Saç Şekillendiriciler Daha az ısıyla düz saçlar "İn Styler"

hakkaten resim olaydı nasılda iyi olurdu yahu..ben de cok merak ediyorum alsam mı diye düşünüom

ürün bozukmu anlamadım.kullananlar yardımcı olabilirmi.en az ısıda çalıştırıyorum bir süre sonra makine duruyor.silindir dönmüyor.kapatma düğmesi kapatmıyor.ama fişi çekip tekrar takınca çalışıyor.nerde hata yapıyorum.

çok merak ediyordum içimde kalmasın alayım dedim bugün geldi kullandım sonuç fiyasko.allahtan geri iadeli bir siteden aldım hemen gönderecegim.şöyle söyleyim kendm fön çeksem daha güzel olur.hem düzleştirmiyor hem elektiriklendiriyo ısı yeterli değil.oto koymaya çalışıcam benim gibi meraklılar için.ama almayın derim yinede.

aynen katılıyorum.10sn fön mak düzleştirdiğim kahkülle resmen 15 dk uğraşıyorum resmen.

peki canangoger sen bu mak nasıl ısı ayarı yapıldığını çözdünmü.makine arada kendi kendine duruyormu.yanıtlarsan sevinirim

kızlar 1 kere düğmeye basınca en yüksek derecede oluyor.2.basışınızda orta dereceye,3.basışınızda en düşük dereceye düşüyor.tekrar bastığınızda kapanıyor.fazla ısınmaması için kendi kendini durduruyo olabilir.ben memnun kaldım ya nie sevmediniz ki :/

Kızlar foto eklerseniz çok sevinirim...
Ürünü çok merak ediyorum, çok da hevesliyim almaya...

Kızlar merhaba,
aranıza yeni katıldım genelde yorumları okuyorum. ama yazılanları görünce yanılgınızı düzeltmek istedim. Öncelikle yurtdışında 15 dolar mış vs sözlerine itibar etmeyin. Ben Amerikada idim geçen hafta ve yeni döndüm. Orada bu tür ürünleri en uygun fiyata bulabileceğiniz walmart, target gibi marketlerde veya kendi sitesinde bu ürünün fiyatı 99 $ artı eyalet vergisi. yani 107 $ civarına geliyor. Nereye baktıysam daha ucuzunu göremedim. Hatta ebay.com da da baktım orada da kullanılmış olanları bile 37-45 $ arası fiyatlarla satılıyordu. O yüzden bizde satılan rakam 129 TL, 2 tane alırsan 220 TL yani 110 TL gayet ucuz. Üstelik biliyorsunuzdur Amerikadaki priz ucu tamamen farklı ve ayrıca volt değerleri bizden çok düşük. Oradan gelen bir ürün burada ya çalışmaz veya patlar. çünkü bizde volt değeri oradakinin iki ya da üç katı. O yüzden alınacaksa buradan ürünün orjinalini almak en akıllıcası. Bu konuda sizleri bilgilendirmek istedim ki aklınız yurtdışından alsaydık diye kalmasın :)

Ürüne gelince doğrusu kullanamadım çünkü orada deneme olanağı yoktu. Ancak reklamların bu konuda %100 güvenilir olmayacağına ben de katılıyorum. Zenci saçını bir hamlede dümdüz yapabilmek biraz abartı bir görüntü gibi geldi bana da. Ama fırçaların arasında dönen sıcak rulonun da etkili bir fön sağlayacağını düşünüyorum. Belkikullanan arkadaşlar bir kaç örnek foto koyabilirse bizler için daha iyi bir fikir oluşturur. ve o saçın kaç hamlede o hale geldiğini belirtirlerse bir de :)

Ne yazık ki biz bayanlar, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin galiba hep hayalini kurduğumuz "kuaförden çıkmış gibi saç" emelimize hiç ulaşamayacağız :))

Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben ilk tv de gördüğümde internetten bakmıştım,kampanya vardı 15 dolara bi alana bir bedava şeklindeydi,

