- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
Hafta sonu calisiyor bi hafta izinli bi hafta degil. Cumartesi bi de cocuklarin kurslari var onlara goturuyorum, onlar kurstayken alisveris vs yapiyorum.. Herif calismiyorsa bi zahmet goturuyor.Çalışmaktan gerçekten bıktıysan o zaman tamam derdim ama çalışmak istiyorum yazmışsın konu sahibesi bence yanlış sebepler yüzünden saat azaltmak durumundasın şu an. Bizim yönetici amca misal kariyerden hevesini almış, alacağını almış bu kadarı yeter dedi. Diğer junior çocuk zaten gençti spor yapıyordu bolca spordui hobiydi seyahatti onlar için parttimea geçti zaten çalışmanın fazlasında gözü yoktu. Ama sen diyorsun ki çalışmak istiyorum amma ev işi üstüme yıkıldı. Ev işinin hepsi üstüne yıkıldı diye kariyerini hele ki başında bu şekilde ihmal etmek asla doğru değil. Kocanla otur konuş, onunki kariyer de neden seninki değil...biraz ev işi yapsın, haftasonu da çalışmıyor ya o zaman yemeği temizliği o yapsın mesela. Haftaiçi yemeğe koyduğun saatleri indir öğlende biraz pratik şeyler yap, biraz Yemeksepeti yap öğle yemeği hazırlama saatini kazan. Temizliği de biraz robot al, biraz temizlikçi çağır, biraz kocana yık. Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama kreşe gönder. Bence yanlış sebeplerle bu yoldasın, sonunda mutsuz olabilirsin. Hayatının saatlerini çamaşır yıkamaya adadın diye kimse madalya takmayacak emin ol. Bol şans dilerim![]()
Hafta ici izin oldugunda ben ofise gitmissem cesit cesit yemek yapar elinden gelir yani, gitmediysem manda gibi uyur.
Simdi isi azaltmayi dusunuyorum dedigimde biraz afalladi.