daha çok seven sizmisiniz yoksa eşiniz mi?

sanırım bizde ben biraz daha fazla seviyorumdur..
erkekler sevgilerini çok belli etmezler.daha standart yaşarlar bunu.ama biz öyle değiliz..
sevgiyi sürekli ölçeriz.şu an olduğu gibi:bbo:

bizdede biraz daha çok ben seviyorumdur.aslında eşimde çok seviyor bunu biliyorum ama bir türlü benim dediklerimi isteklerimi yapmıyor.oysaki ben onun ağzından çıkan bir isteği imkanlarım doğrultusunda hemen yaparım.seven ne yapmaz:asigim:

bana göre o ona göre ben ..şükürki sevgiyi göstermede ve söylemede bi sorunumuz yok ..
başak sorunlar varda sağlık olsun üstesinden geliriz.

ya bu nasil tahmin edilebilir bilemiyorum.ben onu cok seviyom, oda beni cok seviyo diye hic dusunmedim..onemli olan birbirimize saygi duyup, bu evlilik kurumunu saygi ve sevgiyle yurutebiliyoruz,onemli olan bence o

ikimizde çok seviyoruz
ama ben eşim kadar gösteremiyorum
o en ufak hareketiylen gösterebiliyor
ben bazen sönük kaliyorum
kendisi ara ara diyor sen beni benim seni sevdiğim kadar sevmiyorsun diye
hayır çok seviyorum
onu elimden gelse içime sokarım okadar çok seviyorum ama biraz odunum galiba

ona göre o beni daha çok seviyor bana göre ise ben... ona karşı öyle diyorum ama işin aslı gerçekten o beni daha çok seviyor..

bitanecimm bu soruyu bana sorarsan tabiki ben derim ama eşime sorduğumda benim sevgim daha çok diyor...olsun be fıstık demek ki ikimizinki de çok ki 14 yılımızı biriteceğiz..allah herkesin sevgisini korusun...
sevgiler...

eğer sevgi fedakarlıkta bulunmaksa
o zamanlar her zaman kadınlar daha çok sever
çünkü kadınlar daha fedakardır

Bir söz vardı... '' Birisinin seni istediğin gibi sevmemesi, onun seni tüm benliği ile sevmediği anlamına gelmez.''
Bu net bir cevabı olmayan bir soru bana göre. Eşime seni seviyorum dediğimde ''ben seni daha çok'' diye cevap verir. Nasıl ölçüyorsa artık bilemiyorum...:bbo: Seviyoruz işte, yüreğimizin yettiği kadar. Hangimizin kalbi sevgiyi daha derin yaşıyor bilmiyorum ama sevildiğimide, sevdiğimide çok iyi hissediyorum...

Ilk Zamanlar Eşim Ortalarda Ben şimdilerde Eşim Ve Ben Diyordum Ama Eşim Bana Beni Seviyormusun Diye Ara Ara Sorar Bende Allahin Yarattigini Severim Gibi Sozler Soylemiştim Baya Bir Dokunmuştu Sonralari Evet Veya Sen Diye Soruyorum Yani Seni Seviyorum Zor Cikiyor Kelimelerimden Boyle Daha Kiymetli Oluyorsun Tabi Buda Tartişilir Kiymetli Olmak Bazi şeyleri Kaybettikten Sonrami Olmali Bilemiyorum Neyse Bir Soruya Bu Kadar Yazi Fazla Oldu Sanirim Herkese Karşilikli Sevgiler Diliyorum:)

aslında her iki cinsin sevgi anlayışları yaşayışları farklıdır bence...

ben bana gösterilen saygı ve deger kadar seviyorum eşimi
ama o öle deil ona kavga esnasında ne hakaretler ne rencide edici kelimeler ediyorum yindene 'seni seviyorum' der
işde anlayış ve yaşayışlarınız cinsi yönden farklı

Back
X