Bende çektim bunlarıSebebsizce korkuyorum bisey çıkacak diye işte bilmiyorum ama korkuyorum
Bu zor günler geçer mi geçecek mi çunku gerçekten teselli edecek birşey bulamıyorumCanım 2 dengesiz için değermi saçmalama. Takma veya içine atma pat pat söyle sizi neden bu kadar ilgilendiriyo benim kilom alan memnun satan memnun beni kocam böyle beğeniyo bence kendi işinize bakın de. Ciddiyetini göster sessiz kaldıkca iyce üstüne gelirler
Saglık probleminmi var? Belki hırs yapıp kilo vermeyi başarırsın. Bende daha yeni başladım canım. Ufakta olsa baslamak lazım hem o zmaan özgüvenin yerine gelir hemde dalga geçecek birşey bulamazlar. Laflarını koyarsınBu zor günler geçer mi geçecek mi çunku gerçekten teselli edecek birşey bulamıyorum
He de gitsin bişey dediklerinde. Sen taktıkça onlar mutlu olurBıktım artik şu insanlardan ya herşeyim batıyor kilom la hayatimla yuzumle herseyimle boğuluyorum şu anda kv ve eltime patlamamak icin kendimi zor tutuyorum sakinleşilir mi bu durumda ne yapmam gerekiyor
Polikistik over var o yüzden kilo alıyorumSaglık probleminmi var? Belki hırs yapıp kilo vermeyi başarırsın. Bende daha yeni başladım canım. Ufakta olsa baslamak lazım hem o zmaan özgüvenin yerine gelir hemde dalga geçecek birşey bulamazlar. Laflarını koyarsın
Katılıyorum bu karaktersiz insanlar hatanin en buyuguHerşey karaktersiz olup yanimizda koca diye aldığımız adamlardan kaynaklanıyor.sanankiymet verse arkanda dursa sevdiğini söylese bakım ağzını acabikirlermi
Düzenli ,sağlıklı beslenme ve spor ile rahatlıkla 6 aya tüm fazla kilolarınızdan kurtulursunuz bunu onlar icin değil kendiniz icin yapmalısınız . Pcos var çok kilo aldım diye psikolojinizi yormayın bende diyabetim aynı zamanda hasimato ve pcos var fakat düzenli olup dikkatli beslenince gidiyor kilolar inanın kendinize ki siz şanslısınız boyunuz 172 gayet güzel o yuzden sürekli negatif olup üzülmek yerine biyerden başlayın . Atın kiloları gitsinPolikistik over var o yüzden kilo alıyorum
Kv böyle şeyler dediğinde, haklısın anne senin gibi manken değilim de (alaycı bi tavırla, gülerek) bak bakalım birdaha diyormu.Bıktım artik şu insanlardan ya herşeyim batıyor kilom la hayatimla yuzumle herseyimle boğuluyorum şu anda kv ve eltime patlamamak icin kendimi zor tutuyorum sakinleşilir mi bu durumda ne yapmam gerekiyor
Bence tam tersi yapsa daha bi afallama olur bi sure sonra vazgecerler.O zaman söyleyin. Bu sözleriniz canımı sıkıyor sinirimi moralimi bozuyor, beni dalga konusu yapmayın diye.
Hadlerini bildirssne sunlara.. Neyden çekiniyrosun?Bu zor günler geçer mi geçecek mi çunku gerçekten teselli edecek birşey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?