- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
iyi de senin karışman gereken kişi öncelik olarak sevgilin , el kızı değil ki ..Kadın sevgilisi olduğunu bile bile mesaj atıp duruyor evlensek bunu bile bile mesaj atmayacak mı? İleride eşim en ufak bir ışık yaksa kendini kollarına atmayacak mı? Adam şu an tamam gel dese koşup gelecek. Evlendiğimizde de bu değişir mi sanmıyorum
Yazdıklarını okudum gayet gerçekçi ve faydalı bi yorum o yüzden teşekkürler. Ama ben hala o kadına aşık olduğuna inanmıyorum veya belki inanmak istemiyorum. Şu an o kadını engelle desem engeller ama tutup kendisi engeller mi hiç sanmıyorum. Bilmiyorum zaten kadını ben engelledim şu an fark eder ve buna tepki verirse ben de böylece emin olmuş olurun aklında hala o kadının olup olmadığından. Yani dediklerinizi çok iyi anlıyorum ama konduramıyorumŞöylede bir şey ekleyeyim kendi adıma ben buradan sana sırtım pek ahkam kesmiyorum bizde çok ilişki yaşadık çok ağladık çevremizdekiler de çok şeyler yaşadı gördük geçirdik kırdık kırıldık da bunları öğrendik sende kırılma bir kadında yere düşmeden öğrensin derdindeyim
Kendimi ne konuda kandırıyorum sassy? Diyorum zaten kimseye güvenmem, beni de bırakır mı bırakır, kimse için beni bırakmaz demem. Hayatımı da ona göre şekillendirmiyorum zaten. Ne yapmamı öneriyorsun anlamıyorum? Halihazırda mutlu giden bir ilişkim var ve bir şüphe için -evet bu gerçekten de bir şüpheden başka hiçbir şey değil benim için- beni sevdiğinden emin olduğum adamdan ayrılmalı mıyım? Onla gelecek planı kurmamalı mıyım sırf bu nedenle? Yazdığın mesajla karşındaki insanın ilişkisini küçümseyen bir tavır takındığının görüyorum ki farkında değilsin. Sevgilimle ilgili olumlu bin ton unsur var. Aylardır ortaya koyduğumuz emek var. Sevgimiz var. Hangi konuda kendimi kandırdığımı düşünüyorsun? Sevgilimin beni sevdiği konusunda mı eski nişanlısını unuttuğu konusunda mı?
Kadın haksızlığa uğradı diye benim ilişkimi bile bile habire mesaj atmak zorunda mı? Kadın haksızlığa uğradı diye beni bu kadar yok saymak zorunda mı? Bu kadın gittiğimiz bir mekanda beni tuvalette resmen sıkıştırıp hakaretvari konuşmuştu. Anlamıyorum sizin kocanıza sevgilinize bu durumdaki eski nişanlısı habire mesaj atıp dursa acısı var yazık mı diyeceksiniz?Konu sahibi sen de esinden ayrilip yeni birini sevebilirsin hayat bu kimse bosanmak icin evlenmiyor kadin haksizliga ugramis ve onun siniriyle soylemis.
Sevgilinin o kadindan ayrilma nedeni sadece annesi ise yazik fakat bahane bulduysa bir sey diyemem.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Öncelikle belirtmem gerekir ki sassy önceki konularımda da tabi başkasının evinde ekmek elden su gölden yaşamak daha kolay gibi saçma sapan ve sert bi yorum yapmıştın bana burs önerilerini reddettim diye orda da söyledim şimdi de söylüyorum ben sevgilimden maddi yardım almıyorum. Sana tepki verme nedenim de bu. Karşıdaki insan seni kafandaki doğruya göre hareket etmediğinde yorumların agresifleşiyor. Sen bu yaşta evlilik düşünmeyi saçma buluyorsun ben bulmuyorum diye ters bir yorum yapmışsın ben de haliyle ters bir cevap verdim. Sen bilirsin gibi bir cümle yok anlayabildiğim kadarıyla senin lügatındasana en başından beri olumlu yazıyorum ki hala olumlu devam ediyorum kırıcı olmak istesem farklı şeyler yazarım.
okulun var,konularını biliyorum da ve evlenme teklifi konuna da yazmıştım. ya aynı yaştayız ya da yaşıt sayılırız seninle. gelecekte süper bir kariyere sahip olabilme potansiyeli olan bir insanın 20 li yaşlarının başında evlilik düşüncesine girmesi beni üzüyor hatta daha açık olayım sinirlendiriyor. tabi herkesin kendi kararı ama ben gerçekten bunu kendine yapmaman yani şu evlilik konusunu kafandan atman taraftarıyım.
benim de arkamda harika bir ailem yok,ben de aile konusunda baya eksiğim senden tek farkımız ailemin maddi olarak bana destek olması,ki sen de bu desteği sevgilinden sağlıyorsun. benim de sevgilim var zamanın ne getireceği belli olmaz ama evlilik fikri beni ürkütür bu yaşta. bilmiyorum kaldıramam yani. konuda sevgilinle evlilik düşünceniz olduğunu yazman da bana "sanırım yakın tarihte düşünüyor" olarak yansıdığı için evet daha böyle basit bir meseleyi bile çözemeden direkt evlilikten bahsetmeni garip buldum.
