Daha evlenmeden yoruldum.

Böyle alttan aldığın için kv oğlunu hint kumaşı sanıyor. Sesin çıksın.
Tabi siz daha dolaylı da söyleyebilirsiniz.
Ama susmayın.
İstemediğiniz şeyi yapmayın.
Alttan da aldim, sesim de cikmadi, kactir hastaneye goturuyorum bana hic dokunmaz bu her aninda da yaninda olurum. Ama daha uzerinden 1 gun gecmiyor goturdugumun ertesi gunu arayip durumunu sormamisim agir biseyi de yok sadece dişine dolgu yapildi yanindaydim ertesi gun sormamisim. Kafayi yemek uzereyim cok az kaldi.

Evliliğinizde de mutlu olmak istiyorsanız kayınvalide ile pek görüşmeyin. Tabi bunu evlenmeden önce ayarlamaya çalışın çünkü potansiyel eş aşırı anneci ise çok sıkıntı yaşarsınız.

Bir de her şeyi kafaya takmayın. ''He he'' deyip işinize bakın. Siz de ona ''Senin oğlun asıl şanslı olan benim gibi birini buldu diye'' yapıştırın lafı. Bakın insanların her dediğini dikkate alır, onları ikna etmeye çalışırsanız üzerinize gelirler.

Ama çok kale almayan, takmayan, ara sıra sert duran insanlara ne olursa olsun kimse karışmaz. Bu aile, iş her türlü ortamda böyledir.

Iste ben onu ayarliyorum ama kayinvalidem cok ilgi bekliyor benim de oyle bi yapim yok. Ve dediginiz gibi artik disardan bakinca duvar gibi sertim boylesi daha iyi.

Walla senin oğlun şanslı esas neden herşeyi ailen değilde sen üstleniyorsun diyen bi eş bulduğu için der dumur ederdim net!!
Vallahi dilimin ucuna neler geldi geldi gitti arada esim var deyip sustum gercekten agir konusulmuyor.

Eeee iyi bari yataga yatırıp ninni de söyle. Kafayi yemiş bu kadın

Bak nişanım bir gün kala beni terketti insanları dinleyerek adam sizin için didiniyor bence uslubu ile çok rahatsız olduğunu belli et sadece şükürler et böyle eşin olduğu için de ufak şeyleri dert etme kapını kapayınca eşinle sen kalacaksın sadece ilişkine yansıtmamaya çalış

Yok kesinlikle onunla kotu olmuyorum sakin ses tonuyla yumusak soyluyorum. Ama erkekler cok kolay doldurusa geliyorlar allah akill vermis fikir vermis kullanamiyorlar

Yok kesinlikle onunla kotu olmuyorum sakin ses tonuyla yumusak soyluyorum. Ama erkekler cok kolay doldurusa geliyorlar allah akill vermis fikir vermis kullanamiyorlar

Yok yok valla çabuk geliyorlar hemde ne yumuşak dilimi ne gözümün yaşına baktı çekti gitti çok yeni oldu daha 1. Haftam Allah iyi insanlar çıkarsın

Yok yok valla çabuk geliyorlar hemde ne yumuşak dilimi ne gözümün yaşına baktı çekti gitti çok yeni oldu daha 1. Haftam Allah iyi insanlar çıkarsın
Hadi ya. Çok üzüldüm. Ama belki de senin için hayırlı olan budur. Ya evlendikten sonra bu problemleri yaşasaydın, tabi simdi de kolay degil ama evlenip bir de cocuk olduktan sonra bas etmesi daha zor olurdu. Uzulup canini da sıkma Allaha dayan.

Yanı cok farklı bi karakter görmedim bilindik kv modeli.. oda benim gibi kızı kaptı ama naberrr dersin sende içinde kalmamış olur

Yanı cok farklı bi karakter görmedim bilindik kv modeli.. oda benim gibi kızı kaptı ama naberrr dersin sende içinde kalmamış olur
Asil oglun bulmus olmali ki aylarca pesimden kostu. Isteyenim çoktu da ben evlenmeyi dusunmuyordum oglun cok kostu pesimden artik pes ettim ikna oldum dedim. Tabi sonrasinda derin bi sessizlik.

Kayınvalide sana şanslı dediği zaman hiç kasma " evet kayınvalidem Allah senden razı olsun melek gibi oğul doğurup vermişsin bana nasıl kıymetini bilmem? Taş olurum." falan de. Bak bakalım bir daha diyor mu?

Kayınvalide sana şanslı dediği zaman hiç kasma " evet kayınvalidem Allah senden razı olsun melek gibi oğul doğurup vermişsin bana nasıl kıymetini bilmem? Taş olurum." falan de. Bak bakalım bir daha diyor mu?
Surekli soyluyor zaten bir digerinde deneyecegim bunu.

Ters psikoloji. O her dediğinde sen " o da benim gibisini bulamazdı " dersen senin rahatsız olduğunu anlayıp iyice üstüne gelir. Ama bunu söylersen zönk
Hee be kayinvalidecigim ne de guzel kaptim oh artik kimsenin degil benim derim.

Kv klasik kv. asil sorun nisanlinda. Diyemiyor mu annesine ' sen ara konusmak istiyorsan ' diye. Hemen sana soyluyor annemi ara diye. O senin anneni ariyor mu ?
Aramiyor. Diyemiyor heralde aynen bende boyle soyledim zaten ne zaman konusmak isterse arasin acarim her zaman kucukten mi beklenir dedim. Gelin olarak bende ilgi alaka beklerim karsi taraftan.

Ben yüz göz olmam polemiğede girmem gerginliği sevmiyorum çünkü. Yerinde ve zamanında düzgün üslupla lafınızı söylersiniz. Sakın seviyenizi düşürmeyin herkes kendine yakısanı yapar söyler. Nişanlıya aksettirmekte ne kadar dogru bilmiyorum annesini şikayet eder gibi olacak size cephe alabilir, tek basınıza halledemeyeceğiniz daha ciddi konularda nişanlınızı devreye sokarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…