Daha evlenmeden yoruldum.

Nişanlın gerçekten nasıl bilmiyorum ama ben hep küçük abim için, "Evleneceğin kadın çok şanslı olacak abim," derim. Ben daha abim gibi bir erkek görmedim.

Tabii eşli ilişkilerde nasıl olur bilemem ama şimdiden az çok görüyorum, aradaki dengeyi koruyabilecek birisi. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın. Kv'nizi de takmayın tamam, hı hı deyin geçin.

Not: Benim kv de eşime, Hayat gibi birini bulmuşsun çok şanslısın, der. Bizim ki hep kadıncı

Boş konuşuyor dersem bana tavır almaz mı

kibarca kv laflarına cvp verebilirsin
oğlunuzda çok şanslı böyle tatlı bir eşi olacak gibi diyebilirsin
nişanlına tabi söylemelisin
şimdiden böyleysen evlenince çok sıkılırsın

Kadinci bi kayinvalide dunyanin sonu yaklasiyor sanirim. sizin adiniza cok sevindim.

Ben olsam cevap verirdim
Melek oğlun beni seçtigine göre oğlun daha şanslı diye
Bi kere kv annemin yanında oglunu yere göge koyamama gafletinde bulunmustuda annem gerekli cevabı vermişti herkesin evladı kendine iyi tabi bırakta baskaları karar versin nasıl olduguna diye :)

Bir kayinvalide vakasi daha geliyor...
Umarin nisanlin anne agzina bakan bir tip degildir. Yoksa isin zor.
Bu arada bastan herseyi konus bence.

Ah oyle yapmadiklari icin bu laflari duyuyorum ya zaten ailem siz mutlu olun yeter diye diye ne birsey istedi ne karsi tarafa en ufak birsey söyledi.

Ne güzel söylemiş valla benim annem kimseyi kirabilecek bi insan degil ama babam epey sinirlendi artik biraz agirliginizi koyun dedim.

Ah oyle yapmadiklari icin bu laflari duyuyorum ya zaten ailem siz mutlu olun yeter diye diye ne birsey istedi ne karsi tarafa en ufak birsey söyledi.
Iste oyle olunca karsi taraf tepene cikar sende ozellikle annen seni övsun ki biraz vazgeçer belki bu huyundan kv. aslinda sızın aileniz ne kadar ağır ve mutevazi bir aile olduğunu gosteriyor..anlayana..

Ben olsam söylerdim "böyle böyle diyor rahatsız oluyorum benim özel günüm ben ne istersem o olur" genelde gelinler ya kv den ya da görümmceden cekermis ben kayinpederden cekiyorum cok konusuyor bazen ne konuştuğunu kendisi bile bilmiyor sinirlenirdim.. eşime birşey anlatmazdım cevap vermezdim.. hele kv evlerimiz karsilikli ama yasli olduklari icin mutfaklarimiz birlikle sabah aşağıya inerim akşam çıkarım ben yukarı çıkarım evime kv anahtarım da var hatta1 saat yarim saat inmim aşağıya şap diye içeri girerdi belki isim var belki duştayım hiç düşünmezdi gelirdi şap diye kapiyi açardı eve girerdi ne yapıyorsun sen yukarıda falan diye ben yine birşey demezdim.. hep ablama anlattım o da eşine söyle cevap ver sende onlara ne hakları var böyle yapıyorlar derdi bende eşime söylemeye başladım cevap vermeye basladim hatta eşimin yanında bile cevap verdiğim de oluyordu hiç kimse ağzını açıp tek kelime söylemiyordu eşim de biliyor çünkü onları şimdi yukarıda evimde 3 4 saat kalayım hayatta çıkmaz eve kv ben anlatıyordum sen sen ol herşeyi anlat eşine nişanlına şimdi nisanlisin ama yarin birgun evleneceksin daha çok göreceksin onları daha çok konuşurlar seni ezik gormesinler...

Iste oyle olunca karsi taraf tepene cikar sende ozellikle annen seni övsun ki biraz vazgeçer belki bu huyundan kv. aslinda sızın aileniz ne kadar ağır ve mutevazi bir aile olduğunu gosteriyor..anlayana..
Hic tanimayan siz bile anladiniz. Cevrem cok sever beni ailemi kac kisiden duydum nasil kacirdim seni bilseydim yillar once kapini aşındırırdım diyen bir suru insan oldu. Ama anlayamamislar dediginiz gibi

Canım çok erken başlamış kvn bu aramama olayı hepsinde var demekki benimkide ayrı şehirlerde oturduğumz dönemde 1 hafta aramadm diye aglamis beni aramiyolar diye kp e oğlu hiç aramaz bu arada benden bekliyor yani ama kendisi asla aramaz hep sen arayacaksın nedense ammaann çocuk gibi ağlamış çiçek gönderdim eve öyle aldk gönlünü herşey eşim için ara sen baktn o hiç aramıyor o zaman aramazsan sık sk. Ogluşu da onun için 4/4 Luk bi adam olduğu için sen mukemmelde olsan onun oğlu hep daha iyi olacak takılma ona boşver.

Bence başkan köyün tepkinizi yani konuşun nişanınızla ilerde daha da sıkıntılar olmadan

En kisa zamanda rahatsiz oldugum herseyi konusacagim. Anlamaz kotu niyet olarak algilarsa da umursamayacagim sanirim.

Niye demesin ya? Valla ben tam tersi en baştan dan dan konuşulması taraftarıyım. Başınıza gelirse deyin yani. =)) Çünkü demeye demeye tepenize biner böyle insanlar. Yani ya daha evlenmeden resti çekeceksin, gerektiğinde nasıl bir cadıya dönüşebildiğini görecek, ona göre geri çekilecekler, çekilmiyorlarsa evlilik kararını bir gözden geçirme zamanıdır ya da böyle "annemi ara, buldun melek gibi oğlumu" gibi saçmalıkları dinleye dinleye kafayı yiyeceksin. Onun ki melek gibi oğulsa, bu da başka bir ananın melek gibi kızı. Tirbiyisizler.

Konu sahibi susma. Önce nişanlınla konuş, seni anlamıyorsa kendi işini kendin gör ve asla kendini ezdirme. Saçma sapan lafları yutmak zorunda değilsin. Ayrıca kayınvalide adayını aramak gibi bir sorumluluğun da yok. Böyle ilişkiler sevgiyle, muhabbetle kurulur. Car car konuşup sonra sizden beni ara diye bir beklentiye giremez.

En kisa zamanda rahatsiz oldugum herseyi konusacagim. Anlamaz kotu niyet olarak algilarsa da umursamayacagim sanirim.

En iyisini yaparsın canım benim, eşin seni öyle anlamaz çünkü tanıyor biliyor seni bırak esin seni iyi bilsin diğerleri kötü umurunda bile olmasın önemli olan nişanlın eşin..

Valla bütün içimi dökmüşsünüz. Artık susmuyorum zaten gereken cevabı veriyorum biraz geç oldu ama zararin neresinden dönsek kar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…