buna düzgünce yazıp dediğimi anlamak yerine sen farklı tavır aldın ben de aynı perdeden yazdım çünkü biliyorsun ben burada cevap veremeyecek tipte birisi değilim karşımdakinin bana ne düşünerek yazdığını ve o alaycı alt metni anlayabilecek kapasitedeyim.
kendini kandırdığını düşündüğüm nokta ise sevgilinin bu konuda tamamen masum olduğunu düşünmen. yanlış anladıysam düzelt ama sen sanırım bu kadının senin sevgilin istemediği halde ona yazdığını düşünüyorsun.
bak Trauma,sen de zeki bir kızsın ve bir ilişkinin gerektirdiklerini anlayabilirsin. bir adamla evlilik düşünebilmen hatta onu da geçtim ona sevgilim diyebilmen için sadece dokunuş, bakış, gülüş yetmez bunu sen de biliyorsun. bu adam istese o kadının kendisine ulaşmasını gayet engelleyebilir. bu benim için iyi niyet vs değil. fotoğraf olayında da sana çok fazla yazdım. sevgilin istemese o kadın sizin hayatınızda olmaz. yani artık ciddi bir ilişkisi varsa bu vicdan ayaklarını bıraksın. çekinme ve rahatsız olduğunu söyle. evlilik düşünebilecek kadar ilerlemiş bir ilişkide bunlara karışma,bir şeylerden rahatsız olma hakkın var. sevgilinin gözünde normal şartlarda değerin eksilmez böyle bir konuda.
umarım anlaşmışızdır,kendini kandırdığını düşündüğüm tek konu sevgilinin masum olduğunu düşünmen. ha eğer onu da yanlış okuyup yanlış anladıysam düzelt lütfen,dersteydim tamamen okuyamadım.
Kadın haksızlığa uğradı diye benim ilişkimi bile bile habire mesaj atmak zorunda mı? Kadın haksızlığa uğradı diye beni bu kadar yok saymak zorunda mı? Bu kadın gittiğimiz bir mekanda beni tuvalette resmen sıkıştırıp hakaretvari konuşmuştu. Anlamıyorum sizin kocanıza sevgilinize bu durumdaki eski nişanlısı habire mesaj atıp dursa acısı var yazık mı diyeceksiniz?
Kadın haksızlığa uğradı diye benim ilişkimi bile bile habire mesaj atmak zorunda mı? Kadın haksızlığa uğradı diye beni bu kadar yok saymak zorunda mı? Bu kadın gittiğimiz bir mekanda beni tuvalette resmen sıkıştırıp hakaretvari konuşmuştu. Anlamıyorum sizin kocanıza sevgilinize bu durumdaki eski nişanlısı habire mesaj atıp dursa acısı var yazık mı diyeceksiniz?
Öncelikle belirtmem gerekir ki sassy önceki konularımda da tabi başkasının evinde ekmek elden su gölden yaşamak daha kolay gibi saçma sapan ve sert bi yorum yapmıştın bana burs önerilerini reddettim diye orda da söyledim şimdi de söylüyorum ben sevgilimden maddi yardım almıyorum. Sana tepki verme nedenim de bu. Karşıdaki insan seni kafandaki doğruya göre hareket etmediğinde yorumların agresifleşiyor. Sen bu yaşta evlilik düşünmeyi saçma buluyorsun ben bulmuyorum diye ters bir yorum yapmışsın ben de haliyle ters bir cevap verdim. Sen bilirsin gibi bir cümle yok anlayabildiğim kadarıyla senin lügatında
Acaba pointi anlamamak değil de pointi görmezden gelmek olabilir mi bu yaptığım? Tam olarak bir önceki konumda da anlarsan dön gibi bir şey demiştin. Üslubun acaba içeriğinin önüne geçiyor da ne söylemek istediğini dikkat almıyor -alamıyor veya anlamıyor değil- olabilir miyim? Anlarsan dön bana.Trauma gerçekten yoğunum şu an o yüzden sana soru sorup zaman harcayamayacağım ama ilk yazdıklarına katılmıyorum. yorumlarımın agresifleşmesi konusunda haklısın. yine mesajdaki pointi alamamışsın. ne dediğimi anlarsan yaz bana ben sana dönerim polemiğe dönmesin boştan yere.
Acaba pointi anlamamak değil de pointi görmezden gelmek olabilir mi bu yaptığım? Tam olarak bir önceki konumda da anlarsan dön gibi bir şey demiştin. Üslubun acaba içeriğinin önüne geçiyor da ne söylemek istediğini dikkat almıyor -alamıyor veya anlamıyor değil- olabilir miyim? Anlarsan dön bana.
Adam neden ilk mesajından sonra sert ve net bi şekilde tersleyip engellememiş? Adamında büyük suçu varKadın sevgilisi olduğunu bile bile mesaj atıp duruyor evlensek bunu bile bile mesaj atmayacak mı? İleride eşim en ufak bir ışık yaksa kendini kollarına atmayacak mı? Adam şu an tamam gel dese koşup gelecek. Evlendiğimizde de bu değişir mi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?