Ama bu sadece Amerika ve Kanada için geçerliymiş,

Herneyse sonra bu aralar kk da reklamları çıkınca baktım fiyatı 129 tl ye inmiş,

Tvdeki fiyatı 165 civarındaydı,şimdi indirmişler,

Ben de sipariş vermiştim ama yorumları okuyunca iptal ettirmeyi düşündüm açıkcası,

Çünkü benim saçım hepinizin istediği gibi dümdüz,ben dalga ve bukleler yapmak için istiyordum bu aleti,

Ama yorumlara bakılırsa hemen sönecek bukleler olursa almanın bi anlamı yok,zaten

kuaförlerde bile saçıma maşayla bile bukle yapamıyolar fön tutmuyo makinaya gir

diyolar,herhalde bu hiç yapmaz...

Hayal kırıklığına uğradım açıkcası:umursamaz:,ama fön tutan kalın telli saçlarda aleti

doğru kullanmayı öğrenirseniz güzel sonuçlar alırsınız diye düşünüyorum...
boshayallersmile

tek kelime ile düz saç yada dalga isteyenler almasın ama banyodan sonra şöyle bi yatışsın diyorsanız olabilir foto koyamıyorum bilgisayardan dolayı yoksa muhakkak eklerdim.

kesinlikle ürün fiyasko alllahtan iade olanağım vardı iade ettim. kesinlikle saçımı doğal haliyle bıraksam daha iyi dururdu. saç düzleştiricleri zararlı ama eğer saçınıza gereken bakımı sağlarasanız daha iyi diye düşünüyorum ben.

ben kullanmadım ama kullandığım bir çok ürün tecrübesiyle bunun bi işe yarayacağını sanmıyorım...fırçası saçı daha çok yıpratır diye düşünüyorum..parasına göre değmez bence....zaten reklamıda çok saçma...bence gidip deneyip herhangi bir saç ürününü öyle almanız daha iyi olur..her saç tipi farklı..ben şuan rowentanın sublime diye bi düzleştiricisini kullanıyorum...ve çok memnunum uç kısmına su koyuyorsunuz ve buhar gücüyle düzleştiriyo saçlarım çok inatçoı olmasına rağmen tek çekişte dümdüz...gerçi araştırıp deneyin ve ona göre alın çok uzcuz ürünler değil çünkü paranıza yazık.ben deneyerek aldım. ve memnunum...

ben aldım bugün gecti elime denedim,sonuctan memnunum en azından düzşetirici gibi preslemiyor sacınızı,tekniğini kavramam ve elimin alışması zaman aldı ama 10 dk da sacım tammdı r
resim isteyenler için buyrun.

Son düzenleme:
bu hali saçımı yaptıktan bi saat sonrası falan.kabarmasın falan diede bişey sürmedim zira saçlarım kabarır normalde sürerim fön cekince

Son düzenleme:
ya bana da çok iyi geldi asla saçımı salamıyordum hep topluyordum artık hep salıyorum acısını çıkarıyorummmm

ya bana da çok iyi geldi asla saçımı salamıyordum hep topluyordum artık hep salıyorum acısını çıkarıyorummmm

ya arkadaşlar ben de almak istiyorum bu ürünün hatta indirimli olarak da buldum hem ben de öle kalıp gibi bi düz saç istemiyorum fönlü bi görüntü verecekse eğer bu güzel bişe aslında?ne diyorsunuz yaaa

ya bence saçının kararlı bir yapısı varsa yani tam dümdüz ya da kıvırcık falanca alma..
benim saçlarım hafif dalgalı ve kabarık,uçlarının her biri farklı yönlere bakıyor:)))
bu halini baya yatıştırıyor.uçlarına dışa dogru kıvrım veriyorum,dümdüz çekince fönlü gibi olmuyor uçları kötü durumda oldugu için.
ama kıvrım verince gayet hoş.ben çok memnunum iyi ki almışım diyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…