Daha evlenmediğim sevgilimle metreslik hayalleri kuran psikopat

Anladıgım kadarıyla sevgilinizle aranızda yaş farkı var ve ilişkinizde yeni sagılabilecek seviyede (bir yılı doldurmamış). Yani bu sevgilinizin etrafındaki kadınların sevgilinizin hayatına müdahale etme çabası nedir anlamadım. Sevgiliniz başından bir nişanlılık geçmiş olgun kişiliği oturmuş bir adam olmalı. Eski nişanlısı ile arasındaki muhabbettin seviyesine bir tek kendisi karar verir. Siz bu muhabbetten hoşlanmıyorsanız onu uyarırsınız ki siz onu uyarırken bu kadının ismini geçirmekten bile korkuyorsunuz. Çünkü ilişkinize güvenmiyorsunuz. Gizliden birilerini engellemek, evleme gibi ciddi planların kuruldugu bir ilişkide olmaması gereken bir durum. Bu konuyu kendi başınıza halledemezsiniz ki öncesinde de fotograflar yakalamışsınız. Açık açık konuşup gerçek be ise kabul etmeniz ve karar vermeniz gerekiyor.

Engelle demek niye özgüvensizlik olsun ki? Sen onun evleneceği kadınsın bu kadarcık hakkın var. Rahatsız olduğun ve sizi ayırmak isteyen bir insanı da engelle diyemeyeceksen ilişkinizin samimiyet (içtenlik açıklık) boyutunda sorun var demektir.

Gerçi erkek arkadaşının kendisi engellemeliydi ya neyse. Benim erkek arkadaşıma da eski sevgilisi gecenin köründe mesaj atmıştı yanında ben vardım. Ben söylemeden engelledi kızı ki bunu yapmasaydı aşırı derecede rahatsız olurdum.

Sana sürekli böyle mesajlar atan bir erkek olsa engelle demeyecek mi o mesela?

Başka şeylere yorum yapmıcam ama sevgiliniz annesinin istediğiyle evlilik düşündüğü kadını yarı yolda bırakmış biri. Bence bu ana ağzı olayını bi düşünün derim. Malum bizim ülkede evlenince hepsi anacı oluyor. Bunların katmerli ana düşkünleriyle hayat zor olabilir.

Umarım bu adamdan kurtulup temiz bir geçmişi olan birisini bulursunuz. Benim de erkek arkadaşımın takıntılı eski sevgilisi vardı. Peşinden ayrılmadı, aynı fotoğraf olayı bizde de yaşandı. O kıza geri dönmedi, ama yine de ilişkimize acayip derecede zarar verdiğini düşünüyorum. Erkek arkadaşıma olan güvenim çok azaldı. İlk başlardaki heyecanımı kaybettim. O eski ilişkisinde kullandığı sözleri bana karşı kullandığını yakaladım kaç sefer. Sanki evlenip boşanmış birisiyle denemek gibi. Şunu net olarak söyleyebilirim ki eğer erkek arkadaşım o kıza net bir şekilde tavır koyabilseydi, o kız yıllarca onun peşinden koşmazdı. Kız benden de başkalarına, ay şu da benim eski sevgilimin peşinde koşup duruyor diye bahsediyormuş. Bu yıllar öncesinin olayı, ama acısı hala taze. Bir de bir aylık ayrıldığımız bir dönem var, hala o dönemde ne olduğunu tam bilmiyorum, ve üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen o dönemdeki yaşadıklarım beni acayip rahatsız ediyor. Ben hala aynı adamla sevgiliyim bu arada, ama 20li yaşlarımın başına dönsem baştan bırakırdım bu işin peşini. O da gider o kızla devam ederdi muhtemelen. Biliyorum zor, ama bu adam sizle sizden daha iyisini bulamayacağı için evlenmek istiyor, size aşık olduğu için değil. Size aşık olsa eski sevgilisinin aranızdaki ilişkiyi bozma ihtimalini bile göze alamaz, direkt o kişiye size aşık olduğunu söyler, konuyu netleştirir, engeller ve bitirirdi. Sizi böyle üzmezdi.

