Daha evlenmediğim sevgilimle metreslik hayalleri kuran psikopat

Anladığım kadarıyla sen gururundan dolayı bu kadinla ilgili hiç konusmamissin sevgilinle. Hani sevgiline karşı "o benim gündemimde değil, eskide kalmış biri" modundasin. Eğer doğru anladıysam bence yanlış yapiyosun.

Oturup konuşman gerekiyor neden engellememiş, neden hala sağda solda onun hakkında konuşabiliyor, neden mesaj atabiliyor hala? Bundan rahatsız olduğunu söylemen sana bir şey kaybettirmez. Kim olsa rahatsız olur zaten.

Anne sadece evlenmis bosanmis diye mudahele etmemis son yazdiklariniza bakilirsa. Bir anne olarak haklida gorurum. Cocugu icin en guzelini ister her anne. Ben acikcasi bu kisma takilmadim.

Herkes nisan atiyor millet bosaniyor sevgilinizin vicdan yapacak nesi var. Olmamis sartlar uymamis bitmis. Kendisi silmesi gerekirdi heryerden. Benim erkek arkadaslarimin hayatlarindan birilerini ayiklamaya calismak omrumce midemi bulandirdi. Kisi o guveni kendi vermeli. Bende suphe uyandirmamali diyorum artik. Bence gidin acik acik konusun. Ve rahatsizliginizi dile getirin. Onu sevdiginizo fakat bunlarin sizi yiprattigini acik acik anlatin.

Neden kolayca kiriyor ve emek vermekten kaciniyorlar.Bir yerlerde kiracaklari ve emek vermekten kacinacaklari birileri hep olacak çünkü..Nefsi köreltmek ve zevk icin caba gostermeden de birlikte olacaklari kadinlar hep var var da olacaklar..Onlar biz kadinlardan cok daha zayif aslinda bakmayin güclü durduklarina..En azindan bir cogu icin boyle..
Karsisindaki cogu insani dize getirip,etkisi altina alip basaridan basariya kosan,disardan baksan dunyayi oynatir diyebilecegimiz bir adam tanidim ben..Karsima cikip aglayarak Senin icin O'ndan vazgecemem diyene dek..Annesiydi..
O yuzden anne önemli..
Insanin yasamis oldugu bir cok sey..Hayatin yasayacagi kismi icin dev bir ayna aslinda..

Konularını biliyorum , çok uçlarda bir teori üretiyorum.Adeta büyük resmi görmüş olabilirim. Bu adam seninle bir an önce evlenmek istiyordu değil mi? Eski nişanlı o lafları boşa söylememiş olmasın sakın.Yani nişanlın seninle evlenip boşanacak ki eski nişanlıyla şartlarını eşitleyip annesinin ağzını kapatacak.Ay çok fazla dizi izliyo olabilirim bu aralar.Ama bu geliverdi aklıma birden.Eski nişanlı sevgilinden ışık görmese böyle davranamaz.Bir de şu var ki bu tür ilişkiler bitmiyor anacım bitmiyor.100 yıl geçse de iki taraf evlense çocuğu olsa bile bitmiyor yani.

Kuzenimin de böyle bir sevgilisi vardı , yaşı büyük diye annesi ayırdı.Kuzenim de ezik , ses çıkaramadı.Gitti başka bir kızcağızla evlendi.Bir kızı oldu.Kız 3 yaşındayken eşinden ayrılıp eski sevgilisine döndü.Önce birlikte yaşamışlar , sonra da evlendiler ve şimdi bir de çocukları oldu.Tüm aile aforoz etti , kimse görüşmedi o kuzenle ama duramadılar önlerinde.Böyle başka örnekler de biliyorum.Dikkatli ol konu sahibi.Çok dikkatli ol.

Onlara bu ortami saglayan kadinlar degil mi?Ayni durumlari yasayip rahat olan o kafayi yasayan kadin zor erkek olmak lazimmis.Zaten kirmaktan cekinmiyorsa o kisiyi gercekten sevdigini dusunmuyorum cunku bir insan birini gercekten severse onun yerine kimseyi koyamaz yani onlar icin demek ki sevmek cok onemli degil diye dusunuyorum
Disaridan cok guclu duran ama taniyinca anlattiginiz gibi insanlar var evet haklisiniz.

Dikkat et diye anlattı zaten ki o kadınla ilgili de ilk kez bi şey anlattı bana
Dışarıdan bakıldığında bir oyunun içindesin gibi geliyor bana hep.Etrafındaki insanlar bile hep erkek arkadaşının arkadaşı.Seni kolayca manipüle edebilirler.Buna erkek arkadaşın da dahil.

