Saç Şekillendiriciler Daha az ısıyla düz saçlar "İn Styler"

çakma olabilir dikkat:S

aynen canım çakma olabilir bende ordan almıştım ve allahtan iade ttim. kuullanamadımfırçası saçımı çok yoluyor koparıyordu. saçımı çok kabartıyordu yani kişiden kişiye değişir tabi ben memnun kalmadım.

kızlar gg den almayın alanlar bin pişman.ben hepsiburdadan aldım.tavsiye ederim.benim saç yapım kalın telli, ne çok sacım var ne de az.orta yni sadece elektriklenme olayım vardı ama instyler ile oda ortadan kalktı.resmimi görüosunuz zaten.saçınız cok kıvırcıksa almayın mucize beklemek olur bu

Kızlar benim saçlarım kalın telli ve çok :-( etkisi olur mu bilmiyorum ama youtubedan izledim genelde sadece saçın bir kısmına şekil verdikten sonra video bitiyor.Bütün saça uygulandığında nasıl olur merak ediyorum.Sayın handealan foto göndermiş teşekkür ediyorum yine de aydınlanamadm almak istiyorum ama değecek mi bilmiyorum.Saçlarmı ne zaman düzleştirsem kabarıyor, sinir oluyorum.Instyler kullanıcılarının kimi memnun kimi değil kararsız kaldım :'(

Son düzenleme:
ya bu alet işe yaramaz
ben size diyim
kullandım annem almış
daha az ısı ile dümdüz ve ya bukle imiş
tamamen yalan
az sı evet ama fırca saçlarınızda gelip gidiyor o kadar gerçekten kalıcı düzleşme isteyene fos
bukle yapma mı imkansız

evet ısısı çok düşük ama kuaförler bile fönü kaç derece ısı ile çekıor da o hale geliyoruz ha?
dönen silindir ile fırçalar aras mesafede saçlarınız okşanıor o kadaaaaaaaaaaaaaaaaar
hele ki kıvırcık saça tam bir fos

Arkadaşlar yorumların bir kısmını okudum ve şaştım kaldım. özellikle papatyam_83 ürünün çok kötü olduğunu söylüyor. Ablam top shoptan almış bu ürünü çok memnun kalmış bende kullanayım dedim çünkü saçlarım çok gür ve şekil vermekte çok zorlanıyorum. ilk kullanımda pek beceremedim ama ikincide herkes kuaföre gittiğimi sandı. kullanımı rahat yaparken yormuyor. bende düzleştiricide var ve en pahalı markalardan biri olduğu halde hiç memnun kalmadım. ama bu ürüne bayıldım. artık sürekli ablamdan istemeye utanıyorum o yüzden kendime de alacağım . İnternette araştırdım bir yerde 89, bir yerde 99 top shopta 155 tl. top shopun kalitesinden eminim ama çok pahalı. diğer sitelerden alan varmı ltf bilgi versin. Güvenilirmi bilemiyorum .

valla
ben annemde kullandım
dönen silindir ile fırça arasındaki boşlukta kalan saçlar yeteri kadar düzlenmiyor sanki
okşuyor
nese sevenler de vardr beğenmeyenlerde :)
denemek lazım bence işe yaramaaz bişi

bende almayı düşünüyorum ama topshop tan alcam diğerleri çakma sanırım en etkili sonucu da topshop veriyo galiba .senin saçların gür ve kalın telli mi mümkünse foto koyar mısın özelden de msj atabilirsin fotonu istersen arkadan da olur farketmez birisi daha yollamıştı fotoyu yüzünü kapatmış öyle de olur lütfeeeeeeeeeeeeeen ya saçlarıma hep jole sürüyorum ancak öyle şekil verebiliyorum saçlarımı düzleştirmek istiyorum artık phılıpsin düzleştiricisi war 205 dereceye alıyorum düzleşiyo ama kabarık sende de kabarma olyo mu

sakın almayın aldım birkere değil saçı düzleştirmek yakıyor resmen çok berbat ediyor.iade edicem bende çok kötüüüüüü

arkadaşlar bu ürün ısı olmadan kremle spreyle falan şekil alamayan saçlar için ideal.
ben Vimjo'dan aldım 116tl resmen hayatım değişti.saçlarım çok gür ve kalın telli.dalgalı kıvırcık düz ne ararsan var saçımda ve kabarık.
çok güzel bir şekilde yatıştırıyor,kuaförden çıkmış gibi oluyor.artık saçlarımı açablyrm çok da güzel oluyor
fakat saçınızın doğal hali normal görünüyorsa daha iyi hale getirmez.açıklamaya çalıştım ama benim gibi saçlara sahip olanlar ne demek istediğimi anlamışlardır diye düşünüyorum

duştan sonra ıslak saça sıvı saç kremi ve uçlara bebe yağı sürüp,kuruduktan sonra instylerla şekillendirince harika oluyor yıllardır aradığım çözümü gerçekten buldum eğer benim gibi saçlarını şekillendirmeye çalışmaktan fönden düzleştiriciden bıkanlar varsa alsın derim

Saçınıza şekil verdiğiniz ilk gün idare ediyor ama ikinci gün kafanızdaki saç bir tüye dönüşüyor. Eritiyor , saç telini cansızlaştırıyor ve elektriklendiriyor. (Kullandım ordan biliyorum)

Bende 1 hafta önce aldım gitti gidiyordan ertesi gün geldi.Ya benmi beceremedim kullanmayı yada gercekten yapmıyormu bilemiyorum.Uğrastırıyor açıkcası videodakiler bi seferde dümdüz olurken bende neden olmadı bilmiyorum.aynı sonucu alacağımı düşünerek aldım.Şimdi öylece kutusunda duruyor.

Memnun olmayan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum.
Bu foruma ne zaman yardım almak için yazsam, benimle fazla ilgilenilmedi ama ben başkalarının da benim gibi cebi yansın istemiyorum bu yüzden yardımcı olmak için elimden geleni yazacağım!
SAKIN ALMAYIN!!!
Size bir tek şunu söyleyeyim; Philips, Philips, Philips...
Size bunları yazarken kalktım, saydım evdeki aletleri; Saç kurutma makinem, Epilasyon Aletim, Televizyonum, DVD çalarım, MP3 çalarım, Elektrik Süpürgem ve tabi ki InStyler ile aldattığım, masum masum bir köşede duran Saç Düzleştiricim... Hepsi Philips. Hepsinden de çok memnunum. Bir tek Cep telefonu biraz kullanışsız gelmişti, o konuda da kendilerini çok geliştireceklerine eminim... Sonuça Kalite Kalitedir....
Benden söylemesi..

Arkadaşlar bu ürünü bir tanıdığımda gördüm denedim ve almaya karar verdim.Yanlış hatırlamıyorsam ınternet sıtelerınden bırınden 79 lıraya almış,ben denedim ve çok memnun kaldım benım saçlarım seyrek ve ince tellidir havalı bir fön çekilmiş gibi oldu.Ama çin malı almaktan çok korkuyorum ve aldığım yada alacağım ürünün çn malı olduğunu nasıl anlayabilirim?

Kimsenin bu topiği takip ettiği yok ii bende benden sonra merak edenlere söyliim benim gibi beklemesinler dayanamadım gittim aldım ürün tam bi fiyasko benim saçlarım dalgalı ve kabarık hiç bir işe yaramadı tavsiye etmiyorum ince telli saçlılar hacim istiyorsa alsınlar ama dümdüz saçlarım olsun kabarıklığını alsın diyener hiç tavsiye etmiyorum.Berbatt....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…