- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ya kadının attığı mesajlar normal değil. Kadın takıntı haline getirmiş. Örnek vermek gerekirseKonudaki en büyük problem nişanlısının arkasında duramayan adam bence. Ben olsam korkardım aynı ya da benzer şeyleri yaşamaktan. O kadının da günahına girmişler. Boşanmış diye istemeyen sizinle ilgili de bir ton sorun çıkartır, tanışıyor musunuz bilmiyorum ama temkinli olmak lazım. Bir de konuda metreslikle ilgili bir şey görmedim ben. Boşanır, eşit oluruz demiş. Severek ayrılmışlar, sevgiliniz düzgünce ifade etse kendisini ulaşmazdı kadın, hala ulaşıyorsa da engellerdi. Yolları kapatmayan sevgiliniz. Ayrıca ortak arkadaşın onunla görüşüp de size ondan öğrendiklerini anlatması hoş değil. Muhtemelen sizin ilişkinizin detayları da o tarafa gidiyordur. X'e de çok güvenmeyin derim.
Evet derhal yarın evleniyoruzdaha sevgilinle şu basit meseleyi bile çözemeden evlilik mi düşünüyorsun?
Sanki sevgilimle en ufak konuşmamızda dahi bu kadının adı geçse kadının istediği olacak ve bi şekilde bizim aramıza girmeyi başaracakmış gibi hissediyorum. Bu kadın hiç yokmuş gibi davranırsam hiç gündeme getirmezsem gerçekten de bir süre sonra yok olur diye düşündümBen olsam bu Xin dediği lafı söylerdim sevgilime. "Bak böyle böyle demiş eski nişanlın, ben sana güveniyorum ama böyle laflar duymaktan rahatsızım. Nasıl hallederiz bilmiyorum ama bu durum beni biraz endişelendirdi" diyerek onunla konuşurdum. Telefon karıştırmak falan hoş değil, hiçbir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırmadığım gibi kendi telefonumun karıştırılmasını da hoş bulmuyorum. Özgüvensiz insanların yapacağı bir iş gibi geliyor bana. Hele ki alıp engellemek falan, sevgilimin bunu yapmasındansa gelip benimle endişelerini paylaşmasını tercih ederdim.
Trauma sen üzmek istemiyorum ama sadece kendini kandırıyorsun resmen her şeyi seninle beraber yaşadık bizim gördüklerimizi neden ısrarla görmüyorsun ? Hayat senin umarım mutlu olursunTek tek değil şöyle bir cevap vereyim olayın detaylarını çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla görünen evet annesi istemediği için kızdan ayrılmış ama bu durumda ben ne yapabilirim vakti zamanında annenin sözüyle bi kızı terk etmişsin o halde ben de seni terk ediyorum diyemem. İleride annesi beni istemezse beni asla bırakmaz DEMİYORUM. Kimseye öyle bi güven duymam zaten.
Sevgilimle bu kadınla ilgili en ufak konuyu dahi konuşmadım bugüne kadar çünkü kadını gündem haline getirirsem sanki kadının da istediği olacakmış gibi geliyor bana. Yani sanki sürekli mesaj atarak veya böyle laflar ederek ilişkimizde kendinden söz ettirmeye çalışıyormuş gibi geliyor ve ben de bunu yapmak istemiyorum.
Sevgilimin telefonunu karıştırmak beni de çok mutlu eden bir şey değil ama kadının mesaj atıp atmadığını bilmek istiyorum. Sevgilime soramıyorum ve aynı şekilde sevgilime ENGELLE diyemiyorum. Sevgilime karşı özgüvensiz görünmekten çekiniyorum.