Canim acik konusmak istiyorum empati yaparak bir kere sevgilinin telefonunu niye karistirdin demeyecegim tabiki karistiracaksin.Diger konu bana kalirsa bunlar severek ayrilmis sevgilinin de aklinin ucunda hala bu kadin olabilir amaa en onemli konu su bu adam birey olabilme kapasitesine ulasamamis mi annesinin agzina bakip her seye arkasini donuyor.Yarin annesiyle sen zit dusseniz sana aynisini yapmayacaginin garantisi var mi bu acidan dusundun mu hic?En makulu karsina alip konusmak gerekiyorsa ortak arkadaslriyla arasina mesafe koysun surekli birbirlerinden haber aliyorlar

Ben olaydan çok ayrılık sebebine takıldım. Sırf boşanmış olduğu için annesinin sözüyle nişan atan birinin ileride annesinin sözüyle sizi kırmayacağına güveniniz var mı? Kendisi evlenip ayrıldığını bilerek kabul etmişken annem istemiyor diye ayrılması bana pek güven vermedi açıkçası

Erkeklerde temiz bir gecmis takintili olmayan bir kiz arkadas mi? Cogunun gecmisinde boyle bir sevgilisi ve ayni anda tabir-i caizse sinirden kudurttugu mevcut bir kiz arkadasi olmustur..
Erkekler sanirim yalniz kalmaktan korkuyor..Yani hayatinda sevgilisi olsa dahi bir yerlerde baskalari tarafindan sevilmek sefkat gormek istiyorlar..Bu bazen eski bir kiz arkadas bazen de anneleri oluyor.Ama disi konusunda doyumsuzlar bu erkeklerin dogasinda var..Konu sahibi arkadasa karsi ask,sevgi mutlaka vardir..Yoksa erkekler icin en iyisi hep vardir ve de sirf minnet duyduklari bir kadinin yaninda kalamazlar.Kaldi ki konu sahibi arkadas bunun ayrimini yapacak potansiyelde oldugunu dusunuyorum.Bir onceki yorumumda da dedigim gibi..Benim de takildigim nokta bir cok arkadasin takildigi nokta ile ayni aslinda..Yerinizde olsam bu eski nisanli sorunundan ziyade annesinin kararlarinin erkek arkadasimin kararlarinin uzerinde ne gibi etkisi oldugunu sorgulamak olurdu..Cunku suan benim gordugum en ciddi sorun bu..

Şu yazdığınız yorum sanki gelecekteki benden bana mesaj gibi geldi. Ciddi ciddi düşüneceğim bunu çok çok teşekkürler

Konuyla alakasiz ama genel tespitlerde bulunmussunuz size sunu sormak istiyorum madem sevilmek istiyorlar neden kolayca kiriyor ve emek vermekten kaciyorlar??
Kendi adima sevilmek istediklerini dusunmuyorum istisnalar olabilir ama cogunun onceligi zevk ve nefs oluyor.
Burada acilan konulardan da anliyoruz.
Bos da kalamiyorlar cunku kadinlara gore zayiflar diye dusunuyorum.

Ya aslında tek neden o değil nedenleri anlatırsam kadının gıybetini yapmış olacağım için anlatmadım ama söyleyeyim bari kadın biraz ipsiz sapsız. Çok emin değilim günahını almak istemiyorum ama kocasıyla boşanma nedeni kocasını aldatmasıymış yani sevgilimin annesi bana öyle dedi. Çalışmayan bir kadın ama loca kızı tarzında takılıyor yani her gece gece kulübüne giden bir kadın gerçek anlamda haftaiçi haftasonu hiç fark etmiyor ve öğrendiğime göre burada hesapları “takıldığı” beyler ödüyor. Benden tuhaf olmasın biraz tuhaf yani. Tek sebep evlenip boşanmış olması değil anlayacağınız

Yalnız sanki mesajlar konuşmanın içinden kalmış gibi görünüyor. Bir bana mı öyle geldi? Sanki erkek arkadaşın cevap yazmış da mesajları silmiş gibi

Konuyu okudugumda aklimdan gecen buydu. Sonra kizin mesajlarini okuyunca emin oldum.
Bu erkek arkadas guven veren biri degil.
O kizla hala konusmuyorsa bilemiyorum..
Herkesin odak noktasi bu erkegin annesi olmus ama olay farkli yani.
Gundemde hep bu kadin var.
Erkek arkadasin o kadini hayatindan cikarmamis daha. Olay bunu gosteriyor.

Fakat sevgiliniz nisanlanmis ve kadinin neler yaptigini bilerek nisanlanmistir.

Yok cevap vermediğinden eminim yalvarırım dön artık, cevap ver kafayı yicem, neden cevap vermiyosun vs yazıyo. tertemiz sıyırmış yani. Bir de cevap verse x’ten haberi alırdım

Fakat sevgiliniz nisanlanmis ve kadinin neler yaptigini bilerek nisanlanmistir.
Evet o konuyu da ayrıca çözemiyorum. Ya sevgilim inanılmaz kültürlü ve eğitimli bi insan ama kadın daha türkçeyi doğru düzgün konuşamayan bir tip. Yazdıkça sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…