Daha dayanamıyorum

Patlayin yoksa biz sıkıntıdan patliycaz burda..neden böyle insanlara kendinizi ezdiriyorsunuz kim ki onlar.sanane diyeceksin kendine bak diyeceksin seni ilgilendirmez diyeceksin cok konustun bos konustun diyeceksin vb vb..ama icinde tutmayacaksin tuttukca degil 82 olmak 382 bile olursun bu stresle.ehh zaten eltiyinde istedigi budur onada malzeme cikar hazir..
Cevaplayacaksin kisacasi boş gecmeyeceksin..esinize güvenmeyin ya siz kadinsiniz güclü durun azcik..hep esim esim demekle olmuyor.napsin adamlar aldigimiz nefeside mi kontrol etsin savunsun..onlarin kocalari demiyor krndileri diyor sende kendin savunacaksin..ama sizin psikolojinizin altinda kendinizi asagilanmayi kabullenmislik var önce onu aşın derim

Bu zor günler geçer mi geçecek mi çunku gerçekten teselli edecek birşey bulamıyorum

Bu zor günler geçer mi geçecek mi çunku gerçekten teselli edecek birşey bulamıyorum
Saglık probleminmi var? Belki hırs yapıp kilo vermeyi başarırsın. Bende daha yeni başladım canım. Ufakta olsa baslamak lazım hem o zmaan özgüvenin yerine gelir hemde dalga geçecek birşey bulamazlar. Laflarını koyarsın

Tek derdin kilo olsun ki öyle boyuna göre çokta değil Allah dermansız dert vermesin. Kulak asmayın böyle basit insanlara, kendi eksikliklerine baksınlar bazı kompleksli insanlar başkalarını rencide ederek rahatlıyor prim vermeyin.

Sakinleşebilirsin tabii.. yoksa hepimiz saç saça, baş başa dolanırdık

Bıktım artik şu insanlardan ya herşeyim batıyor kilom la hayatimla yuzumle herseyimle boğuluyorum şu anda kv ve eltime patlamamak icin kendimi zor tutuyorum sakinleşilir mi bu durumda ne yapmam gerekiyor
He de gitsin bişey dediklerinde. Sen taktıkça onlar mutlu olur

Polikistik over var o yüzden kilo alıyorum

Herşey karaktersiz olup yanimizda koca diye aldığımız adamlardan kaynaklanıyor.sanankiymet verse arkanda dursa sevdiğini söylese bakım ağzını acabikirlermi

Tamam sen haklısın ama hatanda var.. baştan o kadar yüz vermişsinki şimdi alay ediyorlar...muhatap olma hiçbir şekilde anne deme adıyla hitap et ayşe hanım gibi...resmi ol canım cicim kelimesini kullanma belli çok kullanmışsın...bana bunları birde eltim söyleyecek üstünden silindir gibi geçesim gelir valla...sonra da gidin yerden kazıyın derim...

Polikistik over var o yüzden kilo alıyorum
Düzenli ,sağlıklı beslenme ve spor ile rahatlıkla 6 aya tüm fazla kilolarınızdan kurtulursunuz bunu onlar icin değil kendiniz icin yapmalısınız . Pcos var çok kilo aldım diye psikolojinizi yormayın bende diyabetim aynı zamanda hasimato ve pcos var fakat düzenli olup dikkatli beslenince gidiyor kilolar inanın kendinize ki siz şanslısınız boyunuz 172 gayet güzel o yuzden sürekli negatif olup üzülmek yerine biyerden başlayın . Atın kiloları gitsin

Bıktım artik şu insanlardan ya herşeyim batıyor kilom la hayatimla yuzumle herseyimle boğuluyorum şu anda kv ve eltime patlamamak icin kendimi zor tutuyorum sakinleşilir mi bu durumda ne yapmam gerekiyor
Kv böyle şeyler dediğinde, haklısın anne senin gibi manken değilim de (alaycı bi tavırla, gülerek) bak bakalım birdaha diyormu.

O zaman söyleyin. Bu sözleriniz canımı sıkıyor sinirimi moralimi bozuyor, beni dalga konusu yapmayın diye.
Bence tam tersi yapsa daha bi afallama olur bi sure sonra vazgecerler.

Konu sahibi; once kendinizle barisik misiniz ona karar verin, zayiflayacaksaniz da kendiniz icin yapin, asla millete inat yapmayin.

Kilonuz size normal hissettiriyorsa bunu etrafiniza da hissettirin.

Yani bu laflara aliniyor kiziyor iseniz onlar bunu bol bol kullanir.

Asla umursamadan hatta tam tersi cok özguvenli mutlu cevaplar verirseniz bir süre doz artirrlar sonra birakirlar.

Hatta tiktokta viodeolar var "var ki yiyoz size ne vitaminsizler " diyolar Bunu kullanın.

Zayiflamaya karar verirseniz ve zatiflarsaniz da asla övgülerini veya kiskanmalari beklemeyin, zayifladiginizi onlarin gozune sokmaya calismayin.

Yani onlarin laflarini asla degerli görmeyin, olumlu bile olsa.

O zaman kesin cozum kurtulursunuz.

Kiloluyken de "böyle iyiyim" mesaji verin, zayiflayinca da "boyle de iyiyim " diyin.

Nacizane tavsiye ; bir miktar zayiflamaniz veya spor ile sıkılaşmanız sagliginiz icin de estetiginiz icin de iyi olabilir.

Bende de polikistikover var. 15 kilo fazlam var sivilceler kıllanma şeker hersey var. Şeker ilacına basladım sende de doktor verir belki canım daha kolaylısıyormus kilo verimi

Bunu at onlara...
Dünkü bebeler yaz altına da..

Eklentiler

• IMG_20200724_213607_730.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…