- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi Navyblue3434
-
Yüze tükürülen evlilikte memnun olmamakta akıl tutulması olurdu zaten..Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Çok ilginçsiniz gerçekten.. evet belli bir zaman olması lazım çocuğa cesaret edebilmek için. İnsan aynı evde yaşamadan birbirini tanıyamıyor flört çok farklı. Belli bir süre evli kalıp birbirini tanımak, evliliğe adapte olmak gerekiyor. Çocuktan sonra evlilik çok farklı bir formata evriliyor çünkü. Kusura bakmayın kocanız şimdiden böyleyse çocuktan sonra çok daha fazlası olacak. Çocuk çok büyük sorumluluk kadın da erkek de çok zorlanıyor ilk yıllar. Ayrıca son cümlelerinize yorum bile yapamıyorum.Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
deşarjın kelime anlamını biliyo musunuz acaba ://Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Şiddet ve küfür yoksa o iyi evlilik mi oluyor?Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Sadece “de” kısmını tutturmuş. Demoralize diyecekti sanırım. Ne bekliyoruz ki böyle bir profilden.deşarjın kelime anlamını biliyo musunuz acaba ://
Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Kız sen yüzüne tüküren adamdan evliligimden memnunum mu diyorsun? Tövbe est.Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Evet hanımefendi evliliğe alışmak için çiftlerin birbirine alışması için belli bir zaman olması gerekir.. Eşlerimizin yanında bizde yatıp kalkıyoruz haftanın 4-5 günüde gayette korunarak sevişiyoruz. ben 3 yıllık evliyim eşimle nerdeyse 8 yıldır birlikteyiz şuan hamileyim.. Ve benim de eşiminde ilk evliliği..Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Hanfendi benim ilk evliliğim bu eşimin 2. Evliliği diye belirttim.Genç yaşta 2.evlilik .bazı kadınlar sanırım kocasız yapamıyor . Bugün tüküren yarın döver de.bundan da boşanırsan enazından 3. Evliliği 100 defa düşün .
O kadar haklisiniz ki1. Evet belli zaman olmasi lazim.
2. Yuzunuze tüküren adamla pozitif gününüz olmasi sizin kan kusup kizilcik serbeti ictim demenizden.
3. Biz kocamizla günlerimiz negatif gectigi icin degil akil mantik sahibi oldugumuz icin aman aman hemen cocuk yapmayalim diyoruz.
4. Adamin yaninda yatip kalkinca cocuk yapma zorunlulugu yok.
5. Ister, yaparsınız, allah nasip ederse olur. Siz korunduktan sonra allah size gökten cocuk dusurmuyor rahminize.
Anlamdiginjz bayaaaa bisey var en iyisi. Sizin gibi yuzune tukuren kocasiyla evliligini hala müdafaa eden birine her sey mustehak. Yavruya yazik. Neyse basarilar dilerim
Tamamen pisliginden. Bir insan bir insanın yuzune neden tukurür esler arasi kavgada duydugum en igreç şey şlbu oldu su ana kadarNe yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
21 yaşında ne aceleniz vardı da ikinci kocaya vardınız ki? Tamam hatadır, ilkini yaptınız. Bari ikinci için acele etmeyeydiniz.Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Size akıl makıl verilmezNe yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Şiddet yok, küfür yok ama bir lamayla evlenmişsiniz hanfendüNe yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Evladım hangi ara 2.evliliğini yaptın sen,21 yaşındasın daha..Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?