daha ben ne yapayım diye bağırcam !!

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
Selam . .
Çok değerli k.k bayanları bitek bizmi böyleyiz.
Yoksa normalde benmi fazla abartıp dert ediyorum
Mesela bi kaç gün iyiyiz sonra hop yine bi tartışma . .
ya beni sinir edecek bişey yapıyor yada alıngan.sinirli vs vs . .
yeteeeeeerrrrrrr artıkkkkkk diye bağırasım var .!!!

sorun ne biliyormusun
kadınlar evlenince tek kişi olmuyor
çift kişi oluyor ...hiç bir şey yapmasa bile düşünsel olarak öyle...ve sonra herşey batıyor...bir öze iki kişi sığmıyor ben bunu anladım...
biraz vurdum duymaz olmak lazım...normale dönmek lazım yani

benim eski sevgilimde orda polisti herhangi bir sıkıntımız yoktu uzaklık problem degil demekki sorun ilişkinizde

Hepimiz aynıyiz bide sanki suçlu onlar değilmiş gibi bize tartışma cikartiyorsun diyorlar ya deli oluyorum

O askerdeyken sen onu idare etmelisin, o seni degil.
En azindan kucuk seyleri sevgiline yansitmamakla ise basla, zorla kendini buna.

Sadece biz miyiz diye dusunme canim her evlilikte olur boyle seyler cok abartilip kavgaya donusmedigi surece de tuzu biberidir bence evliligin. Benim de 2,5 yildir evliyim, su 2,5 yillik evlilik ne kavgalar ne tartismalar gordu ilk zamanlar tabi simdi kirk yilda bi ancak hatta bazen ariyorum bile kasiniyorum resmen azicik tartisinca kendime geliyorum deli miyim neyim

Simdi fark ettim evli degilmissin daha cok ciddi sebepler olmadikca normal canim ancak abartip da birbirinizden uzaklastirmayin kendinizi

yasemina yaaaa
hepmi ben ama gelemiyorum bu kadar zora
Eminim ikiniz icin de zordur. Ben asker yolu beklemedigim icin bilmiyorum o psikolojiyi, esim benle tanismadan once halletmis o isi Allahtan
Kavgalarinizin sebebi ne genelde, cok mu buyuk seyler? Hos gorulecek seylerse ikiniz de buyutmeyin. O an telefonu kapatin. Biraz sakinlesin, sonra devam edin konusmaya. İlk baslarda boyle yapmak zor gelir, ama yaptikca alisacaksiniz, birbirinizi kirmamaniz icin en guzeli boyle yapmak.

:)
abartmıyoruz ama benim şu kahrolası gururum ..
onun sinirlilik halleri .
Ahh ahh o gururla biraz zor oluyo haklisin canim karsi tarafta sinirliyse tek cozum tartistiginiz anda gorusmeyi kesin bi sure sakinlesince guzel guzel konusun iki tarafta gerildiginde kimse birbirini dinlemez anlamaz en mantiklisi bu.

Çok şükür abartılacak şeyler yok ya benim saçma sapan şüphelerim yada onun bunalmadan dolayı oluşan sinirleri
tartışınca çok üzülüyorum ama uyuyamıyorum ordayken yapma bari diyorum onun verdiği cevap:ben burdayım askerim bişey yapmıyorum .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…