Daha 5 aylık evliyiz ?

1. Evet belli zaman olmasi lazim.
2. Yuzunuze tüküren adamla pozitif gününüz olmasi sizin kan kusup kizilcik serbeti ictim demenizden.
3. Biz kocamizla günlerimiz negatif gectigi icin degil akil mantik sahibi oldugumuz icin aman aman hemen cocuk yapmayalim diyoruz.
4. Adamin yaninda yatip kalkinca cocuk yapma zorunlulugu yok.
5. Ister, yaparsınız, allah nasip ederse olur. Siz korunduktan sonra allah size gökten cocuk dusurmuyor rahminize.

Anlamdiginjz bayaaaa bisey var en iyisi. Sizin gibi yuzune tukuren kocasiyla evliligini hala müdafaa eden birine her sey mustehak. Yavruya yazik. Neyse basarilar dilerim

Nasıl yani yaa evlenince hemen çocuk yapılmıyor muydu? Ama adamla sevişiyor, konu sahibi şok

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe

Adamın sizi silkelemesini ne olarak değerlendiriyorsunuz ? Sözlü münakaşanızda "aşkım , canım vs" sözleri mi geçiyordu ?

21 yaşındasınız.5 aylık evlisiniz. Eşinizle ilk beraberliğinizi 2 ay sonra yaşayabilmişsiniz. 11-12 haftalıkta hamilesiniz. Bu hikayede yanan masum bebeğiniz olmaz inşallah.

Nasıl yani yaa evlenince hemen çocuk yapılmıyor muydu? Ama adamla sevişiyor, konu sahibi şok
Tek bu konuda degil. O kadar cok goruyorum ki benzer tepkielri. "Eee adamla yatiyoruz tabi cocuk olacak" tarzinda yorumlari. Korunmak diye bir seyin varligindan haberleri yok da, cocuk yapan herkesi seks yapmiyor saniyor bu tarz insanlar anladigim kadariyla. Oyle bi saskinlikla kuruyorlar bu cumleyi. Adamla yatiyoruz tabi cocuk olacak afafagdjdjfk

Sana böyle davranan çocuğuna farklı mı davranacak zannediyorsun?
Neden acele ettiniz denilen kısım bu.
Ruhen ve bedenen sağlıklı çocuk yetiştirmek için anne babanın, mutlu, tutarlı huzurlu olması gerekiyor.
Daha rayına oturmadan birde çocuk eklenince içine girdiğiniz girdaba onu da dahil ediyorsunuz.
Size söylediklerine, yaptıklarına katlanabilirsiniz ama çocuğunuza aynı şekilde davranırsa ikinci bir yerden daha kırılacaksınız.

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Biz ne yapalım evliliğinizden memnunsanız? Yaşınız küçük, ikinci evlilik, evlenir evlenmez hamile kalmak, madde bağımlısı koca, küfür yok ama sözlü münakaşa var, şiddet yok ama hamile kadını omuzundan sarsmak var... Madde kullanımı bir günde geçmiyor, bağımlılıktan kurtulma şansı çok az.

Üslubunuza bakılırsa, kadın kadının düşmanı, kınadığını yaşamazsın, inşallah siz yaşamazsınız kombosu gelecek gibi.

suratınıza tükürmesi sizi omzunuzdan tutup silkelemesi şiddet değil mi?
kendinizi ne kadar değersiz görüyorsunuz hayret.
tekme tokat dalması lazım herhalde şiddet gördüğünüze ikna olmanız için. ki adamda o potansiyel var yakındır sizin anladığınız şiddetide görmeniz.

Böyle insanların dertleri çocuk sevgisi değil sırf kocam kapının önüne koymasın, elalem kısır demesin diye çocuk yapıyolar.

Şiddeti yok küfürü yok muadam lama gibi tükürüyormuş daha ne olsun. Bu evliliğin nesinden memnunsunuz anlamadım ama

Maddeler halinde, tek tek anlatmışsın ama belli ki nato kafa nato mermer. Ailesinden sevgi görmemiş muhtemelen, adamı ve maruz kaldığı muameleyi asla garipsemiyor. Buram buram cehalet. Üremeseler keşke.

Bu herifler zırt diye çocuğu koyuyor ki herhalde avucuma alıp istediğim gibi eziyet edeyim diye... Kadın olarak gözümüzün açık olması lazım 1 seneden aşağı çocuk yapmamak gerek aslında, önceden tanısan bile aynı evde yaşamaya başlayınca iğrenç biri çıkabiliyor erkeklerin içinden. Neyse.

Bi kere şunu önerebilirim sakın ama sakın onun sinirine sinirle karşılık verme, mümkün olduğunca bastır ve sakin kalmaya çalış; (muhtemelen ailene anlatıp huzurlarını kaçıracak kadar büyük bi konu olmadığını düşündüğün için evi terk etmeyeceğini ya da onu göndermeyeceğini varsayıyorum) sonrasında karşına alıp doğru düzgün iki yetişkin gibi yaptığı yanlışları tek tek anlat ve öfke problemi varsa bunu kabul ediyorsa bi hekime görünürse bi şeylerin düzelebileceğini söyle. Belki bi işe yarar en azından çabalamadım demezsin ne bileyim ne diyeyim ki yani hamilesin de offff valla yüze tükürmek nedir ya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…