daha da engellendim

Hakaret etmeden kendinizi ifade etmeyi becerebildiğiniz zaman tekrar konuşalım. Bu şekilde herhangi bir insanla sağlıklı iletişim kurmanız mümkün değil, üzgünüm.
Hakaret etmiyorum hanimefendi? Gayet bakin kac sayfa insanla konustum burda. 10 kisiye tesekkurler ettim yaklasimlari icin.

Ben burda bi hata yapmisim icimi dokmeye gelmisim gelmis bunalmis emojisi atiyor, napacaksin ne denir simdi bu kadina? Alakasiz, kucumseyici? Bi tane sebepverin kizmamam icin. Bu ne bicim konu diyorsa kenardan kapata basip cikabilir.

Zaten yasanan seyden dolayi uzgunken bi de boyle asagilayici tavir gorunce insan utanip saldirganlasabilir. Basit psikoloji ya.

Attığım iki emojiden sıkılmış , küçümseyici , alaya alıcı , iğneleyici gibi anlamlar mi çıkardınız cidden ? 😂 Gereksiz bir hamle olmuş manasindaydı. Çok çabuk yükseliyorsunuz.

Attığım iki emojiden sıkılmış , küçümseyici , alaya alıcı , iğneleyici gibi anlamlar mi çıkardınız cidden ? 😂 Gereksiz bir hamle olmuş manasindaydı. Çok çabuk yükseliyorsunuz.
Evet oyle anlamlar cikardim. Evet cok cabuk yukseliyo da olabilirim yapicak bi sey yok mizacim boyle. ugrasmak istwmeyen ugrasmayabilir

Gecen gun bir aya yakin konusup bulustugum insani anlatmistim. bir gunde story atip 6 saat bana donmedigi icin hesap sormustum ve kisi beni ortak arkadaslarimiza kadar engellemisti.

dun bi uygulama indirdim telegram. ve en son online olanlarda ciktigi icin o kisiyi gordum en son 28 mayista girmisken bi anda online oldu ben isimi hallettiktwn sonra baktigimda 5 dk sonra beni oradan da engellemis? yazmadim etmedim bile. cok sasirdim ben canavar degilim ki. aradan 2 belki 3 hafta gecti kini nefreti falan neden bu kadar taze anlamadim.. uzuldum acikcasi. aslinda umrumda degildi ama bu tavri beni meraklandirdi.

instagramdan senden nefret etmiyorum ben, sen neden boyle kin dolusun dagdan tastan engel atiyosun yine de mutluluklar ama benim hakkimda kotu dusunmeni gerketiricek bisi yapmadim yazdim tabi ordan da engelledi.

yani ben zaten artik tamamen bitirdim bu olaylardan sonra... takinti diyecekleriniz var. dogru olabilir. sadece anlamadim ben ona kotu bi sey yapmadim ki neden bu kadar nefret uyandirdi yazmadigim halde engellemis olabilir? farkedip bi de... bambaska bi sey icin girmistim twlwgrama da...

edit: barisma etme vs bi durumum yok sadece anlamlandiramadim o yuzden de merakim dinc kaldi, arkadaslarimi bloklamasi yazmadigim halde bloklamasi vs. nedenini merak ettim sizler ne dusundunuz
telegram indirince telegram kullanan herkese bildirim gidiyor

Gecen gun bir aya yakin konusup bulustugum insani anlatmistim. bir gunde story atip 6 saat bana donmedigi icin hesap sormustum ve kisi beni ortak arkadaslarimiza kadar engellemisti.

dun bi uygulama indirdim telegram. ve en son online olanlarda ciktigi icin o kisiyi gordum en son 28 mayista girmisken bi anda online oldu ben isimi hallettiktwn sonra baktigimda 5 dk sonra beni oradan da engellemis? yazmadim etmedim bile. cok sasirdim ben canavar degilim ki. aradan 2 belki 3 hafta gecti kini nefreti falan neden bu kadar taze anlamadim.. uzuldum acikcasi. aslinda umrumda degildi ama bu tavri beni meraklandirdi.

instagramdan senden nefret etmiyorum ben, sen neden boyle kin dolusun dagdan tastan engel atiyosun yine de mutluluklar ama benim hakkimda kotu dusunmeni gerketiricek bisi yapmadim yazdim tabi ordan da engelledi.

yani ben zaten artik tamamen bitirdim bu olaylardan sonra... takinti diyecekleriniz var. dogru olabilir. sadece anlamadim ben ona kotu bi sey yapmadim ki neden bu kadar nefret uyandirdi yazmadigim halde engellemis olabilir? farkedip bi de... bambaska bi sey icin girmistim twlwgrama da...

edit: barisma etme vs bi durumum yok sadece anlamlandiramadim o yuzden de merakim dinc kaldi, arkadaslarimi bloklamasi yazmadigim halde bloklamasi vs. nedenini merak ettim sizler ne dusundunuz
Ben yıllardır konuşmasam bile asla sevmediğim ve tahammül edemediğim insanları yeni açtığım hesaptan görsem direkt engellerim ki beni görmesin

o gider o gelir cok da umrumda. sizin gibi insanlari gorunce insanin uzulesi bile gelmiyor. gulen yuz koyunca laf mi sokmus oluyosunuz :KK70:
Valla hakkında 2 konu açtığınız için umrunuzda gibi gözüküyor buradan ne bileyim. 🙄 Üzülmeyin zaten öbür konunuza da yazmıştım. :) Emoji koymanin amacı yazim dilinde duygularımızı hissetiremediğimiz yerlerde anlaşılmak kolaylassin diye koyuyoruz. ☺️

Neyse sadece merak etmistim bazi edepli hanimlar gayet cevap verdiler. Yeri geldi geyige de vurduk. Gerekli dersi de aldim. Zaten aklimda baskasi dahi var 3 hafta olmus. Belki 4..

Ilk sayfalardaki kadinlara tesekkur ederim ahlaksizlara donmeyecegim dahi. Konu kapanmistir. 🙏🍀
Ya sen iyi misin? Bu konuya yaptigin 5.yorum falan konuyu kapattim deyince aa artik uzulmuyor diye mi rahatsiz oldun? Beni isteyen 100. kisiyi de bulurum bununla alakali bi problemim yok. polemik yaratma burda yuru hadi

plus ben kimseye hakaret etmedim konuya gelip emoji atiyor.
soyleyecek bi seyin yoksa bi sey soyleme??? . konu kapandi diye yaziyorum gelip alintiliyosun mesela yirtik dondan cikar gibi? ne gerek var mi sordun mu kendine
Adam haklı.
Koşa koşa kaçmış resmen.

konu sahibini banlatmışsınız aferin
daha bi sürü sorum vardı cevaplanacak yaa
Biraz bekleyin aynı kişi hakkında 3.konuyu açtığı zaman sorarsınız 😂 biri tarafından 1 kere engellendiği zaman neden 10 farklı platformdan ulaşmaya çalıştığını anlayamıyorum ya yazık sanki başka adam kalmadı.

Back
X