Saç Şekillendiriciler Daha az ısıyla düz saçlar "İn Styler"

Scarlet alan birisi olaraktan daha fazla yorumlarını bekliyoruz:)))

Reklamlardaki gibi rahat ve kolay yapılabiliyo mu?

Kullanışlı mı?

pahalı da aslında.

çok güzel gözüküyor hem fön gibi tarıyor hem düzleştirio ama bu tür tanıtım videolarında herşey kolay gözüküor bide türküyede satan firma var mı ki?

kızlar bi sürü soru sormuşsunuz şuan tatildeyim dönünce genişce anlatıcam, kısaca özet geçmek gerekirse ben çok memnunum ankaradan almak isteyenler varsa Arcadium top shop'da satılıyor

Arcadium yeni mi açıldı,nerede tam olarak bi yazar mısın?

Bir de ne kadar fiyatı?

Bekliyoruz yorumlarını
....boshayallersmile

Arcadium yeni mi açıldı,nerede tam olarak bi yazar mısın?

Bir de ne kadar fiyatı?

Bekliyoruz yorumlarını
....boshayallersmile

yok tatlım arcadium senelerdir var çayyolunda :ecrin_bebek: 150ye almıştm galiba. gidip bakmak istersen yerini tarif edeyim , özelden msj atabilirsin bulunduğun konuma göre nasıl gideceğini anlatabilirim. arkadaşım da almak için gitmiş geçenlerde ama kalmamıştı ürün, bayaa satılıyor galiba.

Ben de çok merak ettim ya.. Saça hiçbir zarar vermez diyorlar reklemda, gerçekten saçı kırmıyor mu?hihoyyyt

evet ya bende nihayet bugün görebildim reklamını bana bukadar fonksiyonel ürünler hep kötüymüş gibi gelir scarletin yorumunu görünce şaşırdım inşallah devamı gelir ?.?.?

şimdi baştan söyleyim düzleştiricinin kalıp gibi yaptığı bir saç beklemeyin. havalı fön gibi düzleştirio fırçalarından ötürü yani dolgun gösteren bir fön. reklamlarında çok ısı yaymıo diyo ama ne kadar ısı o kadar etki kızlar, bazen saçımdan buharlar çıkıyo yani öyle düşük ısıda gibi bir olayı yok. ben mumnunum ve çok güzel bukle yapıyo saçı makinenin içine dolayın 5 saniye bekleyin çok şeker bukleler olur.

ben kullanmadım ama araştırdım biraz.En düşük ısı 140 en yüksek 190 dereceymiş.amaç saten az ısıyla saçı yıpratmadan şekil wermek deilmi.sipariş werdim ama umarım pişman olmam.fisfisfis

scarlet bu üründen alıvam ancak senin yorumlarını bekliyorum birde kullandktan sonraki fotolarını kaoyarsam çok memnun olurum çünkü almakta çok kararsızım.

Kızlar eğer işe yarıyorsa 155 tl çok da uçuk bir fayat değil. Ayrıca taksit de yapılabiliyor...
Ben de en kısa zamanda almayı düşünüyorum aslında ama tam emin olamadım...
Düzleştirmekten ziyade bukle yapma kısmı hoşuma gitti. Ama nasıl bukle oluyor aklım pek ermedi doğrusu :)

ben facebook reklamlarında 100 tl ye gördüm aynı ürünü alırsam onu düşünürüm ama benim maşamda düzleştiricimde var istedğim onlardan daha iyi bir ürün o yüzden bu kadar inceliyorum normal fön gibi geldi bana ilgimi çekende o.

instyleri 127 tl ye aldım yanında minik de hediyesi var ,Sinbonun vardı bende onunla yapamamıştım saclarımı bir sürü parcası var ama kullanışlı değildi.Bu daha pratik begendim doğrusu almak isteyenlere tavsiye ederim ama bukle nasıl yapılıyo onu çözemedim:umursamaz:

Daha da bişey cıkarmasınlar paralarımız hep bunlara gidiyordelikafadulden

Son düzenleme:
ya bende baktım bi internet sitesinde 100 tl di kargoyla 109 tl ye geliyormuş çin malı olup olmadığını sordum müşteri hizmetlerine çin malıymış ama 2 yıl garantili dediler. napayım karar veremdim, bu ürünün orjinali varmı merak ettim doğrusu.. birde gerçekten saçta fön etksimi yaratıyor.

benimkisi çin malı değil CADIARZU127 tl kargo dahil bide hediye eklemişler ..Garantiside var .Daha önceden sıklıkla alışveriş yaptığım yer zaten hiç sorunla karşılaşmadım bunlarla..
Ama bukle kısmısını çözemedim ,bayana arayıp sorucam ama utanıyorum artık soru sormaya:teytey:

seninki orjinal ürünmü yoksa çin malımı? benim saçlarımda çok gür ve kabarıyor etkisi olurmu acab. düzleştiricim var ama saçlarımı çok yıprattı.

benimkisi orjinal olan ..facebuk ta 90 liraya satılanlar çin malı ordan almadım ben ..
Seker benim saçlar zaten 3 tel kaldı fönden boyadan :d Cok gür saclara nasıl etki eder bilemem haftasonu ablama giderken götürsemmi ne Onun saclar gür bide onda denemek lazım

Kızlar eğer bursum çıkarsa almayı düşünüyorum...
Sizlerden daha çok yorum bekliyorum. Memnun musunuz?

valla çin malı olur yada 100 olu 150 olur benim iliglendigim nokta düzleştiricilerden üstün nitelikte olması düzleştiriciler tel tel yapıyor sert bir görünüm oluyor benim istedigim fön niteliklerinde bir ürün o yüzden alanlardan ricam biir iki fotograf lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…