kadariyla. Oyle bi saskinlikla kuruyorlar bu cumleyi. Adamla yatiyoruz tabi cocuk olacak afafagdjdjfkNasıl yani yaa evlenince hemen çocuk yapılmıyor muydu? Ama adamla sevişiyor, konu sahibi şok
Biz ne yapalım evliliğinizden memnunsanız? Yaşınız küçük, ikinci evlilik, evlenir evlenmez hamile kalmak, madde bağımlısı koca, küfür yok ama sözlü münakaşa var, şiddet yok ama hamile kadını omuzundan sarsmak var... Madde kullanımı bir günde geçmiyor, bağımlılıktan kurtulma şansı çok az.Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Böyle insanların dertleri çocuk sevgisi değil sırf kocam kapının önüne koymasın, elalem kısır demesin diye çocuk yapıyolar.Sana böyle davranan çocuğuna farklı mı davranacak zannediyorsun?
Neden acele ettiniz denilen kısım bu.
Ruhen ve bedenen sağlıklı çocuk yetiştirmek için anne babanın, mutlu, tutarlı huzurlu olması gerekiyor.
Daha rayına oturmadan birde çocuk eklenince içine girdiğiniz girdaba onu da dahil ediyorsunuz.
Size söylediklerine, yaptıklarına katlanabilirsiniz ama çocuğunuza aynı şekilde davranırsa ikinci bir yerden daha kırılacaksınız.
Şiddeti yok küfürü yok muNe yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Maddeler halinde, tek tek anlatmışsın ama belli ki nato kafa nato mermer. Ailesinden sevgi görmemiş muhtemelen, adamı ve maruz kaldığı muameleyi asla garipsemiyor. Buram buram cehalet. Üremeseler keşke.Tek bu konuda degil. O kadar cok goruyorum ki benzer tepkielri. "Eee adamla yatiyoruz tabi cocuk olacak" tarzinda yorumlari. Korunmak diye bir seyin varligindan haberleri yok da, cocuk yapan herkesi seks yapmiyor saniyor bu tarz insanlar anladigim kadariyla. Oyle bi saskinlikla kuruyorlar bu cumleyi. Adamla yatiyoruz tabi cocuk olacak afafagdjdjfk
aradığım en iyi yorumSiz suratınıza tükürülmesinden ve gördüğünüz muamelelerden yediğiniz laflardan ve bağımlı kocanızdan memnunsunuz zaten. Konunun amacı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?