Daha evlenmeden yoruldum.

Oğlunu mübarek gece doğurmuşsun karşısına ben çıkmışım de

Şaka bi yana arada bir ara kısa kes, nasılsın iyiyimisin hadi görüşürüz. Fazla samimi olma seviyeni koru. Saygını bozmadan da kafana takılanları söyle içinde kalmasın. Ama bunu onla baş başayken yap

Evet bende cephe almasindan korktugum icin bisey diyemiyorum ama arama konusunda cok net tavrimi koydum.

Bastan söylenmeli evlenince bu sorun cözülmeyecek aksine kat kat artacak dilleri açılacak bir şey demedikçe. Kendi ailemden biliyorum halamgil babami öve öve bitiremezler yardima gelince siz nereye harciyonuz parayi gezip tozmayin derler arada nişanlınız da olsa kendinizi asla ezdirmemelisiniz bu hayat sizin geriye koca bir pişmanlık birakmayin baştan söyleyin

Neden cevap vermiyorsunuz asıl o beni bulduğu için şanslı hiçbirşey istemiyorum bilmem kimin gelini dizdirmiş koluna altınları, bilmem kime de bunlar bunlar gelmiş ev almış vermişler, onlardaki şans kimsede yok diye bastırın,

Biz hic zora sokmayalim dedik her seyin uygununa gittik bazilarini yaptirmadim bile sonuc ne oldu biliyor musun? Su an diger oglu evlenecek kiz icimde kalmasin deyip her seyi en alasindan yaptiriyor salonu bile bin kisilik tutturmus ama o kiz el ustunde tutuluyor. Umarim anlatabilmisimdir.

Dedim. Ben hic bisey aldirmadim ne istedim simdiye kadar birakin bu salonu da isteyiveriyim dedim. Isteseydin, keske baska seyler isteseydin dedi.

Anlattiginizi yasiyorum malesef...

Canım benzerini bende yaşadım bugün hamileyim kaynanam bin beter oldu .. keşke düğün öncesi seviye koysaydm da haddini bilseydi diyorum . Şimdi görüşmüyorum gerçi . Bizde de benim ailem ve eşim yaptı düğünü birşey yapmadıkları yetmiyor gibi üstüne cazgirlk yapiyorlar. Ben sessiz kalmadım ama ağzının payını verdim çünkü karsimda dengesiz manyak biri var. Çok iyi düşün herşeyi eşin anneciyse evlenince daha çok sıkıntı çekersin ..

Esiniz yaninizdaysa bu konuda ne mutlu. Ben de bunun analizini iyi yapip gerekirse 5 yillik birlikteligi sonlandiracagim, bu hayata kimsenin kahrini cekmeye gelmiyoruz.

Hepsinin oğlu biricik, hepsininki en iyi zaten.
Onu biliyoruz da..
Siz neden susuyorsunuz?
Haklı olduğunuz yerde konuştuğunuz için bitecek ilişki şimdiden bitsin zaten..

Hepsinin oğlu biricik, hepsininki en iyi zaten.
Onu biliyoruz da..
Siz neden susuyorsunuz?
Haklı olduğunuz yerde konuştuğunuz için bitecek ilişki şimdiden bitsin zaten..
Evet daha bir kac ay var hic bisey icin gec degil artik tepkilerim daha agir olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…