daha elti olmadan gösterdi fenalığını

Sana ne demek zor değil aslında. Ya da daha kibar dille söylemek gerekirse, bu konuda sadece sevgilim ve benim fikrim önemli demek gerekir. Bir de bu samimiyet nerden geldi hemencik böyle. Mesafe ne güzel bişey :) Koruyun..

Sana ne demek zor değil aslında. Ya da daha kibar dille söylemek gerekirse, bu konuda sadece sevgilim ve benim fikrim önemli demek gerekir. Bir de bu samimiyet nerden geldi hemencik böyle. Mesafe ne güzel bişey :) Koruyun..
Aslında ben gerektiği yerde ağzının payını verdim mesafeliyim de ama o samimiyet adı altında sürekli beni yönlendirmeye Calısıyo. Buna izin vermesem de haddi olmayan şeyler de konusuyo beni cıldırtıyo. Ama çizgilerimi yeniden belirleyeceğim ona karşı daha mesafeli olucak

O benim ablam elbet karışacak sözününde üzerinde durun bence yengesinden bağımsız konuşuyorum o bir vaka belliki.Ancak ablası ne boyutta karışacak ablası size bunu değil şunu alacaz sana derse kabul mu edeceksiniz.

Her zaman ona cevap vermek yerine mesajı görün ama yazmayın bence. Her şeye karışma hakkına nerden sahip onu da çözemedim.. Tavsiyede bulunmak iyi birşey ama bu resmen böyle söyle yap diyor size.

Biz sevgilimle ne adet biliyoruz ne usul. Annesi de yaşlı, her şeye suan ablası koşuyo sağolsun. Yengesi de Elif’i karıştırma kendin koş diyor. Oda o benim ablam tabiki kosucak diyor. Yani karışmaktan kasıt bu

Her zaman ona cevap vermek yerine mesajı görün ama yazmayın bence. Her şeye karışma hakkına nerden sahip onu da çözemedim.. Tavsiyede bulunmak iyi birşey ama bu resmen böyle söyle yap diyor size.
o hakka sahip değil çünkü ne o taraftan nede bizim taraftan onu kaale alan yok. Kendi kendine söyleniyor oda

O zaman sorun yok siz daha iyi gözlemlersiniz ama şu da geliyor insanın aklına belki abla yengenin de herşeyine karıştı ve hep kendi istediğini yaptırdı salı günü belli olur diyelim:))

O zaman sorun yok siz daha iyi gözlemlersiniz ama şu da geliyor insanın aklına belki abla yengenin de herşeyine karıştı ve hep kendi istediğini yaptırdı salı günü belli olur diyelim:))
Hiç sanmıyorum :) çünkü büyük ihtimal ona yapılmadığı için suan ortam bozmaya çalışıyor. Çünkü kendi eşinin birikimi yokmuş bir şey yapılmamış. Şuan benm sevgilimin birikimi ile ablası koşuyo her işimize.

niye size kiyafet seciyo ki.keske hic numarasini falan bile almasaydiniz.soguk davranin ona biz nisanlimla herseyi kendi aramizda konusuyoruz diyin.ayrica sirf kiskancligindan bisey isteme demis.sana daha iyi seyler yapmasinlar diye

niye size kiyafet seciyo ki.keske hic numarasini falan bile almasaydiniz.soguk davranin ona biz nisanlimla herseyi kendi aramizda konusuyoruz diyin.ayrica sirf kiskancligindan bisey isteme demis.sana daha iyi seyler yapmasinlar diye
Ordan da apaçık belli oluyor dimi kıskandığı. Bende kesin karar verdim artık kıskandığına. Ama bi şey daha demesini bekliyorum. Bu sefer tavrım farklı olcak

Benim eltimde gelinliğimi beyenmemişti,heryerine kulp bulmuştu,ben kimseye kusur bulmam, kötüyse bile kolay kolay söyleyemem, kalbi kırılmasın diye,ama insanlar kalp kırmaya nekadar meraklı,size kimsenin karışmasına izin vermeyin,sizin evliliğiniz sizin hayatınız ötesi yok

Sizin tepkiniz ne oldu eltiniz hala müdahale ediyor mu

Valla çatır çatır söyle. Hatta bence onunda olduğu ortamda söyle. Gerizekalı ya! Onamı düşmüş?! Erkek arkadaşına da annesi be ablasınada söyle!

Daha nişan söz düğün yokken yengeyle bu samimiyet niye kusura bakmayın ama sizin hatanız siz ona bu tavizi vermişsiniz ki size resim falan atabiliyor yok bunu al falan diye. Mesafe! En güzeli zorunlu haller dışında konuşmaya mesajlaşmaya gerek yok

Samimiyet yok ama kendisi her seye burnunu sokan birisi. Bende anlamadım kendi kendine gönderdi sonra bu meseleleri açtı. Sonra da ben zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi tepki gösterince

Kesinlikle bahset

Neden bu kadar yüz goz oldun ki? Ararsa açma mesaj yazarsa cevap verme. Ayrıca x e kıyamam filan ne alaka ona ne bundan keşke hiç meseleyi uzatmasaydin. Tarzım değil sağol deyip geçseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…