Daha evlenmediğim sevgilimle metreslik hayalleri kuran psikopat

canim evlenip ayrılan kız olan kız çook..
bunlardan biri mi ?bizim çevremdede vardi.
nişanliylen nikahlaniyor düğüne çok yakin kala bi anlaşamayip ayrılıyolar.
çekişmeli boşanma olmuş bile dava 5 yıl sürdü...
kız evlenmedi.. adam başka biriyle evlenebilmek için sonunda anlaşmali boşanmaya karar veriyo.
sonunda boşaniyor.
millet ne bilecek 5 yıl evli kalmiş boşanmiş kadin diye geçiyo maalesef.. ne olduğu bilinmiyo.
sonunda boşanmiş cocuksuz bir adama variyo.
şimdi mutlular.
böle yaşayan çok. kadin düğün yapmış mi? ne olduğu bilemezsin.
sevgilinin annesi istememesi nedeni evlenip ayrılmasidir.
yani illa Bekaret olucak istiyo
toplum çok onyargili..
erkeklerde kaç kişiyle yatip kalkiyo sonunda 'BEKARET' olan bir kız araniyo.
erkek kadin eşit denildi hiç eşit görünmüyo ya.

Senin sevgilin kusura bakma da karaktersiz. Birini seviyorsun nişanlanacak kadar ileri gidiyorsun, sırf evlendi boşandı diye bu bir suçmuş gibi, annen öğreniyor sizi ayırmak istiyor sen de ananın ağzına bakıyorsun. Sırf bu sebepten o adamı terk ederdim. Senin sevgilin beş para etmez birisi.

Bu konuya bu kadar sert yorum yazmamın sebebi, ben de çok sevildiğimi sanıp evlilik planı yaparken annesi beni istemediği için terk edildim. Sağlık sorunum var sebep de bu. Evlenip boşanmış da olabilirdim, sebep o da olabilirdi. Daha önce nişan bile atmıştım ama ilk defa son ilişkimde travma geçirdim. Uzun süre sindiremedim, psikolojik tedavi gördüm. Bence o kız da bir travma içinde. Atlatması uzun sürecek. Sevgilini sevmedim, iyi bir insan değil bence. Güvenmeni tavsiye etmiyorum. Tabansız çünkü.

Asıl sorun sevgilinizde. Bence sizde bunun farkındasınız ama kabullenmek istemiyorsunuz.
Sevgiliniz o kadını hayatından çıkarmak istese çıkartırdı ama yapmıyor neden?
Kadın sevgilinizin ne hayatına girebiliyor ne de çıkabiliyor . Bir umutla yaşıyor. Bu umudu veren kim?
Diyelim ki kadın peşini bırakmıyor, rahatsız ediyor. Peki resmini cüzdanın da neden taşıyor sevgiliniz? O da mı zorla?
Ayrıca evlilik düşünülen ciddi bir ilişkiniz var. Geçin karşısına konuşun ve sert bir tepki verin bakın ne yapacak
Aynı şey başıma gelse dünyayı başına geçiririm sevgilimin. İstediği kadar özgüvensiz olduğumu düşünsün.

Oooo çetrefilli bir kaynana bekliyor sizi.
Buraya açacağınız konuları az çok tahmin edebiliyorum.
Kıza üzüldüm sırf başından evlilik geçti diye yaşadığı şeylere.

metreslik nerde burda
seven bi kadının halinden seven bir kadın anlamalı !
sevgilinizde olsa onun hislerini anlayışla karşılamalısınız sevgisine cahilliğine vermelisiniz.
engellemişsiniz sevgilinzde sizi seçmiş öyleyse sorun yok.
boşanmış diye bir kadını karalamak bekar erkeğe layık görmemek ise insanlık suçudur.
sizinde evladınız olacak kadın boşanmış diye küçük görülmez değersiz görülmez. sizde herkesde bunu benimsemeli.
boşuna takıntı yapıp canınızı sıkmayın. tehlike arz etmiyor bence.

Kadında mı suç diyoruz biz de? tutup siz engelleimşsiniz telefondan çünkü süze göre tüm suçlu kadın değil mi? peki nedne sevgiliniz engellemedi? neden tutmaya devam etti iletişime izin verdi? siz gizli kapaklı iş çevirmek yerine neden açık açık sil onu diyemediniz, ya da kulağına öyle boşanır benim gibi olur evleniriz gibi sözler geldiyse neden bunu sevgilinle paylaşamadın evlenecekseniz.

Kaldı ki sizde erkek arkadaşınızla birlikte olmuşsunuz boş gebelik olmuş aldırmışsınız iyileşene kadar bende kal demiş ama o zaman hiç evlilikten konı falan açmamış ben ev arkadaşlarımın yanına dönmek istemiyorum demişsiniz erkek arkadaşınız sizi tutmamış yani.

