Daha evlenmediğim sevgilimle metreslik hayalleri kuran psikopat

Ara sayfaların tamamını okumadım ama sevgilinin kafasındaki gerçekten seninle kısa bir evlilik yapıp diğer tarafa dönmek olabilir.

Aklınca şartları eşitlemiş olacak ve ailesi bu durumda arıza çıkarmayacak. Bize göre saçma ama erkek kafasına göre mantıklı.

Zaten cüzdanda foto, engellememesi falan bunları destekliyor.

Sadece diğer taraf size duyurarak güç gösterisi yapmış gibi...

Bence yüzleşin.

Niye hala berabersin diyen diyen kadınlara şaşırıyorum. Acaba akılları hayır derken gönüllerine bitürlü söz geçiremedikleri ve emeklerine acıdıkları hiç olmadı mı..yani genel olarak
Bi de şöyle bişey var gönle söz geçmeyebilir ama insanın yaşadıkları bir seçimdir. Yani kimse neden bu adamı seviyosun diye sormamış zaten. Neden berabersin diye sormuş

Niye hala berabersin diyen diyen kadınlara şaşırıyorum. Acaba akılları hayır derken gönüllerine bitürlü söz geçiremedikleri ve emeklerine acıdıkları hiç olmadı mı..yani genel olarak
O kadar emek verildiği halde mutsuz eden sevmeyen adama yol vermeyen kadınlara da ben şaşırıyorum bulunmayan hint kumaşımı bu adamlar gönlüne söz geçiremeyen niye biz oluyoruz neden bizden vazgeçildiği halde kene gibi yapışarak onurumuzu gururumuzu ayaklar altına alıyoruz ben de genel olarak soruyorum

Adama sorarlar ya.....
Hırsızın hiç mi Suçu yok diye
Eski Nişanlı Suçlu,
Eski Kayın valide O da suçlu,
Bu herif suçsuz mu ???
Kandırma Kuzum kendini çıbanın başı Erkek arkadaşın.

Bir benzerini yasadim..Erkek arkadasimdan ayrilmak zorunda hissettim kendimi..
Gel karsi duralim elini ver biraz daha mucadele edelim dedi..Sonuc degismeyecekti.Cok ama cok zor..Hala daha atlatabilmis degilim.Her zaman karsimda gozumun onunde bu adam bir de..Farkli farkli yorumlar yapildi kizdim,gücüme gitti ama cogu zaman hak da verdim..
Ama simdi dusunuyorum da bosa mucadele veriyor olacaktim yorulacaktim daha da fazla..Beni benim kadar sevseydi beni boyle bir mucadeleye mecbur birakmazdi..Keske ben olabilseydim de yerinde..Adamlik nasil olurmus ogretebilseydim!! Degmiyor arkadas degmezzz.Bir kaosun icine cekmez cekmemeli kimse sevdigini kiyamamali,dayanamamali..
Hayat zaten zor..Yeterince zorlastirmamak gerek.Unutmak zor tabiki..Yasamis olduklarin bir tarafa yasayacak olacaklarini bilmiyorsun.Nereye gidecegini,nelerle karsilacagini bilmiyorsun..
Degmez..Degseydi bu konu seni bu kadar mutsuz etmez,buraya konu actirmazdi..
Yine de düsün.Atese elini uzatiyorsun..Dayanabildigin kadar kalacak ama yanacaksin da biliyorsun..
Bir tercihin daha var..O atese elini hic uzatmamak..
Hakkinda hayirlisi olsun..

Çok güzel anlatmışsın ve hepimiz hayatımız da böyle bir adama mutlaka denk geliyoruz .2 yıl savaştım emek verdim sonuç ağır depresyon bıçak gibi kestim attım kimse benden değerli değil yine sevdim yine sevildim ama önceden yaptığım fedakarlıkların hiç birini yapmıyorum buda bana eksi bir huy olarak geldi ve kaldı ama yaralar öyle kolay kolay iyileşmiyor işte yaşayan kadınların deneyimlerini okuyup oturup iyice bir düşünmeli konu sahibi seven adam böyle yapmaz kendi yapabilirmi ona bunu ne farkımız var erkek kadın farklımı hisseder yani ben buna inanmıyorum kimse de inandıramaz şuan hayatımda görüp görebileceğim en huysuz adamla birlikteyim ama benim içi yaptığı fedakarlıklar ve aşkı o kadar büyük ki o huysuz halleri bile bana bal kaymak geliyor varsı huysuz olsun sessiz saman altından su yürütenlerden olacağına

