Daha hukuk fakültesine başlamadan hukuktan soğudu

Çok teşekkürler bilgi için

Teşekkür ederiz güzel yorumunuz için. Hayırlı olsun ona da. Biz de söylenenler doğrultusunda ingilizce olayına ağırlık vermeye karar verdik. Siz de dikkate alın isterseniz.

Sizin ümidimizi kurmak istemem ama tanıdığım aynı okuldan dereceyle mezun oldu ve dusuk maaşlarda uzun süreler çalıştı, okurken çok mutluydu ama sonrasında bölümünden pişman oldu.

Sizin ümidimizi kurmak istemem ama tanıdığım aynı okuldan dereceyle mezun oldu ve dusuk maaşlarda uzun süreler çalıştı, okurken çok mutluydu ama sonrasında bölümünden pişman oldu.
Düşük maaş derken asgari ücrete yakın ücretler mi bu? 2500-3000 arası mı?

Okuyacağı bölüme ilgi duyması sevmesi çok önemli. Hayatı boyunca yapacağı mesleği seçiyor. Eğer laf edenler avukat ise dinlemesinde fayda var ama sektörün içinde olmayan kişilerin sözlerine kulak asmasın. Benim fikrim global yetkinlik sağlayacak bir üniversite ve bölüm seçerse mezun olduktan sonra seçenekleri çok daha geniş olur. Hukuk ülkelere özel olduğu için biraz o konuda mezunları kısıtlıyor bildiğim kadarı ile.

yeni mezun olduğu dönemlerde evet asgari veya bir tık üzeri ... kendini geliştirmek için çabalarsa her alanda kendini yetiştirir ise önüne hedef koyduğunda ilerleyeceğini düşünüyorum ... çok fazla mezun olduğu için biraz şansa döndü diyebilirm. 7,5 senedir katibim ama çalıştığım yerde ki avukatlarla aynı maaşı alıyorum . Daha yolun başında pes etmemeli , ederse zaten yapamaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…