Evlendi boşandı diye öbür kızı istemeyen kaynana ne malum oğluyla birlikte olup gebelik geçirdiğini öğrense belki sizi de kabul etmeyecek? aynı konumdasınız şu an farkında mısınız

ya da şöyle diyelim sevgilinizden ayrıldınız başkasıyla çıktınız bakire değilsiniz kaynana bunu öğrendi ve ayırdı sizi nasıl kötü olursunuz değil mi? erkek arkadaşınız annesinin ağzına bakarak o kızdan ayrıldıysa sizden de hayli hayli ayrılır tutup hemcinsine kusur buacağınıza biraz erkek arkadaşınızın karakterine bakın

Sevgilinin seni sevdiğine inanman bence de kendini kandırmak ve senin deyiminle konduramamak cüzdanında 2 kere kızın resmini bulduğunu yazıyor arkadaşlar önceki konularını okumadım ama okuyanlar söylüyor bunu hiç birine cevap yazmadın ve yok beni seviyor biliyorum diye yazıp duruyorsun sevdiğinden eminsen bu korku niye ki seviyormuş işte demek ki kadın evlenince kocanızın metresi olamayacak telefonunu kadın o kadar mesaj yazdığı halde engellemeyen cüzdanında kızın resmini taşıyan annesinin lafıyla nişanlısından ayrılan bir adam nerden tutsak elimizde kalıyor

Nokta virgulune kadar ayni fikirdeyim.

Önceki konularını okudum ve sana hak verdim tabiki...
Ama kadın seni daha önce tuvalette taciz etmiş ya o beni seviyor tarzında sen bunları hiç sevgiline söylemedin mi yani söylemediysen adam da msjlar dışında bi zararı yok engellersem yine bi şekilde ulaşır kafasıyla takmıyordur belki..
Bende bekarken eski erkek arkadaşımın zamanında msj atmasından hiç rahatsızlık duymazdım engel de koymazdım önemsemezdim benden cvp gitmeyince bi süre sonrada kendiliğine yok olurdu... ömür boyu taciz edecek hali yok ya.. yani sevgilinde gerek duymamıştır ama sana yaptıklarını bile bile engellemiyorsa yada sevgilimi rahatsız etme biz çok mutluyuz bırak artık peşimi gibi msj atmıyorsa sorun sevgilinde derim...

Bu arada kayınvalide adayı eski nişanlı için söyledikleri normal değil ama bu da senin sorunun değil....

Cüzdanında 2 defa eski nişanlı resmini bulduğunuz bi adamın hala sizi sevdiğini düşünmenize çok şaşkınım gerçekten.. Bir de ilkinde ona saygı duyduğu için olduğunu açıklamış ve size yeterli gelmiş o da enteresan. 2. defasında nasıl bi açıklama yapmıştı onu da merak ettim doğrusu.. Siz bu kişiyle hala sevgili olabildiğinize göre gelecekte "metres" veya başka bişey olarak hayatınıza dahil olmasını çoktan kabullenmişsiniz zaten biz burda neyi çözümlemeye çalışıyoruz ki? Kime ne duyuyo bilmiyorum ama size ne sevgi ne de saygı duymadığı çok kesin ve tartışmaya bile açık değil bence. Zamanınızı boşa harcıyosunuz.. Diğer kadının muhattabı da zaten siz değilsiniz, o kendinden o kadar emin ki sizi orada burada sıkıştırıp sadece uyarmış bence ve bunu bile masaya döndüğünüzde erkek arkadaşınızla paylaşabilecek cesaretiniz yok çünkü siz de biliyosunuz ki kadının söyledikleri de gerçek, erkek arkadaşınız da hala onu seviyo.. Bunları sizi üzmek için değil kendinize getirmek için yazıyorum bunu da belirteyim..

Sevgiliniz engellemeliydi zaten size gerek kalmadan.
Dostça ayrılmış olsalar amenna ama aileler girmiş araya ve kötü şekilde ayrılınmış.
Ayrıca sırf evlenip boşandınız diye size böyle bir muamele yapılsaydı sizde hazmedemeyip oda boşanır derdiniz.
Tabiki hoş bir cümle değil kurulan, ama ben aşırı derecede kırgın ve hırslanmış birinin cümleleri bunlar diye düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla hala bu bahsettiğiniz erkekle beraberdiniz... güveniniz okadar kırılmışken sevginiz okadar azalmışken neden hala devam ettiniz??

Birde keşke zamanında sert bir şekilde önünü kesseydi böyle olmazdı falan demişsiniz.. (Evet haklısınız)
Ve burda konu sahibine sevgilin eğer önünü kesemiyorsa sizi sevdiğini ona söyleyemiyorsa sizi sevmiyordur diyorsunuz (burda haklısınız evet ama peki siz neden hala devam ediyorsunuz? Çünkü bu sevseydi önünü keserdi olayı sizin içinde geçerli değil miydi?) Yanlış anlamayın okadar çok bıkkın ve okadar çok ilişkiden soğumuş hatta sevgilinizden nefret eder gibi yazmışsınız da neden hala devam diye sormak istedim merak ettim...

Niye hala berabersin diyen diyen kadınlara şaşırıyorum. Acaba akılları hayır derken gönüllerine bitürlü söz geçiremedikleri ve emeklerine acıdıkları hiç olmadı mı..yani genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…