- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bence bahset ama tatlı tatlıGeçen hafta cuma erkek arkadasım ve ailesi bize tanışmaya geldiler. Yarın için bizi davet ettiler biz gideceğiz inşallah. Annesi ablaları herkes çok iyi Allah’a şükür. Ama yengesi biraz fena gibi. Haftaya söz olcak nasipse. Bana dün elbise modelleri atmış yengesi. Birde benim için pazarlık yapmış fiyatta. Ben beğenmedim elbiseyi. Bu pahalı bunu al dedi. Bende, yok abla evde olacak söz için o kadar pahalı almam x’e kıyamam dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sözde nişanda her şeyi kız karşılarmış. Hem erkeğe hem kıza kıyafeti kız tarafı alırmış. Onun kardeşinde ve onda da öyle olmuş. Birde kayınbabam yeni ameliyat oldu pek bir şey isteme durumları yok dedi. Bende erkek arkadasım zaten ailesine dokunmayacak kendisi birikim yapmış bugünleri düşünerek dedim. Salı günü ablası annesi gelecekmiş sözde ne alalım ne yapalım diye. Bu konuda da onları karıştırma kendiniz halledin dedi. Bu arada onların bu konuşmadan haberi yok ben kendi fikrimi söyledim ben zaten zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi. Ablası annesi gerçekten özenen insanlar. Yengesi neden böyle şeyler söylüyor dünden beri sinirim bozuldu. Bu konuşmadan erkek arkadaşıma bahsedeyim mi ?
Geçen hafta cuma erkek arkadasım ve ailesi bize tanışmaya geldiler. Yarın için bizi davet ettiler biz gideceğiz inşallah. Annesi ablaları herkes çok iyi Allah’a şükür. Ama yengesi biraz fena gibi. Haftaya söz olcak nasipse. Bana dün elbise modelleri atmış yengesi. Birde benim için pazarlık yapmış fiyatta. Ben beğenmedim elbiseyi. Bu pahalı bunu al dedi. Bende, yok abla evde olacak söz için o kadar pahalı almam x’e kıyamam dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sözde nişanda her şeyi kız karşılarmış. Hem erkeğe hem kıza kıyafeti kız tarafı alırmış. Onun kardeşinde ve onda da öyle olmuş. Birde kayınbabam yeni ameliyat oldu pek bir şey isteme durumları yok dedi. Bende erkek arkadasım zaten ailesine dokunmayacak kendisi birikim yapmış bugünleri düşünerek dedim. Salı günü ablası annesi gelecekmiş sözde ne alalım ne yapalım diye. Bu konuda da onları karıştırma kendiniz halledin dedi. Bu arada onların bu konuşmadan haberi yok ben kendi fikrimi söyledim ben zaten zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi. Ablası annesi gerçekten özenen insanlar. Yengesi neden böyle şeyler söylüyor dünden beri sinirim bozuldu. Bu konuşmadan erkek arkadaşıma bahsedeyim mi ?
Kıskanıyor net.Geçen hafta cuma erkek arkadasım ve ailesi bize tanışmaya geldiler. Yarın için bizi davet ettiler biz gideceğiz inşallah. Annesi ablaları herkes çok iyi Allah’a şükür. Ama yengesi biraz fena gibi. Haftaya söz olcak nasipse. Bana dün elbise modelleri atmış yengesi. Birde benim için pazarlık yapmış fiyatta. Ben beğenmedim elbiseyi. Bu pahalı bunu al dedi. Bende, yok abla evde olacak söz için o kadar pahalı almam x’e kıyamam dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sözde nişanda her şeyi kız karşılarmış. Hem erkeğe hem kıza kıyafeti kız tarafı alırmış. Onun kardeşinde ve onda da öyle olmuş. Birde kayınbabam yeni ameliyat oldu pek bir şey isteme durumları yok dedi. Bende erkek arkadasım zaten ailesine dokunmayacak kendisi birikim yapmış bugünleri düşünerek dedim. Salı günü ablası annesi gelecekmiş sözde ne alalım ne yapalım diye. Bu konuda da onları karıştırma kendiniz halledin dedi. Bu arada onların bu konuşmadan haberi yok ben kendi fikrimi söyledim ben zaten zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi. Ablası annesi gerçekten özenen insanlar. Yengesi neden böyle şeyler söylüyor dünden beri sinirim bozuldu. Bu konuşmadan erkek arkadaşıma bahsedeyim mi ?
