- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
arayınca onun yüzünemibagır o zaman içinde tutunca kine dönüşüyor
arayınca onun yüzünemi
1851 km uzaklıkta hakkaride askerneden yüzyüze konuşamıyorsunuz uzaktamı?
Hepimiz aynıyiz bide sanki suçlu onlar değilmiş gibi bize tartışma cikartiyorsun diyorlar ya deli oluyorumSelam . .
Çok değerli k.k bayanları bitek bizmi böyleyiz.
Yoksa normalde benmi fazla abartıp dert ediyorum
Mesela bi kaç gün iyiyiz sonra hop yine bi tartışma . .
ya beni sinir edecek bişey yapıyor yada alıngan.sinirli vs vs . .
yeteeeeeerrrrrrr artıkkkkkk diye bağırasım var .!!!
Sadece biz miyiz diye dusunme canim her evlilikte olur boyle seyler cok abartilip kavgaya donusmedigi surece de tuzu biberidir bence evliligin. Benim de 2,5 yildir evliyim, su 2,5 yillik evlilik ne kavgalar ne tartismalar gordu ilk zamanlar tabi simdi kirk yilda bi ancak hatta bazen ariyorum bile kasiniyorum resmen azicik tartisinca kendime geliyorum deli miyim neyimSelam . .
Simdi fark ettim evli degilmissin daha cok ciddi sebepler olmadikca normal canim ancak abartip da birbirinizden uzaklastirmayin kendiniziSelam . .
sorun bendemi ondamı bi çözsembenim eski sevgilimde orda polisti herhangi bir sıkıntımız yoktu uzaklık problem degil demekki sorun ilişkinizde
evettttttttHepimiz aynıyiz bide sanki suçlu onlar değilmiş gibi bize tartışma cikartiyorsun diyorlar ya deli oluyorum
sorun bendemi ondamı bi çözsem
yasemina yaaaaO askerdeyken sen onu idare etmelisin, o seni degil.
En azindan kucuk seyleri sevgiline yansitmamakla ise basla, zorla kendini buna.
:)Simdi fark ettim evli degilmissin daha cok ciddi sebepler olmadikca normal canim ancak abartip da birbirinizden uzaklastirmayin kendinizi
Eminim ikiniz icin de zordur. Ben asker yolu beklemedigim icin bilmiyorum o psikolojiyi, esim benle tanismadan once halletmis o isi Allahtanyasemina yaaaa
hepmi ben ama gelemiyorum bu kadar zora
iyi geçinmenin formülü peki alttan alıp relax olmakmı ?onun cevabıda sende ben bilemem
Ahh ahh o gururla biraz zor oluyo haklisin canim karsi tarafta sinirliyse tek cozum tartistiginiz anda gorusmeyi kesin bi sure sakinlesince guzel guzel konusun iki tarafta gerildiginde kimse birbirini dinlemez anlamaz en mantiklisi bu.:)
abartmıyoruz ama benim şu kahrolası gururum ..
onun sinirlilik halleri .
Çok şükür abartılacak şeyler yok ya benim saçma sapan şüphelerim yada onun bunalmadan dolayı oluşan sinirleriEminim ikiniz icin de zordur. Ben asker yolu beklemedigim icin bilmiyorum o psikolojiyi, esim benle tanismadan once halletmis o isi Allahtan
Kavgalarinizin sebebi ne genelde, cok mu buyuk seyler? Hos gorulecek seylerse ikiniz de buyutmeyin. O an telefonu kapatin. Biraz sakinlesin, sonra devam edin konusmaya. İlk baslarda boyle yapmak zor gelir, ama yaptikca alisacaksiniz, birbirinizi kirmamaniz icin en guzeli boyle yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?