daha da engellendim

ya oraya kadar normal zaten
sonra engellemiş siz de yazmışsınız
ya böyle dizilerde sevdiğiniz karakter çok saçma şeyler yapar siz de böyle onun yerine üzülürsünüz ya öyle oldum şu an size karşı. O son mesajı yazmayacaktınız diycem ama son mu onu da bilemedim.
ya hahaha cok tatlisiniz gercekten 😅 her malin bi alicisi vardir elbet... su olaylar bi duzelsin gecicek insallah 😅

Ama ne hikmetse girer girmez önce ne zaman girdiğiyle bi anda girdiği hemen gözünüze çarpmış
Bunu fark etmek için mesela iki kere girip birinde o kişiye bakmanız gerek en son ne zaman girmiş diye diğerinde de tekrar girdiğini görmüş olmanız lazım
O uygulama yeni katılanları diğer insanlara haber veriyor bu arada
Muhtemelen siz kaydolunca mesaj gitti
Karşı taraf da görüp engelledi sizi
İnstagramdan da ben yazdım sanırım senden nefret etmiyorum diye siz yazmadığınıza göre

Saygıyı kendinize duyun diyorum ben karşı taraftan önce
telegramda cok kisi yoktu ki en son girenlerden biri oymus contactlar kisminda en ustte bu vardi altta da son gorulmesi yaziyodu ozellikle girip bakmadim...
ama kaydolunca mesaj gittigini bilmiyodum demek ki ondan. ama vay be yani direk girip 5 dk bekleyip engellemesi tuhaf iste. kindar biriymis demek ki ogrenmis olduk. ben olsam bildirimi siler gecerim mesela...

ya sevgilisi vardır, ya evlenecektir falan.
kıç korkusu büyük ihtimal rahatsız etmedıysen.
sormakda en doğal hakkın
artık yoluna bakmalısın

telegramda cok kisi yoktu ki en son girenlerden biri oymus contactlar kisminda en ustte bu vardi altta da son gorulmesi yaziyodu ozellikle girip bakmadim...
ama kaydolunca mesaj gittigini bilmiyodum demek ki ondan. ama vay be yani direk girip 5 dk bekleyip engellemesi tuhaf iste. kindar biriymis demek ki ogrenmis olduk. ben olsam bildirimi siler gecerim mesela...
Bence siz de numarasını silerek başlayın gerçekten
Zaten olay sizin için kapandı demişsiniz

Yani ama 3 hafta gecmis zaten... belki o belki ben yeni insanlarla konusuyor bile olabiliriz.
bi de hakaretten sonra engellememisti ondsn sonra tartisma devam edince bi engel olmustu vs vs.
ben neden ben canavarmisim gibi kacti ona uzuldum... yazmamistim bile umursamasa ben de umursamiycaktim... ama 3 hafta sonra bile bu taze nefret beni uzdu..
Hakaretten sonra yeterince soğumuştur zaten, tartışma da tuzu biberi olmuştur. Kim olsa aynısını yapardı, bence daha fazla üstelemeyin. Ders çıkarıp, bir sonraki ilişkinizde aynı hataları tekrarlamamaya özen gösterin.

Bu WhatsApp gizlilik ihlali geyiğinde Ben de telegrama geçtim. Bir baktım ki gerçekten bana yazmasını asla istemediğim biri, bende zaten engelliydi de - ararsa acmayayim diye numarasını silmemistim. Gormusken hemen engelledim. Bana mesaj yazsaydi oradan da engellerdim.
Bunun kin ile nefret ile hırs ile ilgisi yok ki, iletişim kurmak istememekle ilgisi var

ya sevgilisi vardır, ya evlenecektir falan.
kıç korkusu büyük ihtimal rahatsız etmedıysen.
sormakda en doğal hakkın
artık yoluna bakmalısın
Bence siz de numarasını silerek başlayın gerçekten
Zaten olay sizin için kapandı demişsiniz
evet tesekkur ederim herkese...
evlilik bi durumu yok ama bu merakin sonu da bi yere gitmicek belli ki... uzucu yani neyse bu da boyle hatirlasin kendince napalim :(

Gecen gun bir aya yakin konusup bulustugum insani anlatmistim. bir gunde story atip 6 saat bana donmedigi icin hesap sormustum ve kisi beni ortak arkadaslarimiza kadar engellemisti.

dun bi uygulama indirdim telegram. ve en son online olanlarda ciktigi icin o kisiyi gordum en son 28 mayista girmisken bi anda online oldu ben isimi hallettiktwn sonra baktigimda 5 dk sonra beni oradan da engellemis? yazmadim etmedim bile. cok sasirdim ben canavar degilim ki. aradan 2 belki 3 hafta gecti kini nefreti falan neden bu kadar taze anlamadim.. uzuldum acikcasi. aslinda umrumda degildi ama bu tavri beni meraklandirdi.

instagramdan senden nefret etmiyorum ben, sen neden boyle kin dolusun dagdan tastan engel atiyosun yine de mutluluklar ama benim hakkimda kotu dusunmeni gerketiricek bisi yapmadim yazdim tabi ordan da engelledi.

