- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Baştan konuşun bu konuları siz onları düşünüp üzülmesin diye susuyorsunuz ama o sizi susturdugunu haklı çıktığını zannediyor büyük ihtimalle bütün sorunlarınızı başta konuşun ki herşey olup bitmeden sonuca baglansin yoksa hep sizden birşeyler beklerlerMerhaba hanımlar.
Düğünümüzü kendimiz yapıyoruz kvgiln destegi yok, herşeyi nişanlım kendisi yapıyor, buna rağmen kv her fırsatta nişanlımla tuttuğumuz düğün salonuna istemeyerek tuttuklarını söylüyor bana, çok pahalı da değil bizi zorlamayacak fiyatta.
Hiç bir istekte bulunmadım maddi olarak zorlamadım ama kv bana sürekli çok şanslısın benim oğlum gibi birini buldun, tabi buldun melek gibi oğlanı deyip duruyor, sinir oluyorum sırf arada nişanlım var diye tepki vermiyorum. Nişanlım da "annem gelinim aramıyor beni diyor annemi ara" diyor ama hiç içimden gelmiyor aramak iyice soğudum. Rahatsız oldugum seyleri nisanlima sòylemeli miyim sabredip susmalı miyim sizce ?
Emin ol öyle bir tepki versek hiç bir gelin bu hale gelmez çünkü s*ç yüze geç dize demiş ya atalar aynen öyle biz susuyoruz tepemize çıkıyorlarValla okurken sistim.
Kendi evlenememe nedenimi anladim sanirim, zirvaya gercekten tahammulum yok. Ben olsam o KVye "sen neyden bahsediyorsun Allah askina, hem tek kurus koymadin hem de para hakkinda dirdirlaniyorsun kafan iyi mi ablaaaaa" derdim net. Siz demeyin tabi
Erkekler bu evrede biraz daha aileci oluyor. Cümlelerimi seçemem ailesini kötülüyorum zanneder diye çekinip konuyu açamıyorum.Baştan konuşun bu konuları siz onları düşünüp üzülmesin diye susuyorsunuz ama o sizi susturdugunu haklı çıktığını zannediyor büyük ihtimalle bütün sorunlarınızı başta konuşun ki herşey olup bitmeden sonuca baglansin yoksa hep sizden birşeyler beklerler
Valla okurken sistim.
Kendi evlenememe nedenimi anladim sanirim, zirvaya gercekten tahammulum yok. Ben olsam o KVye "sen neyden bahsediyorsun Allah askina, hem tek kurus koymadin hem de para hakkinda dirdirlaniyorsun kafan iyi mi ablaaaaa" derdim net. Siz demeyin tabi
Haklısınız.. kesinlike öyle.Konuşan hep olacak. Kv olmazsa bir başkası. Hayatının tadını çıkar. Sende özelsin. Sende melek gibisin tek oğullar kıymetli değil. Takmadığını düşündüğü için zaten daha çok söyler. Gülmek hayatının tadını çıkarmak en güzel öç almaktır farkında olmadan aslında..
Kendilerinden sogutup sonra da niye arayip sormuyorsun diyorlar ya ayar oluyorum.Tipik kv repliği canım o hepsi sayıklıyor onu merak etme
Valla asıl oğlun bulmuş olmalı ki aylarca peşimden koştu dedim. Nasıl dedim bilmiyorum ama o an çok bozulmuştum bir anda ağzımdan çıkıverdi.Yumuşak cevaplar ver en azından
“Oğlun daha şanslı beni bulduğu için” de mesela
Sen de politik davran ara sor arada ama söylediklerini ciddiye alma.Kendilerinden sogutup sonra da niye arayip sormuyorsun diyorlar ya ayar oluyorum.
Zaten bardak böyle damla damla doluyor. Biriken öfkeler olmadık küçük birşeyde (son damla taşınca) patlıyor.sanırım bardagi taşiran son damla o olacak.
Valla okurken sistim.
Susmayın.Merhaba hanımlar.
Düğünümüzü kendimiz yapıyoruz kvgiln destegi yok, herşeyi nişanlım kendisi yapıyor, buna rağmen kv her fırsatta nişanlımla tuttuğumuz düğün salonuna istemeyerek tuttuklarını söylüyor bana, çok pahalı da değil bizi zorlamayacak fiyatta.
Hiç bir istekte bulunmadım maddi olarak zorlamadım ama kv bana sürekli çok şanslısın benim oğlum gibi birini buldun, tabi buldun melek gibi oğlanı deyip duruyor, sinir oluyorum sırf arada nişanlım var diye tepki vermiyorum. Nişanlım da "annem gelinim aramıyor beni diyor annemi ara" diyor ama hiç içimden gelmiyor aramak iyice soğudum. Rahatsız oldugum seyleri nisanlima sòylemeli miyim sabredip susmalı miyim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?