- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bende hep konuları okurdum bilmezdim başıma geleceğini ta ki dün aksama kadar.. erkek arkadaşıma da ağladım sızlandım bunalttı beni biraz acıtasyon yaptım oda bir daha tekrarlandığında üslubunun sert olacağını söyledi inş öyle olurBurada bunun gibi bir suru gorumce elti konulari var. Boyle basliyor hersey. Bence simdiden mesafeni koru yoksa ileride onunu alamazsin. Bu tioler once iyi niyetle yaklasir, sinra bir bakarsin hayatinin ortasina oturmus... haddini bilneyen biri cunku. Yapilacak tek sey uzak durmak. Mesajlarina cevap vetme bence. Bu ona ders olsun.
Kesinlikle böyle söyleyeceğim o beni çok hafife alıyor yaşça küçük olduğum için ezebileceğini yöneeeceğini sanıyor sanırımAbla sen bir dur, ben aklı başında bir kızım neyi nerde yapması gerektiğini gayet iyi biliyorum. Tavsiyelerin için teşekkürler de
Allahım insanların ne kadar boş zamanı var ki daha aileye yeni gelmiş gelinle bohça kavgası ediyor yaa
Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü erkek arkadasım ve ailesi buraya gelicek konuları konuşmaya. Hatta onları karıştırma her Şeyini kendin x’le diye öğüt Bile verdiCanim emin ol eltin bunu tek başına düşünmemiştir. Kaynana görümce fikir birliği yapıp ortaya elitini salmışlardır.haberleri yokmus gibi davranırlar kesin. Nisanlina soyle bence.kendi istediğini yap..istediğini kibarca iste. Meydan verme.
Anne yaşlı,baba yaşlı.. ablası var bu konularla ilgilenen. Sanırım onu hesaba alan yok diye kendi kendine kudurdu yengesi. Çünkü onu hiçbir konuya karıştırmıyorlar. O da bana sarıyoKes kesini diyemedin mi allah aşkına .. Ona neymiş .. Ailenin sözcü su mu olmuş ..
Harikasınız tam kapaklık bir cevap olur ona..Önerilerin ve düşündüğün için teşekkür ederim,Bize/ailelerimize uygun olan kararı Birlikte veririz. Sagolasin de geç.. Cevap verme Kulak verme...Cok uzatırsa bu önerileri nişanlıma anlat dersin..
Erkek arkadaşıma söyledim. Oda çok kızdı koy mesafeni gereken yerde ver Cevabını dedi. Salı günü bize bu konular hakkında konuşmaya annesi ve ablası gelicek. Annemde yengesinin yaptığı terbiyesizliği söyleycek. Çünkü hiçbir şeye Elif’i karıştırma dedi. Oda herseye koşan büyük ablası. Bakalım onlar karışmasın dediğini duyunca ne yapacaklar ailesiBence önce sen durumu nişanlına anlat, sonra da annen kayınvalidene durumu anlatsın. Kadını da engelle telefonundan engellediğini de nişanlına söyle. İpleri koparmak için yeterince sebebin var. Ben korktum kadından. Çok fena
Hic yüz verme derim nasıl başlarsa öyle gider.. Direk olarak sanane demesende biz nisanlimla hallederiz de ya da sizde adet öyleyse bizde de böyle deAnne yaşlı,baba yaşlı.. ablası var bu konularla ilgilenen. Sanırım onu hesaba alan yok diye kendi kendine kudurdu yengesi. Çünkü onu hiçbir konuya karıştırmıyorlar. O da bana sarıyo
Biz x’le her şeyi hallederiz diyeceğim. Ki erkek arkadssım 32 yasında aklı basında birisi.Hic yüz verme derim nasıl başlarsa öyle gider.. Direk olarak sanane demesende biz nisanlimla hallederiz de ya da sizde adet öyleyse bizde de böyle de
Aynen canim.Biz x’le her şeyi hallederiz diyeceğim. Ki erkek arkadssım 32 yasında aklı basında birisi.
Anlattım hemde “ kaçıncı yüz yıldayız, Elif’te kim oluyor onu karıştırma hiçbir şeyine sanane de” demişti. Onu da söyledim. Erkek arkadasım da ablasına söylenen söze çok sinirlendi. O benim ablam elbet karısıcak ama o bir yabancı sende ağzının payını ver dedi.Nisanlina anlat hemen.
Herseye karisiyor beni yonlendirmeye calisiyor ..de.
Sakin birseyine karistirma
Nisanlinla hallet.
Onun yapma dedigi herseyi de yap.
Ayar cek yani.
Yerini bilsin .
Ben hiç güler yüzümü eksik etmedim. Oda beni saf salak sandı herhalde. İstediği gibi şekillendirecekti. Ama bende kendimi ezdirmeyecek kadar aklı basındayım. El mi yaman bey mi görsün bakalımAynen canim.
Biz dusunduk boyle yapicaz..diyceksin net bir dille
Her seferinde boyle soyle
Nasil baslarsa oyle devam eder.
Unutma bunu
Yorum Harika. Nick ve fotoğraf daha bir Harika görünce istemsiz güldüm :)) ve çok da haklısınız.. erkek arkadaşıma anlatırken ; sana anlatmamayı düşünmüştüm dedim. Oda ne olursa olsun benimle paylaşmalısın dedi. Yengesi konusunda yüzde yüz beni haklı görüp bu karışma mevzusunun önünü ben alacağım dedi hadi inş..
Zaten samimi birisi değil ben sevgilime de söyledim mesafeli olurum ancak merhaba merhaaba oda abinin hatrına dedim. Bir daha müdahale ederse eğer teşekkür ederim ama gerekenleri biz hallediyoruz diyeceğim. Resmen sen karışma diyemesemdeAnlat tabikii. Yengen bana böyle böyle söyledi, ayıp olmasın diye kötü bir şey söylemedim ama neden karışıyor ki? Ben seninle mutlu olayım bana yeter ama böyle şeyler canımı sıkıyor de.
Kötüleyerek yengen bunu dedi git konuş bana karışmasın falan yapma sakın
Sevgilinde gider kendi mi konuşur yoksa annesine mi söyler artık o onu ilgilendirir ama eltin bir daha müdahale ederse ona da çizgini çek kimseyle samimi olmak zorunda değilsin, hele de böyle maydanozla hiç olma neyine yarayacak ki böyle tipler
Ben konuşmadım ki istisnasız her akşam mesaj atıyor şöyle yap böyle yap diye, terslediğim halde hemdeNeden bu konuları onunla konuşuyorsun ?
En alakasız kişi yani .
Dâhil etme olsun bitsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?