• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 5 aylık evliyiz ?

Esinizden memnunsaniz ve sizce bir problem yoksa,niye bu konuyu actiniz? Sanki konuyu biz acmisiz da ,siz esinizi savunmaya gelmis gibisiniz.ben sizin gibileri anlamiyorum yaa,kadinlar kulubunde eski kafali kadinlar yok,eski kafali kadinlardi o herseye ragmen bosanmayn,erimdir yapar diyenler.acmayin arkadasim o zaman konu gercekler zorunuza gidecekse..

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Adam suratına tükürmüş canım aldatan insana bile tükürülmez nasıl memnunsun

Takma kafana canım olur böyle şeyler evlilikte. Sabret. Düzelir, çocuk doğunca bağlarınız kuvvetlenir. Bir daha tükürmez. Hem tükürsün ne olacak eşindir. Bakayım benim tükürük salgımdan da iğreniyor mu benim canım karım eğer iğrenmiyorsa beni çok seviyordur demek istemiş.

Beğenmedim atacak kişiler kudurun kocacılık kazanacak :D :D
Nazar boncuğu istiyorum. :(

Böyle bir durum varsa beni dinlersen bir süre konuşma yemeğini yap önüne bırak ilgilenme bende 2 yıllık evliyim hamileyim ama benim eşim değil tükürmek ses yükseltmez Allah korkusu var çünkü dinimizde kadına zulüm etmek için almıyorlar emanetiz biz senin kalbini hoş tutmazsa seni mutlu etmezse bırak ve git sana en güzel tavsiye bu olur He aile ayrımcılığı umarım yapmamışsındır bu durumda erkekler çok kışkırır gerçekten ama dediğim gibi benim görümcem aynı durumu yaşadı geçenlerde bıraktı annesine geldi bir tane tüp bebekle olan kızı var dedi sana çocuk falan da yok gelmiyorum da adam toparlandı aynı hataları şu an yapmıyor mesela zaten uyuşturuc varsa hemen kaç o evden derim canım benim çok üzgünüm şoktayım hatta keşke biraz tanıma olsaydı aynı ev içinde hayırlısı bebeğin herşeyi hissediyor bol bol salavat getir sabır de ve annenlere git bir süre baktın olmuyor bırak zaten o adam insan olmaz

Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Tükürmek şiddetten bile kötü bana göre. Gurur kırıcı aşağılayıcı en ığrenç eylemlerden biri.

Bebek icin beklemek neden gerekli zaman şunu ögretiyor. Sevgililik, nişanlilik disinda birşeydir evlilik ayni evi paylasmak. Sevgiliyken sakladigini evliyken saklayamaz insan. Boyle omuzundan tutup silkeler gelir bide yuzune tukurur.
Bu adamdan baba olur mu , benden anne olur mu diye dusunmek gerekir.
Madde alan adamdan birak babayi kocada olmaz . Hem yasiniz kucuk hemde boyle mutlu bir evlilik bizimle paylastiginiz icin tesekkurler. Mutluluk nedir yeniden ogrendik bir kere daha .

Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Hayir esiniz sadece karaktersiz, siz de yüzünüze tüküren Adam icin nasil evliligimden memnunum diyorsunuz onu anlamadim, gurur diye bir kelimenin varligindan haberdar misiniz ?

mesajınızdan anlıyorum ki doğum kontrol ve aile planlamadam haberdar değilsiniz şaka gibi bir konuyla daha beraberiz.

bence de sittin sene önce çektiği bir fırt eroinden böyle olmuş olabilir, yoksa ben tanırım eşinizi melek gibi adamdır. yüze tükürmek onun için sevgi göstergesi, karısını örseliyor çünkü severken elinin ayarını kaçırıyor. ben de çok memnunum eşinizden siz almasanız onu kim alırdı.
Ayi yavrusunu severken öldürürmüş, iste bunlar hep ask, hep sevgi, hep ayi

Yüzüne tüküren erkek tam bir pisliktir..
Benimde eski eş kişisi yapmıştı 2 gün sonra atladım uçağa avukata gittim boşandım o günde sonra yüzümu asla göremedi ..cabalasada ...pislik yumağı keşke ölse

Yani evet böyle tükürme falan olması için şöyle bi bir iki yıl olmalıydı gibi tabi 😅

Konu açarken anlattıklarınız tam tersini söylüyor.

Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Budami başa kalkılırmis yaa evde böylesin ailende böylesin nasıl insanlar bunlar el kıran baş kesen peşlerinde köle olalım bu erkeklerin en iyisi . Ziniyetleri batsın 🤦

Back
X