Daha önceden tanışmıştık başta iyi niyetli gibiydi ki ne zaman aileler tanıştı söz nişan olaylarına girildi gösterdi gerçek yüzünü. Erkek arkadasım da epey sinirlendi. Karışma derim ben ona dedi. Eğer ileri giderse daha fazla ailesine de muhakkak söyleyeceğimNumaranizi eltiye vermek icin erken degil mi? Simdiden bu kadar mudahil oluyorsa sonraki osikolojik savasi dusunemiyorum. Tabi ki mesajlar erkek arkadasa gosterilmeli. Hatta ailesine de... yerini yurdunu biri ona gostermeli... haddini fazla asmis...
Bende mesafemi koyup soğuk davranacağım artıkKıskanıyor net.
Muhattap olma kv görümce ile hallet
Geçen hafta cuma erkek arkadasım ve ailesi bize tanışmaya geldiler. Yarın için bizi davet ettiler biz gideceğiz inşallah. Annesi ablaları herkes çok iyi Allah’a şükür. Ama yengesi biraz fena gibi. Haftaya söz olcak nasipse. Bana dün elbise modelleri atmış yengesi. Birde benim için pazarlık yapmış fiyatta. Ben beğenmedim elbiseyi. Bu pahalı bunu al dedi. Bende, yok abla evde olacak söz için o kadar pahalı almam x’e kıyamam dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sözde nişanda her şeyi kız karşılarmış. Hem erkeğe hem kıza kıyafeti kız tarafı alırmış. Onun kardeşinde ve onda da öyle olmuş. Birde kayınbabam yeni ameliyat oldu pek bir şey isteme durumları yok dedi. Bende erkek arkadasım zaten ailesine dokunmayacak kendisi birikim yapmış bugünleri düşünerek dedim. Salı günü ablası annesi gelecekmiş sözde ne alalım ne yapalım diye. Bu konuda da onları karıştırma kendiniz halledin dedi. Bu arada onların bu konuşmadan haberi yok ben kendi fikrimi söyledim ben zaten zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi. Ablası annesi gerçekten özenen insanlar. Yengesi neden böyle şeyler söylüyor dünden beri sinirim bozuldu. Bu konuşmadan erkek arkadaşıma bahsedeyim mi ?
Bohça çok gereksizmiş. ALısverişe cıkacakmısınız felan saçma sapan seyler söylüyor. Yüz vermesem de konuşuyor nasıl ağzını kapıcam bilmiyorum
Burada bunun gibi bir suru gorumce elti konulari var. Boyle basliyor hersey. Bence simdiden mesafeni koru yoksa ileride onunu alamazsin. Bu tioler once iyi niyetle yaklasir, sinra bir bakarsin hayatinin ortasina oturmus... haddini bilneyen biri cunku. Yapilacak tek sey uzak durmak. Mesajlarina cevap vetme bence. Bu ona ders olsun.Daha önceden tanışmıştık başta iyi niyetli gibiydi ki ne zaman aileler tanıştı söz nişan olaylarına girildi gösterdi gerçek yüzünü. Erkek arkadasım da epey sinirlendi. Karışma derim ben ona dedi. Eğer ileri giderse daha fazla ailesine de muhakkak söyleyeceğim
Yorum Harika. Nick ve fotoğraf daha bir Harika görünce istemsiz güldüm :)) ve çok da haklısınız.. erkek arkadaşıma anlatırken ; sana anlatmamayı düşünmüştüm dedim. Oda ne olursa olsun benimle paylaşmalısın dedi. Yengesi konusunda yüzde yüz beni haklı görüp bu karışma mevzusunun önünü ben alacağım dedi hadi inş..Öff yengesi kimki yahuu
Bak daha yolun başındasın, dış kapının dış mandalları için canını sıkma, bu günlerin tadını çıkart.
Kimseden de çekinme, kendisine yapılamamış diye böyle bir şeyler yapıyor diye düşündüm ben ki bu senin hatan değil
Sana bunu al şunu al diye de bir şeyler söylerse de teşekkür et çekil aradan bırak kendisi konuşsun dursun, mesafeni koy
Mesafe önemli, bilsin sana her lafı edemeyeceğini ve her şeyi anlat erkek arkadaşına tabii sinirli bir şekilde değil. Bana bunları söyledi ben kendisini pek tanımıyorum sence neden demiştir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?