Daha da zayıflamak istiyorum.

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki... :( Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.

sana da iyi bayramlar.
sağlığın için zayıflamalısınız, dış görünüşünü takıntı haline getirdiğin için değil.
ve kafana göre hiç bir şey yemeden olmaz, metabolizman yavaşlar, sonra ne yersen kilo alırsın.
onun yerine diyetisyene git, sağlıklı kilo ver.
yediğinden kısma, hareketini arttır.
hızlandırmak istiyorsan spor yap.

Boyunuz kaç bilmiyorum ama 89 kilo evet biraz fazla.
Ama herşeyin bir yolu yordamı olduğu gibi zayiflamanin da bir yolu yordamı var aç kalarak zayıflanır fakat sağlıklı bir zayıflama olmaz.
Dikkatli beslenip spor yaparsaniz hem daha sağlıklı olur hem de kiloyu uzun vadede muhafaza edersiniz

Öyle takıntı haline getirirseniz sonunuz anoreksiya olur aman diyeyim her şeyin fazlası zarar. Kontrollü dengeli beslenerek kilo verin. Yavaş verin ama sağlıklı verin. Benim böyle dış görünüşüne takık bir arkadaşım vardı sonu anoreksiya oldu normal kiloya ve yaşantısına o kadar zor döndü ki...

Zayiflamak guzel ancak saglikli kilo vermek normal olani. Zayiflayacagim diye hicbir sey yememek de olmaz. Spor ve saglikli beslenme cok onemli. Yoksa ruh sagligin bozulabilir. Dahasi anoreksia ya kadar gidebilir ucu. Bence yanlis yapiyorsun. Bir doyetisyenle yapmalisin bu isi.

Boyunuz kaç bilmiyorum ama 89 kilo evet biraz fazla.
Ama herşeyin bir yolu yordamı olduğu gibi zayiflamanin da bir yolu yordamı var aç kalarak zayıflanır fakat sağlıklı bir zayıflama olmaz.
Dikkatli beslenip spor yaparsaniz hem daha sağlıklı olur hem de kiloyu uzun vadede muhafaza edersiniz
162 boyum.

Zayıf olmak özenilecek bir şey değil. İdeal kiloya ulaşman yeterli vicdan yapma bence, Can boğazdan gelir.
Gereksiz yemesen yeterli olur zaten kilo vermende. Vücuduna eziyet çektirme bence.

Anneniz doğru demiş. Bir diyetisyene gidin, bütün değerlerinize baktırın, size en uygun diyetle sağlıklı bir şekilde diyet yapmayın ama alışkanlıklarınızı değiştirin. Yemezseniz vücudunuz paniklemeye başlayıp yediğiniz iki lokmayı yağa çevirmeye başlar. 1100-1200 kalori altı yiyorsanız sağlıklı bir şey yapmıyorsunuz, sonuç da alamazsınız.

Merak etmeyin bir kere yolunu bulduğunuzda eriyip gidecek o kilolar :)

önce diyetisyene gidin sonuçlarınıza göre bir beslenme planı çıkar onu uygularsınız ve umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız dengeli beslenerek kilo verin
benimde kardeşim 15 yaşında 85 kiloydu zayıflamak istiyordu ama hiçbir şey yapmıyodu daha sonra kafaya koydu şekeri kesti zaten ekmeği tek tük yiyordu kendisi bol bol salatalık yiyodu yemekten sonra mutlaka 1 yada 1,5 saat yürüyüş yaptı kahvaltısında haşlanmış yumurta yedi şuan 62 kilo kendisi

öncelikle iyi bayramlar
boyunaa göre kilon fazla Evet ama ac kalarak zayıflaman zor zayıflasan bile kaslardan verirsin
diyette en temel kurallardan biri dengeli ve sağlıklı beslenmek ve ayrıca sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmen gerekiyor ki ilerleyen zamanlarda kilo problemi yasamazsın
kahvaltı yapmıyorum demissin kahvaltıda yediğin yumurtadan kilo almazsın
en kısa zamanda diyetisyen desteği almanı tavsiye ederim 😊

Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki... :( Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Ben zayifim..ama inanin bazi giysiler yakismiyor. Kemikleri sayılanın neyine özeneneksiniz, neresi estetik..takinti farkli seylerde ortaya cikar, kimininki para harcamama, kimininki insanlara, siz de kiloya takmissiniz. Bununla ilgili kitaplar var..

Takıntıyla olmaz bu iş. Hayatımda bir kez kilo verme işini başardım, hem de 10 kilodan fazla diyebilirim. O da inan fark etmeden oldu kafam başka şeylerle meşguldü. Bir yıl içinde 10 kg gitmiş anlamadan. Takıntı yaptığımda 3 kilo veriyorum 4 alıyorum.......

Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki... :KK43: Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Ben 103le doğuma gittim eve geldiğimde 96 kiloydum. 10 ay oldu 75 e düştüm. 76yla hamile kaldım boyum 173. Senin kadarda takıntı yapmıyorum ama yiyince vicdan yapıyo insan. Bence fazla kilomuz olduğu için yeniden alırsam diye korkusu oluyo. Ama o kadarda takıntı yapma kendini sınırlandır ama fazla değil. Sonra bi boşluk anında kendine hakim olmazsın verdiğinide alırsın.

Ayni bensin,bu aralar fena motive olmusum gozum hic birsey gormuyor acikcasi tek derdim kilo vermek oldu.2017 kisi evde spor ve dikkatli beslenmeye baslamistim 75 den 52 ye kadar dustum boyda 157 civari bu arada .Acayip yuzum solgun duruyodu,guctende dusunce biraz saldim 2018 kisini 55 56 civari gecirdim,ramazan girince sporu biraktim salis o salis gecen yazi 66 civari gecirdim,gectigimiz ocak ayinda baktim cok sekilsizlestim saglam bir beslenme yapayim dedim simdi 60 li kilolardayim hatta 59 ucundan gordum...Yalniz kendimde sunu farkettim bu ise takinti haline getirince aksine veremiyosun,cunku vucut stres aninda kortizol hormonu salgilamaya basliyor agir spor ve diyet yapsanda kilo verme olayini durduruyor,o yuzden takinti haline getirme kesinlikle.Spor yapmiyorsan spora basla metabolizmani atesler,vucudunu ciddi manada sekillendirir,isini cok kolaylastirir.Hemde diyetine sadik kalmani saglar.Ben hayatimdan sekeri,ekmegi vs cikardim.Pilavi makarnayi bile aramiyorum kahvaltimi bol yapiyorum bol salata tuketiyorum,ara ogun falanda yapmiyorum arada istesem hurma tuketiyorum ,aksam yemegimde salata ve tencere yemegi yada protein agirlikli oluyor.Boyle beslenmekten mutluyum ,spor yapmayi ckk seviyorum eskisi gibi cokda kilo takmiyorum sanki bu hayat seklini benimsedim cunku.Sanada tavsiyem spor asktir hergun yap,temiz beslen iyi beslen.metabolizmayi zayiflatmadan,bol bol sebzeli meyveli beslen.bol da su ic,su icmeden kilo verilmez net! takinti da yapma isini zorlastirirsin,birde zayif kizlara ozenme ya valla giydikleri yakismiyor...

89 kg evet kilo verilmesi gereken bir durum. Diyet yapman, kilo vermek istemen cok normal. Ama tercih ettigin yol cok yanlis.

Ben diyetisyenim, vucuduna bu kadar kotu davranma yalvaririm. Bu aclik sinirinda beslenme sana yarin birgun extra kilo olarak donecek.

Bayram tatilini kizartma hamur tatliyi minimumda tutarak gecir, kendine zehir etme. Rutin yasama dondugun zaman duzenli diyet yaparsin.

89 kg evet kilo verilmesi gereken bir durum. Diyet yapman, kilo vermek istemen cok normal. Ama tercih ettigin yol cok yanlis.

Ben diyetisyenim, vucuduna bu kadar kotu davranma yalvaririm. Bu aclik sinirinda beslenme sana yarin birgun extra kilo olarak donecek.

Bayram tatilini kizartma hamur tatliyi minimumda tutarak gecir, kendine zehir etme. Rutin yasama dondugun zaman duzenli diyet yaparsin.
Eski kilom 93 ameliyatı bile düşündüm ama şu an vki 34 falan ve yapmıyorlarmış diye biliyorum.Abur cubur kestim ama insan bir yumurta yedi diye kilo alacağını düşünür mü :(

Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki... :KK43: Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Ben unlu bi urune basladim ama.reklam.olur diue yazmiyorum..cayi ve urun acayip tok tutuyor. Protein ve vitaminlerden olusuyor. 2 ogun onu kullaniuprum ve veriyorum basarili

Pantolonlarin altina taytleri giyin yaz sicaginda. Goguslerine pamuklari coraplari tika. Ozman gorecegim kemiklerinin nasil hos gozuktugunu....birde evde kalirsin ohh ne ala..... sonrada konu acarsin burda evlenemiyorum diye. Ortasini bulmalisin ne zayif ne kilolu

Back
X