Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah 7'de kalktığınıza göre evde kahvaltı da yapıyorlarOkulda 12de yiyorlar. Evde 4 30 da ve 730 da tekrar yiyorlar
diğer çalışanlarla saat farkı varmış sabah çalışması kurtarmıyormuş o yüzden..Sabah çalışıp öğleden sonrayı kendinize ayırsanız daha mantıklı gelirdi ama bilemedim. Bence sizin dinlenmeye, sorumluluklarınızın azalmasınıa ihtiyacınız var.
Yemegi tek ogune indirmeye karar verdim herkesin yorumlarindan sonra peki meyve sandvic falan yemeyen cocuga ne atistirma verebilirim.sabah 7'de kalktığınıza göre evde kahvaltı da yapıyorlar
okulda 12 evde 16 30 19 30 yerine
mesela
18 gibi doğru düzgün ana öğün beslenseler daha iyi değil mi?
okuldan gelir gelmez çok aç olan varsa meyve yesin ya da sandviç yapın koyun aç olan yesin.
bir de bu çocukları siz bırakıyorsunuz, baba alıyor, yemek keyiflerine göre, evi b.k götürecek kadar dağıtıyorlar...
eşinizin de eve yardımı yok...
yani kusura bakmazsanız, siz biraz fazla şımartmışsınız hepsini...
iş saati azaltmak yapılabilir bir şey ama evdekilerin keyfini yetirecem diye de değil yani...
Kuruyemiş, sevebileceği sağlıklı atıştırmalık toplar, yoğurt, haşlanmış nohut -mercimek falan yer benimki...Yemegi tek ogune indirmeye karar verdim herkesin yorumlarindan sonra peki meyve sandvic falan yemeyen cocuga ne atistirma verebilirim.
Sadece yogurt sever bunlardanKuruyemiş, sevebileceği sağlıklı atıştırmalık toplar, yoğurt, haşlanmış nohut -mercimek falan yer benimki...
Her gün mü yemek yapıyorsunuz? Bir gün yapıp 2-3 gün yeseniz, arada dışarıdan söyleseniz, arada aparatif şeyler yapsanız daha iyi olmaz mı?Esim cocuklari okuldan 4te alabilmek icin 7de cikiyor sabah. Eger okula o birakirsa benim almam gerekecek.calisma saatlerine denk geliyor o da.
Iste 7de ilk yemeklerini iyecek olsalar sorun degil ama 4 30 civari okuldan gelir gelmez yemek yiyorlar.
ogle arasinda yemek yapiyor iste kadin?bende evden çalışıyorum ama çocuğum yok o yüzden biraz farklı olabilir tabi cevabım ama çalışma koşullarınız rahat gibi geldi.
Ben mesela öğle arasında ki o 1 saati yemek yemek yerine başka şekillerde değerlendirmeyi seviyorum. Spor yapıyorum , evde yapılması gereken bir iş varsa yapıyorum . Sizde o arada bir şeyler yapabilirsiniz belki. Yemek olayını atıştırma tarzı hallettiğim için hem çalışıp hem yemeğimi yemiş oluyorum. Sizin bir de 5 te bitiyormuş benim paydos 18.30 oluyor
Ben sizin yerinizde olsam azaltmazdım saatlerimi . Zira sabah bir iki saat çokta verimli olmayacaktır sanki. Kahvaltı kahve hopp bitti :)
Yetmiyor ya bitiyor yemek. Disaridan soyledigimde hem masrafli oluyor hem de cocuklarin sevdigi seyler cok kisitli.Her gün mü yemek yapıyorsunuz? Bir gün yapıp 2-3 gün yeseniz, arada dışarıdan söyleseniz, arada aparatif şeyler yapsanız daha iyi olmaz mı?
Iyide bu isleri zaten bu kadin yapiyor ve ustune tum gun calisiyor.. gayette mantikli aslinda… soyle 1-2 gun sakince yemek yapmak temizlik yapmak var ya da cocuklari kosturmadan okula birakmak var..birde haldir huldur haftanin her gunu boyle yapmak var.. o da bir sekil dinlenme cesiti olabilir. Bi hafta ev isi yaparsa ertesi hafta gezmeye ayirir belki kahve icer tv izler baska birsey yapar.Hobilerime, kendime daha çok zaman ayırmak için saatlerimi düşürmeyi düşünüyorum deseniz anlarım ve çokta güzel fikir derim.
Ama temizlik ve yemek yapmak için anlayamam. Mantıklı değil.
Öğlene kadar evi temizle yemek yapmayla uğraşınca 12 den sonra işe enerjiniz kalmaz, verimli olmaz. Öğlene kadar çalışıp erken bitirseniz bu seferde ev işine enerji kalmaz. Aynı tas aynı hamama döner.
İllaki değişiklik yapmak istiyorsanız günleri düşürün derim. 4güne indirip cumaları veya pazartesi boşa çıkabilirsiniz örneğin.
Normalde kaca kadar? Eger 5 e kadarsa ha 5 ha 6 cok farketmez aslindaBugun babalari birakti okula. 1 saat bana kaldi, o 1 saatte bile mutfagi temizledim, kahvalti hazirladim, copleri toparladim evi havalandirdim.
Esim hergun biraksa oglum saat 6ya kadar bakicida kalmak zorunda olacak. Ona da kiyamiyorum. Okul servisi sirketi acsalar ilk musterisi olacagim![]()
3te bakici okuldan aliyor 4te esim bakicidan isi nadiren uzamazsa. Bakicinin evinde tv izleyip duruyor yoksa.Normalde kaca kadar? Eger 5 e kadarsa ha 5 ha 6 cok farketmez aslinda
Canim ne isterse. Esim kirayi ve faturalari oduyor ben alisverisleri yapiyorum. Cocuklara kendime ne alirsam ya da ne kadar kenara atarsam esim karismiyor .Çalıştığınız parayı ne yapıyorsunuz
Ona gore cevap vereceğim?
Sana daha oncede sordum3te bakici okuldan aliyor 4te esim bakicidan isi nadiren uzamazsa. Bakicinin evinde tv izleyip duruyor yoksa.
Onu ben de tam bilmiyorum. Muhtemelen kenara para atamayacagiz ya da daha az gezme tozma yapmamiz gerekecek.Sana daha oncede sordum
Ama.. saatlerini istedigin gibi azaltirsan ne olacak? Mesela desen arabami satmam gerekecek derim azaltma..paranin azalmasi seni ne kadar etkileyecek onu merak ettim