• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha çocuktu :(

Evet yazdıklarımdan öyle anlaşılıyor olabilir.Ama benim anlamadığım şikayet etmekten neden korkayım vicdanım rahat şuan.Başlığı açarken bişeyden emindim hergün böyle olaylar oluyor biryerlerde kadının adı yok diye bir sayfa vardı dün gece bi paylaşımını okudum üzerinede böyle birşey yaşadım direk içimi dökmek adına yazdım.

Konuyu genel olarak "kanayan yaramiz" seklinde degil gayet direkt ogrenciniz hakkinda acmissiniz. Kimse de emin olmadigi bir konuda bi kadar dertlenmez. Iki tikla gercegi ogrenebilmissiniz ne guzel ama bunu konuyu acmadan yapmamaniz tuhaf degil mi?

Konuyu genel olarak "kanayan yaramiz" seklinde degil gayet direkt ogrenciniz hakkinda acmissiniz. Kimse de emin olmadigi bir konuda bi kadar dertlenmez. Iki tikla gercegi ogrenebilmissiniz ne guzel ama bunu konuyu acmadan yapmamaniz tuhaf degil mi?
Karşımızda bir eğitimci var şaka gibi gerçekten !

Bende öğretmenim 16 yaşında bir kız çocuğunu evlendirdiler. Öğrencim değildi ama duydum.bu tarafta öyle.kizlar 16 15 yaşında evlenir.hemende çocukları olur.ama sana bişey diyim mı? Kızlar da rahat durmuyor.simdi tepki alcam belki ama.burda bir kız servisci ile kaçtı.sonra ne mi oldu.servosci evli cıktı. ne cahillik.kizlar okuma peşinde değil.direk koca bulayın evleneyim peşindeler.anneleri de öyleydi çünkü.onlerinde rol model alacakları bir anneleri var.! Yazık hem kızlara çok üzülüyorum hemde annelerine. Ama şöyle de dusuñuyorum bizde cahil olduk.bizde 15 yaşında olduk.o zamanlar benim aklıma dersten başka bişey gelmezdi.

size öğretmenlik diploması veren okulun yakıp yıkmak lazım.

Konu sahibi, artık cevap verecek mısın ? Senin sessizliğin yüzünden şu an bir çocuğun hayatı kararıyor belki de .! Verin diyoruz bilgileri bize biz şikayet edelim ! Sinirden insanları çatlatmayn artık !

İlgili makamları arayın yazışmalarınızı yapın. Yada verin bunu biz yapalım. Buna engel olalım. Çocuğun hayatı kurtulsun

İlgili makamları arayın yazışmalarınızı yapın. Yada verin bunu biz yapalım. Buna engel olalım. Çocuğun hayatı kurtulsun
Konu sahibinin umrunda değil şu an eminim... Bakıp bakıp çıkıyor bir saattir ne diyecek diye bekliyorum, sadece yorumlara bakıp çıkıyor bende burada sinirden çatlıyorum, eğitimci bir insanın yaptığına bakar mısınız şaka gibi ! Birinin buna buna müdahale etmesi gerekiyor artık

Konu sahibinin umrunda değil şu an eminim... Bakıp bakıp çıkıyor bir saattir ne diyecek diye bekliyorum, sadece yorumlara bakıp çıkıyor bende burada sinirden çatlıyorum, eğitimci bir insanın yaptığına bakar mısınız şaka gibi ! Birinin buna buna müdahale etmesi gerekiyor artık

anlıyorum :( haklısınız :(

Bende öğretmenim 16 yaşında bir kız çocuğunu evlendirdiler. Öğrencim değildi ama duydum.bu tarafta öyle.kizlar 16 15 yaşında evlenir.hemende çocukları olur.ama sana bişey diyim mı? Kızlar da rahat durmuyor.simdi tepki alcam belki ama.burda bir kız servisci ile kaçtı.sonra ne mi oldu.servosci evli cıktı. ne cahillik.kizlar okuma peşinde değil.direk koca bulayın evleneyim peşindeler.anneleri de öyleydi çünkü.onlerinde rol model alacakları bir anneleri var.! Yazık hem kızlara çok üzülüyorum hemde annelerine. Ama şöyle de dusuñuyorum bizde cahil olduk.bizde 15 yaşında olduk.o zamanlar benim aklıma dersten başka bişey gelmezdi.

Yoooo niye tepki alasınız ki? Gerçekleri yazmışsınız. Servisçiye kaçan, fırın çırağına kaçan, eniştesine kaçan 14-15 yaşında kızlar. Dediğiniz gibi bazı yörelerde bu olaylar çok sık yaşanıyor, aile de başlarına iş açılmasın diye hemen birisiyle evlendiriveriyor. Yoksa rahat durmayacak o kız, biliyorlar. Dediğiniz gibi biz o yaşta dersten başka birşey bilmezdik. İnsanın aklı almıyor hakikaten, sen daha 15 yaşındasın, erkeği nereden öğrendin de duramayıp kaçtın...

Bende bir eğitimciyim ver bana bilgilerini çocuğun hangi şehir hangi ilçe adı soyadı ailesi kim yaz özelden ben arayacağım uğraşması bu kadar zorsa eğer ki sizin açınızdan
Vermeyecek, birazdan konusuna kilit vurdurup gidecek gibi duruyor... Cevap da vermiyor, çıldırmamak elde değil! Biz böyle sessiz kala kala daha çok çocuk gelinler olur daha çok kadın şiddet görür ! Yolucam saçımı başımı cidden gerildim

O yaştaki bir çocuğun evlendirilmesi suç değil mi?

İnsanların değer yargıları ile alay etmeyi çok güzel bir şey sananlar var :sinirli::sinirli::sinirli:
Kendi pisliğinden boğulsun .. belki de dikkat çekmek için açtı konuyu. Biz de ah vah etmeyip şikayet edin deyince ilk kıvırmaya başladı sonra da topukladı işte ... Yoksa bir insan neden böyle bişey ortaya atıp şikayet etmez ?

Back
X