Saç Şekillendiriciler Daha az ısıyla düz saçlar "İn Styler"

reklamlarda tek sefer ypınca düz oluodu bende merak ettm tek sefermi düz oluo yoksa üstünden birkaç kez geçiliyormu die ? birde diğer düzleştiricilerden farkı ne ?

Sanırım ben de sahtesini aldım :) Facebooktaki reklamdan almıştım geçen haftasonu. Ama şunu söyleyebilirim saçlarım kalın telli, belime kadar uzun ve kıvırcık (dikkat dalgalı değil safi kıvırcık) buna rağmen yumuşacık ve dümdüz yapabiliyorum bu alet ile. Ayrıca maşa gibi kullandığımda da süper dalgalar yapıyor.

Evet kullanmak biraz zor. Ya da bi tekniği var. Henüz deneme aşamasındayım ama mutlaka keşfedeceğim. En azından ne kadar uzun zamanda saçınızı yapmaya çalışırsanız çalışın, yanık ya da kırık olmuyor. En güzel tarafı da bu zaten.

Bir de düzleştiricideki gibi kalıp gibi saç beklentiniz varsa tabiki hayal kırıklığına uğrarsınız.
Çünkü bu bildiğimiz fön gibi. Bir çoğumuz saç düzleştiriciler çıktığından beri fönlü saçı unuttuk. Fönde saç yapışık ve kalıp gibi olmaz.

Yanlız sormak isteğim bir şey var sankı fırçası sert ve daha uzun kıllı olması gerekiyormuş gibi. Orjinal ürün alanlarda da aynı durum mu var ? Fırça sert değil mi?

keşke daha önce çıksaydı bu in styler :2: geçen yıl philips salon straight 8350 düzleştiricisini aldım şimdi aklım bunda kaldı:çok üzgünüm: her düzleştirdiğimde saçım biraz da olsun kırılıyor.. her defasında fönede gidemiyorum .. bunda bni çeken özelliği sadece saçı fnlüyormş gibi düzleştirmesi oldu alan arkadaşlar resmlerinizi koyabilirmsz birde öle baksak

saç yapısına göre dikkat etmek kesinlikle önemli. benim fön gibi de olmadı. düz ama kabarıktı. evet kırmıyor ya da yakmıyor ama dediğim gibi biz beceremedik sanırım. arkadaşımda da denedik hafif bir dalga oldu ama o da sürmedi hemen indi aşağı.

kimse fotograf koymayacakmı bu kadar zormu arkadaşlar en azından arkadan çekilmiş bir foto koyun yüzünüz görünmez:))))))))

merhaba kızlar
benim saçlarım kalın telli gür ve uçları boyadan ve düzleştiricen kupkuru
sürekli toplamak zorunda kalıyorum föne de gitmekten yoruldum artık
instyler siparişi verdm artık son çare umarım işe yarar..bir kaç gün içersinde gelecek bakalım sonuç ne yönde olacak..

kmse daha almadı anlaşılan in styleri .. ben bi ara ankaradaki top shop mağazasına gidip saçımda denicem bakalım övüldüğü gibi varmı yokmu

merhaba arkadaşlar. nihayet ürünüm geldi ve denedim. şu kadarını söylim dalgalı saçı olanlar pırasa gibi bir saç beklemesin. benim saçım dalgalı ve gür sonuç biraz kabarık biras düz bi saç malesef hayal kırıklığına uğradım. saça fön çeker gibi ama fönlü gibide olmadı kabarık yani. üzerinden düşük ıosıyla düzleştirci geçtimmi güzel oluyor. işte böyle..

ısısı kaç derece ? saçı yakıyormu birde braun yada philips gibi düzleştiricilerden farkı ne ?

Son düzenleme:
eveeet kızlar sonunda aldım ve kullanım.ben gayet memnun kaldım.
öncelikle hewa'ya katılıorm pırasa gibi saç istiyorsanz almayın derim.ama iri dalgalı hacimli saçlar istiyorsanız kesinlikle öneriyorum.düzleştriciyle 2 saatte yatıştıramadğm saçımı 25 dk.da hafif iri dalgalı ve havalı bi hale getirdim.:lepi: dogru kullanırsanz gerçekten iyi sonuçlar verebiliyor,yıpratmıyor,reklamlardaki kadar iyi değil ama kötü de değil,bu kadar kısa sürede yapılabilecek en iyi sonucu verdi benim saçımda

bu arada saçlarım kalın telli gür uzun uçları kuru ve yıpranmş bi halde..diğer saç türlerinde nasıl sonuç verir bilemem

canım sen nerden aldın? saçlarımızın özellikleri sanırım aynı belkide ben doğru kullanamdım ama gerçekten dümdüz bir saç olmuyor.

vimjodan aldım canım..evet dümdüz yapmıyor ama ben silindir kısmını dış tarafta tutuyorum saçımı silindire sarıp fırçayı kapatıyorum ve dönmeye başlıyor.biraz bekletip hafif iri dalgalar oluşturuyorum.ama spreyle sabitlemeni öneririm hemen iniyor çünkü.

topshop reklamlarında saçlar dümdüz oluyordu kuaförden çıkmş gibi bnde imrendim alayım diyordum ama sizlerde zannedersem kuaförden çıkmş gibi dümdüz olmamış :S

ürünü kendi satış sitelerinden birinden aldım.109tl ye.saçlarım gür kabarık dalgalı.saatlerce uğraştım.berbat bişey yaaa.ya saçımın yapısından yada ben beceremedim bilemiyorum artık kesinlikle sanıldığı gibi yapmıyor.saçları hafif dalgalı düze yakın saçları biraz daha düzleştirir okadar.nasıl bukle yapılır denedim olmadı.ben sevmedim bu ürünü yaaa

acaba o fırçalar zamanla yıpranırmı kalitesi ne yurt dışında bu kadar ucuz olması şaşırtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…