Daha 5 aylık evliyiz ?

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Yüze tükürülen evlilikte memnun olmamakta akıl tutulması olurdu zaten..

Çok ilginçsiniz gerçekten.. evet belli bir zaman olması lazım çocuğa cesaret edebilmek için. İnsan aynı evde yaşamadan birbirini tanıyamıyor flört çok farklı. Belli bir süre evli kalıp birbirini tanımak, evliliğe adapte olmak gerekiyor. Çocuktan sonra evlilik çok farklı bir formata evriliyor çünkü. Kusura bakmayın kocanız şimdiden böyleyse çocuktan sonra çok daha fazlası olacak. Çocuk çok büyük sorumluluk kadın da erkek de çok zorlanıyor ilk yıllar. Ayrıca son cümlelerinize yorum bile yapamıyorum.

deşarjın kelime anlamını biliyo musunuz acaba ://

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Şiddet ve küfür yoksa o iyi evlilik mi oluyor?
Saygı,sevgi,anlayış,yardımlaşma,merhamet??
Bunları çoğu sizde yok ama hala savunma halindesiniz,ilginç.
Bir de çocuk yapmayla ilgili.Allah verdi oldu demişsiniz ya,ablacım her yatağa korunmadan girişimizde çocuk olsaydı,yanmıştık.Hani evliliğin oturması diye bir kavram var ya,haberiniz yok sanırım!
Bundan 5 ay sonra da kocam bana tokat attı ama ağzım burnum kırılmadı,olur böyle şeyler ilişkide diye mesaj atarsınız,hiç şaşmam.

Siddeti yok, küfürü yok mu? Birini iteklemek, kücümsemek. Üstüne yüzüne tükürmek hangi kategoriye giriyor. Ikinci evliliginiz icin "eski" maddi bagimlisini cok mu aradiniz?

Kız sen yüzüne tüküren adamdan evliligimden memnunum mu diyorsun? Tövbe est.
Eskiden madde almış vs kılıf arama boşuna. Senin adamdan bir cacık olmaz. Sen yüzüne tüküren adama çocuk yap,doğur. Ardından bir daha çocuk yap.buraya çok konu acarsin.
Yahu nolur kendinize şunu yapmayın. Git anana babana anlat ayrıl.

Evet hanımefendi evliliğe alışmak için çiftlerin birbirine alışması için belli bir zaman olması gerekir.. Eşlerimizin yanında bizde yatıp kalkıyoruz haftanın 4-5 günüde gayette korunarak sevişiyoruz. ben 3 yıllık evliyim eşimle nerdeyse 8 yıldır birlikteyiz şuan hamileyim.. Ve benim de eşiminde ilk evliliği..
yani 2. evlilikte 2 kat daha fazla dikkatli olmanız gerekirken neden zaman geçsin diyorsunuz... ne bileyim konunuza çok üzüldüm tükürmek çok rencide edici değil mi?
5 aylık hamileyim hanımefendi 5 aydır evimde 1 bardak yıkamamışım sağolsun eşim çok yardımcı oluyor.. ÜZmek için söylemiyorum kıyas yapabilin diye söylüyorum hamile karısısın yüzüne tükürmüş terbiyesiz... Elle tutulur yanı yok

Genç yaşta 2.evlilik .bazı kadınlar sanırım kocasız yapamıyor . Bugün tüküren yarın döver de.bundan da boşanırsan enazından 3. Evliliği 100 defa düşün .
Hanfendi benim ilk evliliğim bu eşimin 2. Evliliği diye belirttim.

O kadar haklisiniz ki

Tamamen pisliginden. Bir insan bir insanın yuzune neden tukurür esler arasi kavgada duydugum en igreç şey şlbu oldu su ana kadar

21 yaşında ne aceleniz vardı da ikinci kocaya vardınız ki? Tamam hatadır, ilkini yaptınız. Bari ikinci için acele etmeyeydiniz.
Bir de koşa koşa çocuk yapmışsınız.
Adam hamile eşini hırpalıyor, yetmiyor yüzüne tükürüyor. Daha hakaret yok küfür yok diyor. Az kalmış zaten, dayak da geliyor. Ben buradan gördüm, siz nasıl görmüyorsunuz?

Şiddet yok, küfür yok ama bir lamayla evlenmişsiniz hanfendü

Evladım hangi ara 2.evliliğini yaptın sen,21 yaşındasın daha..
Kaçtınmı bu öküze de evlendin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…