Sevgilim kadını engellemediği için saç baş yoluyorum. Engellememe nedeni bence o kadına karşı duyduğu vicdan azabı. Yani bana öyle geliyor. Hem haksız yere terk edip hem de ilişki yaşayınca engellemek istemiyor diye düşünüyorum. Bir de sevgilimin babasını kaybettiği dönem bu kadınla olan ilişkisine denk gelmiş ve öğrendiğime göre hep bu kadın yanında olmuş. O yüzden bir vefa borcu gibi bir şey söz konusu ve sevgilim yapısı itibariyle kimseye yapmadığı gibi bu kadına da çok ileri gitmedikçe kötü davranmaz veya terslemez
Bir de kadınla ayrılık sebebini öğrendiğimde kadına ben de üzüldüğümü açıkça belirtmeliyim. Ama sevgilisi olduğunu bile bile devamlı sürekli mesaj atması ve bu son dediğinden sonra ona karşı içimde en ufak bir iyiniyet veya merhamet yok
Tek tek değil şöyle bir cevap vereyim olayın detaylarını çok bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla görünen evet annesi istemediği için kızdan ayrılmış ama bu durumda ben ne yapabilirim vakti zamanında annenin sözüyle bi kızı terk etmişsin o halde ben de seni terk ediyorum diyemem. İleride annesi beni istemezse beni asla bırakmaz DEMİYORUM. Kimseye öyle bi güven duymam zaten.
Sevgilimle bu kadınla ilgili en ufak konuyu dahi konuşmadım bugüne kadar çünkü kadını gündem haline getirirsem sanki kadının da istediği olacakmış gibi geliyor bana. Yani sanki sürekli mesaj atarak veya böyle laflar ederek ilişkimizde kendinden söz ettirmeye çalışıyormuş gibi geliyor ve ben de bunu yapmak istemiyorum.
Sevgilimin telefonunu karıştırmak beni de çok mutlu eden bir şey değil ama kadının mesaj atıp atmadığını bilmek istiyorum. Sevgilime soramıyorum ve aynı şekilde sevgilime ENGELLE diyemiyorum. Sevgilime karşı özgüvensiz görünmekten çekiniyorum.
Sevgilim kadını engellemediği için saç baş yoluyorum. Engellememe nedeni bence o kadına karşı duyduğu vicdan azabı. Yani bana öyle geliyor. Hem haksız yere terk edip hem de ilişki yaşayınca engellemek istemiyor diye düşünüyorum. Bir de sevgilimin babasını kaybettiği dönem bu kadınla olan ilişkisine denk gelmiş ve öğrendiğime göre hep bu kadın yanında olmuş. O yüzden bir vefa borcu gibi bir şey söz konusu ve sevgilim yapısı itibariyle kimseye yapmadığı gibi bu kadına da çok ileri gitmedikçe kötü davranmaz veya terslemez
Bir de kadınla ayrılık sebebini öğrendiğimde kadına ben de üzüldüğümü açıkça belirtmeliyim. Ama sevgilisi olduğunu bile bile devamlı sürekli mesaj atması ve bu son dediğinden sonra ona karşı içimde en ufak bir iyiniyet veya merhamet yok
Yalnız sanki mesajlar konuşmanın içinden kalmış gibi görünüyor. Bir bana mı öyle geldi? Sanki erkek arkadaşın cevap yazmış da mesajları silmiş gibiYa kadının attığı mesajlar normal değil. Kadın takıntı haline getirmiş. Örnek vermek gerekirse
1. Gün: canım nasılsın bayağıdır görüşemiyoruz
5.Gün: (sevgilimin onda kalan kazağını giyer) srndwn bsna kakan tekkm şerryyyyy (burda sarhoş)