canım sen kendini istenen gelin, adamın yeni sevgilisi, evlenmeyi düşündüğü kadın gibi sıfatların içine koymuşsun konunda. Karşı tarafı da evlenmiş boşanmış diye toplumun bir bam teline basmışsın. Ben de basarım bazen farkında olmadan ama dikkat etmek lazım.
Yani senin konuyu anlatımında bi ukalalık var. Öylesin demiyorum ama konu biraz öyle durmuş, öyle anlatmışsın. bir de adam o kadına bakmamış etmemiş, senin anlattığına göre ortada kendi kendine gelin güvey olan bir kız var. Yani size dokunan bişey yok bence.

Senin sevgilin biriyle nişanlanıyor.Yani nişanlanmak nedir evlenmeyi istemektir.Ciddi düşünmektir bir yola girmektir.Sırf kız evlenip boşanmış olduğu için,kayınvalide hanımefendi istemiyor.Ve senin sevgili bu yüzden ayrılıyor.Ben o kızın yerinde olsam,anasının lafıyla sırf başımdan evlilik geçmiş diye beni bırakan adamı hayatımda yok sayarım.

Telefon karıştırmak,bir insanın isteği dışında kendi kendine birilerini engellemek
Bir de o x olan kızcağızzz işi gücü yok mu onun ya,kızdan sana,senden kıza haber uçurmalar.

Öncelikle eski nişanlıya üzüldüm. Evlenip boşandı diye damga yemek bir daha hayatı boyunca mutlu olmamalıymış gibi insanların önüne engel koyması. Hepimiz bir gün boşanabiliriz. Burda hatalı olan ne sen ne eski nişanlı ne de kv adayı. Tek hatalı senin nişanlın . Eski nişanlısına sahip çıkamıyor. Çıkamadığı gibi yeni nişanlısının da eski nişanlısıyla kafasını bulandiriyor. Sorun o kadında değil senin koca adayında. Kadın nisanlindan ışık almasa zaten gorusmezler.

Nişanlıni al karşına konuş. O kadınla iletişimi kesmesini istediğini söyle. Kesmezse de ya haberin yoktan geleceksin fazla kurcalamayacaksın ya da ayrıl önüne bak. Ben 2. Yolu seçerdim şahsen daha nişanlıyken bile böyle saçmalıklara maruz kaliyorsam evlilik sonrasını düşünemem bile

Arkadaşım bu tarz durumlarda beni ilgilendiren ve bana karşı sorumlu olan eşim/sevgilim diye düşünüyorum. Karşı taraf benim hayatımda değilki, beni düşünmek, umursamak zorunda değil, ben onun nasıl umrunda değilsem o da benim umrumda olmaz. Senin muhatabın sevgilin ve seni seviyorsa gerçekten, seni üzecek, sıkıntıya sokacak insanlardan uzak durması gerekir, bence açıkça sıkıntını dile getir ve sonrasında sevgilinin nasıl tepki verip hareket edeceğine göre ilişkine şekil ver.

siz telefon karıştırmış olmayın bu ciddi bi güvensizlik oluşturur karşı taraftan size karşı ilerde. direk açık açık konuşunki engelleyecek olan erkek arkadaşınız olsun ama muhatap olmasınlar gerçekten artık

Umarım o adam annesi ile birlikte yaşlanır ve umut ettiği kapılar yüzüne kapanır;O kadını yarı yolda bıraktığı ve sizi bu duruma düşürdüğü için.İlahi adalet yerini bulur.Siz ve o kadında karakteri oturmamış o adamdan kurtulup daha iyi kişilerle karşılaşıp mutlu olursunuz inşaallah.Çünkü bu adam ikinizi de haketmiyor bence.

Bu nasi bi iliski arada eski nisanlilar falan bu kiz sizi ayirir benden demesi dizginleri eline almazsan

Anne ayırdığı için hala hisler bitmemiş gibi gözüküyor iki tarafta da. kaldı ki durumu savunamayan adamın tıynetsizliği de cabası. evlilik için düşünürdüm şahsen evlenmek kolay da yürütmeye çalışmak boşanmak kolay değil insanı çook ama çok yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…