Saç Şekillendiriciler Daha az ısıyla düz saçlar "İn Styler"

bnmde aklım kaldı baya topshop reklamlarında izleyince :S düzleştirimde var maşamda:S ama her saçıma bunlardan kullandığımda kırıyor uçlarını bıktım artık her sefernde kırık aldırmaktan saçım bi thaf oldu maşalar yüzünden ztn :S buda ilgimi çekti fön gibi düzleştiriormş fln :S alan arkadaşım resmini koyabilirmsn acaba ??

ya kızlar meşhur gg de 88 tl ye düştü ürün çok kararsız kaldım orjinal tv ürünüymüş 2 yıl garantiliymiş. alsammı bilemedim.

siz nerden almıştınız? gg de ürünün kullanılmış olma ihtimali de oluyor arada sırada ama bende göze alacağım sanırım...

ya kimse bi resim koymuyor. bakalım en sonunda aldım bende deneyince yorumlarım. benimde saçlarım kalın telli ve kabarıyor.

lütfen hemen yorumlarınızı yazın arkadaşlar ben de çok merak ediyorum reklamlarında tam istediğim gibi..zemuszemus

zaten bende bugün verdim siparişi, sanırım 2-3 güne elime geçer. artık kullanınca yorumlarız

hewa ve ebru çok sevindim aldıgınıza:)bende hergün inceliyorum ama...lütfen yapmaan önces e sonrası fotolarınızıda koyun bizlerde mahrum kalmayalım:)

bekl,yoruz yorumlarınızı

ben 129 liraya buldum başka bir siteden ordan almayı düşünüyorum bakalım nasıl videosundaki kadara etkilimi

instyler marka saç şekillendirici gerçekten de harika bir ürünmüş ya arkadaşımda var onunkini denedim braun falan hiçmiş yanında bende bgun sipariş verdim internetten 119 tl ye arkadas ordan almıs orjinallik bandrolüyle falan gelmiş benimkiside biran önce gelse de kullansam :)

ewet bencede öyle çinde üretiliyormuş. ama patentliymiş aynı zamanda.

siz nerden almıştınız? gg de ürünün kullanılmış olma ihtimali de oluyor arada sırada ama bende göze alacağım sanırım...

Ben gg den almadım ,facedende almadım ,gg den ürün hayatta almam artık birkere ürünü aldınız ne adı var ne sanı aldığınız kişi ile sonradan irtibat kuramıyorsunuz bide onayı verdikten sonra hayatta tanımazlar sizi ,sonradan yardımcı olacak birilerinden alın
Vurguncu dolu alana kadar efendim ağam paşam aldıktan sonra mesajınıza bile yanıt vermiyorlar .
Ben internetten aldım ama çok arastırdım ,aldığım yere kırk kere telefon actım bakın sahtesiyse geri yollarım iade sözü verin diye
İşin kötüsü şimdide hevesim geçti hiç elime almıyorum cok şıpsevdiyim ben 3 tel saca ne gerek vardı halbuki ..İyi düşünün valla gereksizse almayın

kızlar ürünüm geldi fakat ben kullanamdım daha. kardeşim kullanmış hemen ki onun saçları çok kabarık gürdü. 5 dak.dümdüz yapmış. süper biürün diyor. philiphsin düzleştiricisi var bende ondan daha güzel şekil verdiğini söyledi... bakalım bende deneyince tekrar yazarım

hewa sen dene gel kıssss cabuk bekliyoss yalnız fotoda koyarsan süper olur

arkadaşlar kullandım az önce. benim saçım kıvırcık ve çok kabarık hatta tülerik daha doğru olacak sanrım. doğrusunu söylemek gerekirse bi düzleştirme sağlıyor ancak kabarıklığını yatştırmıyor. philipsin düzleştiricisini 205 derecede kullanarak kabarıklığını gideriyordum bununla nasıl olacak bilmiyorum. hafif bir şekil veriyor ama çok kalıcı olmuyor. ayrıca kullanımı da biraz zor. makine biraz ağır ve tutulacak yeri kalın. bu da hareketi zorlaştırıyor. birkaç kere kullanınca alışılabilir belki ama benim kendi fikrim çokta işe yarayan bir alet olmadığı ne yazık ki. tek güzel yanı, düzleştiriciyle fazla yıpranıp kopuyordu çekiştirmekten. bununla sadece tarağında kalan saçlar heba olmuş oluyor buyrunnnnnnnnn

bence saç tipine göre değişiyor etkisi. ben daha deneyemdim çünkü kardeşim el koydu şekillendiriciye. bende tekrar sipariş verdim kendime bakalım ancak haftasonu deneyecğim. çok sabırsızlanıyorum bakalım. saçım dalgalı ve gür benim ama çabuk şekil alıyor. etkisini deneyip göreceğiz .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…