10. Gün: sence bu elbise nasıl???
15. Gün: şu kazak nasıl sence bence sana çok yakışır beğendiysen alayım mı?????
Bu arada X bana bunu bu kız iyice abarttı haberin olsun dikkatli ol diye anlattı
Evet derhal yarın evleniyoruz
Sanki sevgilimle en ufak konuşmamızda dahi bu kadının adı geçse kadının istediği olacak ve bi şekilde bizim aramıza girmeyi başaracakmış gibi hissediyorum. Bu kadın hiç yokmuş gibi davranırsam hiç gündeme getirmezsem gerçekten de bir süre sonra yok olur diye düşündümama olmuyor. Sanırım konuşacağım sevgilimle. Bu konuşma beni şimdiden gerdi
Ya ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama sevgilimin beni sevmediğini o kadını sevdiğini gerçekten düşünemiyorum. Bu adamın bana o kadar iyiliği dokunuyor beni o kadar önemsiyor ve o kadar karşılık beklemiyor ki bunlardan yok diyorum imkansız beni sevmemesi. Ve bunları öyle yapay olabilecek davranışlardan da çıkarmıyorum. Hani bazı davranışlar vardır düşünmeden sırf içinden gelerek yapılabilen bir bakışı, öpüşü, canım sıkıldığında onun da hemen suratının düşüşü vb. gibi bilinçli olarak yapılamayacak şeyler. Ve bu kadar olumlu şey varken sırf bu kadın yüzünden ilişkimi bitirirsem hep acabalarım olacak. Acaba saçma sapan bi şüphe için mi mutlu olma ihtimalimi mi eledim diyeceğim. Yani sırf bu şüphe yüzünden gidemiyorum. Sevgilim de bu şüphemi güçlendirecek en ufak şey yapmıyor. Aksine her geçen gün sevgimiz artıyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum umarım şu an kör aşık gibi davranmıyorumdur ve yanılmıyorumdurTrauma sen üzmek istemiyorum ama sadece kendini kandırıyorsun resmen her şeyi seninle beraber yaşadık bizim gördüklerimizi neden ısrarla görmüyorsun ? Hayat senin umarım mutlu olursun
Yaşadıklarımı az çok biliyorsun zaten mecazi olmayan anlamda babama bile güvenmeyen bi insanım :) o yüzden sevgilime bel bağlamama konusunda başka hiçbi şeyden emin olmayacağım kadar kendimden eminim diyebilirim zaten hep derim insanoğlu çiğ süt emmiş diye. Ha bu arada banlıyken senin konuna yorum yapacaktım unuttum dur gidip yapayımKonuş ama kendini de çok bağlama sevgiline senin iyiliğin için söylüyorum. Ben de burada erkek arkadaşımla ilgili konular açıyorum ve benim de erkek arkadaşımdan kimse hoşlanmıyor, tabansız buluyorlar. Kimseye de "Yok yeaa öyle değil" demedim, olabilir buradakiler daha objektif gözle bakabiliyorlar. Biz sevdiğimiz için göremeyebiliyoruz bazı şeyleri. Ama birkaç tane abuk konuşan tip dışında (bazıları alakaya maydonoz sert yorumlar yapabiliyorlar) çoğunluğu dikkate al derim. Ben de sevgilinin seni yarı yolda bırakabileceğini düşünenlerdenim.
Ya ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama sevgilimin beni sevmediğini o kadını sevdiğini gerçekten düşünemiyorum. Bu adamın bana o kadar iyiliği dokunuyor beni o kadar önemsiyor ve o kadar karşılık beklemiyor ki bunlardan yok diyorum imkansız beni sevmemesi. Ve bunları öyle yapay olabilecek davranışlardan da çıkarmıyorum. Hani bazı davranışlar vardır düşünmeden sırf içinden gelerek yapılabilen bir bakışı, öpüşü, canım sıkıldığında onun da hemen suratının düşüşü vb. gibi bilinçli olarak yapılamayacak şeyler. Ve bu kadar olumlu şey varken sırf bu kadın yüzünden ilişkimi bitirirsem hep acabalarım olacak. Acaba saçma sapan bi şüphe için mi mutlu olma ihtimalimi mi eledim diyeceğim. Yani sırf bu şüphe yüzünden gidemiyorum. Sevgilim de bu şüphemi güçlendirecek en ufak şey yapmıyor. Aksine her geçen gün sevgimiz artıyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum umarım şu an kör aşık gibi davranmıyorumdur ve yanılmıyorumdur
