Ayni bensin,bu aralar fena motive olmusum gozum hic birsey gormuyor acikcasi tek derdim kilo vermek oldu.2017 kisi evde spor ve dikkatli beslenmeye baslamistim 75 den 52 ye kadar dustum boyda 157 civari bu arada .Acayip yuzum solgun duruyodu,guctende dusunce biraz saldim 2018 kisini 55 56 civari gecirdim,ramazan girince sporu biraktim salis o salis gecen yazi 66 civari gecirdim,gectigimiz ocak ayinda baktim cok sekilsizlestim saglam bir beslenme yapayim dedim simdi 60 li kilolardayim hatta 59 ucundan gordum...Yalniz kendimde sunu farkettim bu ise takinti haline getirince aksine veremiyosun,cunku vucut stres aninda kortizol hormonu salgilamaya basliyor agir spor ve diyet yapsanda kilo verme olayini durduruyor,o yuzden takinti haline getirme kesinlikle.Spor yapmiyorsan spora basla metabolizmani atesler,vucudunu ciddi manada sekillendirir,isini cok kolaylastirir.Hemde diyetine sadik kalmani saglar.Ben hayatimdan sekeri,ekmegi vs cikardim.Pilavi makarnayi bile aramiyorum kahvaltimi bol yapiyorum bol salata tuketiyorum,ara ogun falanda yapmiyorum arada istesem hurma tuketiyorum ,aksam yemegimde salata ve tencere yemegi yada protein agirlikli oluyor.Boyle beslenmekten mutluyum ,spor yapmayi ckk seviyorum eskisi gibi cokda kilo takmiyorum sanki bu hayat seklini benimsedim cunku.Sanada tavsiyem spor asktir hergun yap,temiz beslen iyi beslen.metabolizmayi zayiflatmadan,bol bol sebzeli meyveli beslen.bol da su ic,su icmeden kilo verilmez net! takinti da yapma isini zorlastirirsin,birde zayif kizlara ozenme ya valla giydikleri yakismiyor...