Allahın cezalarıPatla gitsin. Pimini zaten onlar çekmiş
onlara ne oluyor kıKizlar 1.72 boyum var 89 kiloyum kilom en cok kalcam da veremiyorum ve bu gerizekalılar surekli laf sokuyor ne yapayim artık onlarin yaninda yemek yemiyorum..bile
10000 kiloda olsan onlara ne yaaaaKizlar 1.72 boyum var 89 kiloyum kilom en cok kalcam da veremiyorum ve bu gerizekalılar surekli laf sokuyor ne yapayim artık onlarin yaninda yemek yemiyorum..bile
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısıKizlar 1.72 boyum var 89 kiloyum kilom en cok kalcam da veremiyorum ve bu gerizekalılar surekli laf sokuyor ne yapayim artık onlarin yaninda yemek yemiyorum..bile
Ya gerçekten tabiki bir ara yumurtaliklarin bile yaglanmistir senin cocugun olmaz diyordu herkezin icinde simdi magzaci kiza bile zayif olunca boyle guzel oluyor kilolu oluncada ustunde bunun ustunde durduğu gibi duruyor dediKv size kilolu mu diyor şakasına mı gerçekten mi?
Ayaga kaldırınca tek basima kaliyorum kimsesiz gibi esim de onların tarafina geçiyorHayatınızdan çıkaramıyorsanız, hadlerini bildireceksiniz, bu kadar basit. Kendi kendinizi yeyip bitireceğinize, ortalığı bir ayağa kaldırın da, şu yaşadığınız gerilime değsin en azından. Kilonuz da kimseyi ilgilendirmez, isterseniz 189 kilo olun.
❤Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Ohaaa sen neden eşine demiyorsun terslesene herşeyin haddi var ya ayrıca balık etlisin çok şişman değilsin kiYa gerçekten tabiki bir ara yumurtaliklarin bile yaglanmistir senin cocugun olmaz diyordu herkezin icinde simdi magzaci kiza bile zayif olunca boyle guzel oluyor kilolu oluncada ustunde bunun ustunde durduğu gibi duruyor dedi
Bu insanlara karsı kendını tutmak mı?Ya gerçekten tabiki bir ara yumurtaliklarin bile yaglanmistir senin cocugun olmaz diyordu herkezin icinde simdi magzaci kiza bile zayif olunca boyle guzel oluyor kilolu oluncada ustunde bunun ustunde durduğu gibi duruyor dedi
Kayınvalideniz çok mu zayıf? Bu sözlerinden rahatsız olduğunuzu söylediniz mi yoksa siz de bozuntuya vermemek adına gülüp geçtiniz mi?Ya gerçekten tabiki bir ara yumurtaliklarin bile yaglanmistir senin cocugun olmaz diyordu herkezin icinde simdi magzaci kiza bile zayif olunca boyle guzel oluyor kilolu oluncada ustunde bunun ustunde durduğu gibi duruyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?