yani ben zaten artik tamamen bitirdim bu olaylardan sonra... takinti diyecekleriniz var. dogru olabilir. sadece anlamadim ben ona kotu bi sey yapmadim ki neden bu kadar nefret uyandirdi yazmadigim halde engellemis olabilir? farkedip bi de... bambaska bi sey icin girmistim twlwgrama da...

edit: barisma etme vs bi durumum yok sadece anlamlandiramadim o yuzden de merakim dinc kaldi, arkadaslarimi bloklamasi yazmadigim halde bloklamasi vs. nedenini merak ettim sizler ne dusundunuz
Neden ısrarla her yerden takip edip yazıyorsunuz?

Niye Engellendim diye sitem dolu İnstagram mesajı atan bir insan olduğunuzu farkettiği için baştan önlemini almış olabilir.
Neden ısrarla her yerden takip edip yazıyorsunuz?
yahu bence cok buyuk bi kavgamiz yoktu. kotu hatirlanmak istemedim o yuzden kendimce duzeltmeye calistim. neden sanki arabasini cizmisim gibi davraniyosunuz. yazmasam iyiydi anin duygu seliyle bi sitem ettim. en azindan iyi bitirelim diye ugrastim ortak arkadaslaeimiz var diye.

Gecen gun bir aya yakin konusup bulustugum insani anlatmistim. bir gunde story atip 6 saat bana donmedigi icin hesap sormustum ve kisi beni ortak arkadaslarimiza kadar engellemisti.

dun bi uygulama indirdim telegram. ve en son online olanlarda ciktigi icin o kisiyi gordum en son 28 mayista girmisken bi anda online oldu ben isimi hallettiktwn sonra baktigimda 5 dk sonra beni oradan da engellemis? yazmadim etmedim bile. cok sasirdim ben canavar degilim ki. aradan 2 belki 3 hafta gecti kini nefreti falan neden bu kadar taze anlamadim.. uzuldum acikcasi. aslinda umrumda degildi ama bu tavri beni meraklandirdi.

instagramdan senden nefret etmiyorum ben, sen neden boyle kin dolusun dagdan tastan engel atiyosun yine de mutluluklar ama benim hakkimda kotu dusunmeni gerketiricek bisi yapmadim yazdim tabi ordan da engelledi.

yani ben zaten artik tamamen bitirdim bu olaylardan sonra... takinti diyecekleriniz var. dogru olabilir. sadece anlamadim ben ona kotu bi sey yapmadim ki neden bu kadar nefret uyandirdi yazmadigim halde engellemis olabilir? farkedip bi de... bambaska bi sey icin girmistim twlwgrama da...

edit: barisma etme vs bi durumum yok sadece anlamlandiramadim o yuzden de merakim dinc kaldi, arkadaslarimi bloklamasi yazmadigim halde bloklamasi vs. nedenini merak ettim sizler ne dusundunuz
Numaranızın kayıtlı olduğu biri telegram yükleyince bildirim geliyor. O şekilde görmüş aha buraya da geldi deyip engellemiştir.

Neden bu kadar nefret ettiğine dair biz bir şey diyemeyiz. Yaptığınız hareket çok rahatsız etmiş demek ki.

yahu bence cok buyuk bi kavgamiz yoktu. kotu hatirlanmak istemedim o yuzden kendimce duzeltmeye calistim. neden sanki arabasini cizmisim gibi davraniyosunuz. yazmasam iyiydi anin duygu seliyle bi sitem ettim. en azindan iyi bitirelim diye ugrastim ortak arkadaslaeimiz var diye.
İşte sorun bunun için çabalamanız zaten. Adam belli ki sizi hayatından uzak tutmak istiyor. İster sebebi olsun ister olmasın. Neden kabullenip yolunuza bakmak varken bunu takıntı haline getiriyorsunuz. Anlık heyecanlara kapılmayı bırakıp kesin artık şu adamla olan alakanızı.

İşte sorun bunun için çabalamanız zaten. Adam belli ki sizi hayatından uzak tutmak istiyor. İster sebebi olsun ister olmasın. Neden kabullenip yolunuza bakmak varken bunu takıntı haline getiriyorsunuz. Anlık heyecanlara kapılmayı bırakıp kesin artık şu adamla olan alakanızı.
tesekkur ederim bu da nazar boncugu olsun :(
arkadaslarimizdan biri denk gelirse bitti desin en azindan diye bi ugrastim, deliydi demek yerine ama...
daha kotu oldu ☺ neyse artik... kismet

Sizce degersiz bi konuysa emoji atmakla ne diye ugrasiyosunuz? Degerli konulara gidip emoji atsaniza varliginiz cok bi sey katiyo ya hani 🙈
Canım öyle istemiş demek ki. ;) Sonuçta kurallara uygun olduğu sürece istediğimiz yorumu istediğimiz konuya yapma hakkına sahibiz. 💞

Back
X