Dışarıdan bakıldığında bir oyunun içindesin gibi geliyor bana hep.Etrafındaki insanlar bile hep erkek arkadaşının arkadaşı.Seni kolayca manipüle edebilirler.Buna erkek arkadaşın da dahil.

Sizin yorumu okuyunca aklima geldi.
Konu sahibi anladigim kadariyla yalnizsin ve bu kisiler sana oyun oynayip nasil olsa arkasinda birileri aile olarak hesap sorucak birileri yok tarzinda dusunebilirler umarim bu bir teoriden ibarettir.
Aklinin bir kosesinde olsun umarim iyi olursun.

Neden sen değil sevgilin engellemiyor kadını
Bu kadar mesaja tek ir defa beni arayıp rahatsız etme deyip engellemesi lazim değil miydi
Ayrıca sadece aile istemediği için ayrılmışlar içlerinde bir şeyler yarım kalmıştır
Çok tehlikeli bir durum bence

Bir insanı sadece size karşı tutumlarıyla mı değerlendiriyorsunuz? Yani, onca emek verdiği evlenmeyi düşündüğü bir kadını değer yargıları saçma sapan annesinin iki lafıyla ortada bırakması ne derece etik? Bu adam sevgi denen şeyden ne anlıyor mesela... Örneğin, adam size kör kütük aşık size karşı çok kibar ama önceki sevgilisine şiddet uygulamış. Bu adam iyi bir sevgili mi oluyor hemen? Ben hayatımı birleştireceğim adamın önceki ilişkilerini neden bitirdiğini bilmek isterim mesela.. Mesela önceki ilişkilerinde ihanet etmişse, sürdüremem. Ya da işin içinde şiddet vs varsa. Çok gençsiniz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Bak canım ilişkiler konusunda akıl verecek son insanlardan biriyim dur muhtemelen çünkü onca saçma sapan hata yaptım. Mantıklı biri değilimdir inanmak istediğime inanırım çoğu zaman. O yüzden gözümün önündeki yanlışı görmem canım yanana kadar. Ancak şunu söyleyebilirim ki bu kızın sizin hayatınızda olmasının tek sebebi erkek arkadaşın. Kız mesaj atabilir canı yaniyordur yedirememistir ama sevgilin gereken tepkiyi vermemiş. Üzgünüm ama biraz istemem yan cebime koy olayı var. Kendimden örnek vereyim. 6 senelik sevgilim beni terketti üstünden zaman geçti yeni bir ilişkim varken mesaj atmalar rahatsız etmelere başladı. Sevgilimin kuzenine kadar ulaştı. Bende her hesaptan engelliydi erkek arkadaşımın hesabını bulmuş ona mesajlar tehditler bı ton pislik. Aradım annesine kadar. Kendisine de dedim seni savcılığa veriyorum uzak dur artık diye. Bidaha ne mesaj ne bı rahatsızlık. Buradaki asıl suçlu sevgilin üzgünüm. Ya aklı hala orda ya da egosu oksaniyor kız peşinde diye

Kız- kadın ayrımı yapmanız hiç hoşuma gitmedi.
Sırf evlenip boşandı diye kadına 'kadın' arkadaşına ise 'kız' diyorsunuz.
Unutmayın ki hepimiz KADINIZ.
Ve evlenip ayrılmış olmak kimseyi ikinci el yapmaz.
Ayrıca bu şekilde aşklarının noktalanması çok üzücü.
Ne hayaller yarım kalmış.
Lütfen bi şekide anlayışlı olun.

Ne kadar kolay demi konuşmak... yok evlilik geçti başından diye istemeywn erkek bik bik bik. Sen bakma bunlarin böyle konustuklarina. Evlilik geciren insanla bile kabul ediyor bir evlilik atlatmanin farkli bir psikolojisi oldugunu. Yani kolay değil birinci evliliği olanla evlenmek. Ikincisi bence sizin iletisiminiz sorununuz var. Halledin onu kalanı sonra

Kadınla ilgili yazdığınız diğer ayrıntıları da okudum.
Açıkçası şaşırdım da, erkek arkadaşınız nasıl böyle bir kadınla olup nişanlanma aşamasına gelmiş.
Demek ki o hayat tarzı ona da normal geliyor.
Can sıkıcı bir konu, ama konuşulması da lazım.
İleride bu konu hakkında neden hiç konuşmadık diye pişman bile olabilirsin, merak ettiğin ne varsa sor erkek arkadaşına.
Sonuçta ciddi düşünülen bir ilişkide kafana takılan bir konuyu konuşabilmek kadar normal bir durum yok.

