Daha 5 aylık evliyiz ?

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe

Abartmaya gerek yok alt tarafi suratiniza tukurulmus. Siz bosverin burda yazilanlari, hemen 2. hatta pesine 3. cocugu da patlatin gitsin. Pardon memnun oldugunuz evlilikle alakali neden konu acmistiniz?

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Lama gibi suratına tüküren kocayada bahane hazır maşallah..

Ne denir bilemedim neden hemen cocuk ya ? Sami spotu yayınlanması lazım oturmamis evliliğe çocuk yapmayın diye neyse yapcak bişey bari ikinci çocugu evlilginiz devam ederse iyice düşünün öyle yapın

Şu mesajdan sonra troll olmaması imkansız ya bu kadar bilinçsiz olunamaz. Eğer troll değilsen belki yaşından ötürü cahilce gözünün önüne perde inmiştir diyeceğim de ne bileyim.
Ayrıca şiddet gayet var, seni sarsmış tükürmüş daha ne yapsın. Şiddet illa ağzını burnunu dağıtmak değildir, Allah korusun umarım hiçbirini yaşamazsın. Psikolojik şiddet de yaşıyorsun ayrıca daha ne kaldı zaten? Üzüldüm ya hem çok küçüksün hem hamilesin ne diyim kendini ezdirme lütfen.
Yaptığı hiçbir şey normal değil, sana değer vermiyor ve sevmiyor açık açık. Eşin ilk evliliğini diğer kadın çocuk doğuramadığı için sonlandırmıştır. Seninle çocuk için evlenmiş gibi görünüyor dediklerinden bu anlaşılıyor. Gerçek sevgi asla yaşadıkların değil. Hamilesin diye bu adamı çekmek zorunda değilsin, ailen arkandaysa iyice düşün tart, çevrendeki büyüklerden akıl al, muhtaç hissetme.

Suratınıza tüküren adamla ne yapsanız ki acaba bilemedim. Hah buldum çocuk yapmışsınız. Yavrum, güzel kardeşim bu ladar mı kendinize kıymet vermiyorsunuz. Herşeyi geçtim hamilesin bir de. Normalde üzerine titremesi gerekirken o sana normal bir insanın bir insana yapamayacagi aşağılamayı yapmış.

Yasiniz dogru ise 21 ve bu 2.evliliginiz. Allah askina bu adamlarla evlenirken neye bakip evleniyorsunuz? Kriteriniz nefes almasi mi?

Adamın önceki evliliğinden çocuğu olmamış. O yüzden kadını boşayıp şimdikiyle evlenmiş. Evlenir evlenmez de çocuk yapma çalışmaları ve hamile kalınca kadınla işi bitmiş.

Yasiniz dogru ise 21 ve bu 2.evliliginiz. Allah askina bu adamlarla evlenirken neye bakip evleniyorsunuz? Kriteriniz nefes almasi mi?
Pipisi olması da önemli, bağımlı olması, siddete meyilli olması falan önemli değil. Nefes alsın, pipili olsun. Daha ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…