Konu şu ki zamanında nisanlisina da aynı şekilde davranmış ve sevdiğini hissettirmistir, ama annesi istemedi diye onu birakip gitmiş. Yani zamanında da sevdiği insana aynı sana yaptığı gibi sevdiğini belli etmiş sevmis ki nişan yapmışlar. Burda denilmek istenen ;ayrıl demiyor kimse ama bir gün seni de bırakabilir annesi istemedi diye bu ihtimali aklında tut ve fazla bağlanma kaptırma kendini.Ya ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama sevgilimin beni sevmediğini o kadını sevdiğini gerçekten düşünemiyorum. Bu adamın bana o kadar iyiliği dokunuyor beni o kadar önemsiyor ve o kadar karşılık beklemiyor ki bunlardan yok diyorum imkansız beni sevmemesi. Ve bunları öyle yapay olabilecek davranışlardan da çıkarmıyorum. Hani bazı davranışlar vardır düşünmeden sırf içinden gelerek yapılabilen bir bakışı, öpüşü, canım sıkıldığında onun da hemen suratının düşüşü vb. gibi bilinçli olarak yapılamayacak şeyler. Ve bu kadar olumlu şey varken sırf bu kadın yüzünden ilişkimi bitirirsem hep acabalarım olacak. Acaba saçma sapan bi şüphe için mi mutlu olma ihtimalimi mi eledim diyeceğim. Yani sırf bu şüphe yüzünden gidemiyorum. Sevgilim de bu şüphemi güçlendirecek en ufak şey yapmıyor. Aksine her geçen gün sevgimiz artıyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum umarım şu an kör aşık gibi davranmıyorumdur ve yanılmıyorumdur
Kendimi ne konuda kandırıyorum sassy? Diyorum zaten kimseye güvenmem, beni de bırakır mı bırakır, kimse için beni bırakmaz demem. Hayatımı da ona göre şekillendirmiyorum zaten. Ne yapmamı öneriyorsun anlamıyorum? Halihazırda mutlu giden bir ilişkim var ve bir şüphe için -evet bu gerçekten de bir şüpheden başka hiçbir şey değil benim için- beni sevdiğinden emin olduğum adamdan ayrılmalı mıyım? Onla gelecek planı kurmamalı mıyım sırf bu nedenle? Yazdığın mesajla karşındaki insanın ilişkisini küçümseyen bir tavır takındığının görüyorum ki farkında değilsin. Sevgilimle ilgili olumlu bin ton unsur var. Aylardır ortaya koyduğumuz emek var. Sevgimiz var. Hangi konuda kendimi kandırdığımı düşünüyorsun? Sevgilimin beni sevdiği konusunda mı eski nişanlısını unuttuğu konusunda mı?kendini kandırıyosun gerçekten. burada herkesle aynı düşündüğünü biliyorum ama işte böyle kendince ters yaparak neye ulaşmaya çalışıyorsun işte onu bilmiyorum.
ekleme: süper trauma bunu kaçırmışsın ama yukarıda da yazdıkları gibi eğer instagram konuşması ise sevgilin kendi mesajlarını geri çekmiş olabilir.
Ya ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama sevgilimin beni sevmediğini o kadını sevdiğini gerçekten düşünemiyorum. Bu adamın bana o kadar iyiliği dokunuyor beni o kadar önemsiyor ve o kadar karşılık beklemiyor ki bunlardan yok diyorum imkansız beni sevmemesi. Ve bunları öyle yapay olabilecek davranışlardan da çıkarmıyorum. Hani bazı davranışlar vardır düşünmeden sırf içinden gelerek yapılabilen bir bakışı, öpüşü, canım sıkıldığında onun da hemen suratının düşüşü vb. gibi bilinçli olarak yapılamayacak şeyler. Ve bu kadar olumlu şey varken sırf bu kadın yüzünden ilişkimi bitirirsem hep acabalarım olacak. Acaba saçma sapan bi şüphe için mi mutlu olma ihtimalimi mi eledim diyeceğim. Yani sırf bu şüphe yüzünden gidemiyorum. Sevgilim de bu şüphemi güçlendirecek en ufak şey yapmıyor. Aksine her geçen gün sevgimiz artıyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum umarım şu an kör aşık gibi davranmıyorumdur ve yanılmıyorumdur
Kadın sevgilisi olduğunu bile bile mesaj atıp duruyor evlensek bunu bile bile mesaj atmayacak mı? İleride eşim en ufak bir ışık yaksa kendini kollarına atmayacak mı? Adam şu an tamam gel dese koşup gelecek. Evlendiğimizde de bu değişir mi sanmıyorumMetreslik hayali kurmuyor yalnız. Evlenip boşanırlarsa demiş. Metreslik yakıştırması hoş değil. Tabi ki onun hayali de hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?