Gerçekten bu kadınları hem cins olmama rağmen bende anlamıyorum benim esiminde eski nişanlısı askerdeyken aldatmış ve aldatığı adamla kaçmış yıllar sonra biz evlendikten sonra adam kıymetlendi ( akrabalar oradan biliyorum) evli barklı kadın o beni unutamazmı dersin yok o bana dönecekmi dersin neler yaptı e be kadın madem niyetin bozuktu o olaydan 8 yıl sonra evlendi bu adam 8 yıl niye ciddiye almadın bir şey yapmadın diye düşünüyorum..özetle kadınların süsü pusu yaptığı makyajı bile erkekler için değil birbiri arasındaki yarıştan diye düşünüyorum erkekler bizim dünyamızda yok..ve evet bazı niyeti bozuk kadınlar gerçekten başkalarının kocasının üstüne atlamaya bayılıyor seni kesinlikle anlıyorum arkadaşım

Ya ne saçmaladığınızın farkında mısınız? Kız diyorum çünkü x’in yaşı genç kadın diyorum çünkü eski nişanlının yaşı 30+
Ama her şeyin ennnnn doğrusunu siz biliyorsunuz pardon unutmuşum.
Ne anlayışından bahsediyorsunuz ayrıca? Bu şekilde noktalandıktan sonra aylarca sevgilisi olduğunu bile bile mesaj atması, beni evlendirip boşatması normal mi? İyi niyetli mi? BENİM SUÇUM NE? Ne anlayışı neden bahsediyorsunuz? Anlayış diyo. Ne diyeyim ya ne anlayış göstereyim gidip kafasını mı okşayayım ne yapayım?

Son düzenleme:
Ayrıca ben kadına ne yapıyorum da daha anlayış göstericem ya? Kadına tepki bile göstermiyorum ne anlayışı göstericem daha? Ben napıyorum sanki kadına da anlayış demiş ya. NE YAPAYIM NE? Bu kadar manasız bi yorum daha olamaz.

Bence bu olay sana evlenmeden önce düşünmen gerekenler olduğunu gösteriyor. Sevgilin bu kızla nişanlanırken herhalde boşanmış biri olduğunu biliyordu ve bunu kabul ederek nişan yaptı.
1) Annesine bunu söylemedi, kendi sevgisine sahip cıkacak cesareti neden yoktu? Annesine neden açıkca söylemedi?
2) Kıza ümit verdi, nişan yaptı ama annesinin sözüyle bozdu...Bir kıza nişan takacak kadar ümit verip bozmak ne kadar doğru? Sevmek bu kadar ucuz mu?
3) Kız defalarca msj vs rahatsız ettiği halde neden onu uyarıp engellemedi de cvp vermemekle yetindi?

Yarın öbür gün senle de olan herhangi bir meselede nişanda veya evlendiğinizde annesinin sözüyle hareket edecek. Bunları oturup konuşmalısın bence uygun dille. Ne kadar anneci veya değil bunları sorgula bence yoksa evlendikten sonra belliydi ama ben gozardı ettim deyip buraya kv ile ilgili konular açan biri olma.

Bence o kızı dert etmekten ziyade bunları düşünmelisin.

Erkek arkadasin bu tarz seyleri onemseyen biri degil. Onemseseydi baştan nişanlanmazdi zaten annesinin soylemesine bile gerek olmazdi. Önemseseydi sizinle de evlilik dusunmezdi.
Annesi henuz sizi tanimiyor. Tek arti noktaniz basinizdan boşanma gecmemis ama annesi sizin de gecmişinizi bilse sizi de istemez ve arkanizdan konusur.

Bir insana istemedigi surece kimse ulaşamaz. Ulaşılmak istiyorsa ulaşılır. Bazilari manyaktir ugrastirir ama hayatindan cikarirsin illaki. Aksini gormedim.

Vefa borcuna gelince bana vefa borcu var diye kimsenin hayatini engelleyemem. Zamaninda ne yasandiysa yaşanmis, iyilikler yapilmis edilmistir helal olsun denilir cekilir. Zamaninda şu iyiligi dokunmuştu, yanimda olmustu diye evlilik yapacagin insanla huzurunu kacirmazsin. O kadar minnet duyuyorsa nişanliyken annesinin agziyla birakmasaydi. İşine geldigi gibi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…