gayet güzel bir bölüm kazanmış.evet avukatlarda çoğaldı aynı mühendisler öğretmenler işletme okuyanlar gibi.şimdi tıp hariç kimseye hazır iş yok zaten.önemli olan okurken donanım da kazanmak sertifikalar yabancı dil staj kendine güven vs. gibi.dayım avukattır gayet iyi para kazandı yıllarca.mimar bile asgari ücretle başlıyor işe artık bu devirde ama bu sizi korkumasın kendini geliştirene halaa ekmek varr.avukatlık stajını iyi bir yer de yapsın.mezun olunca ilk 2 yıl zaten tecrübeli avukatların hamallığını yapacak mecbur tecrübe ve çevre edinmek için.onsan sonra alır yürür akıllı seçimler yaparsa.bir de hangi branşta uzmanlaşacağına bağlı ceza avukatı mı olacak ticari dava avukatı mı olacak vs.Kızlar, kardeşim bu sene hukuk kazandı hepimiz çok sevindik o da öyle ama şimdiden pişman. Kime kazandığı bölümü söylese üzülüyor yorumlar karşısında...Çevredeki herkes avukatlıkta iş kalmadı, artık hakim savcı olmak da imkansız diyor, çoğu avukat asgari ücrete çalışıyor diyorlar. daha okulu bile başlamadan kızın bütün hevesi kaçtı. Tabii bizim de kaçmadı değil. Bizim çevremizde de pek avukat yok bu konuda bilgisiziz. Kendisi de bir avukatın avukat maaşı ile ilgili yazısını okumuş. Okuyunca daha da çöktü kız ne yapacağımızı bilemiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İnsanlar da haksız sayılmaz gibi. Ama simdi tekrar hazırlansa hem yıl kaybedecek hem de başka ne okuyabilir ki? Onu nasıl motive edeceğiz bilemiyorum. Orta halli bir aileyiz yani öyle efsane bir çevremiz de yok işlerini çevirebilecek. Yanlış mı düşünüyoruz bilmiyorum.lütfen bu konuda görüşlerinizi yazın bize.
Avukat olarak söylüyorum ki çok şükür bütün arkadaşlarım öok güzel paralar kazanıp hayatını idame ettiriyor. Biz de yaşadık o kaygıları ama kardeşiniz girişken ve akıllı biriyse asal korkmasın. Emin olun şuan hakşm savcı olmak çokmdaha kolay çünkü hem açık çok hem de malum yapı elini çekince onlardan olmayanlar da girebilir oldu en azından. Eğer ideali hukuk olduğu için seçtiysr asla vazgeçmesin.Kızlar, kardeşim bu sene hukuk fakültesini kazandı hepimiz çooook sevindik o da öyle ama şimdiden pişman. Kime kazandığı bölümü söylese üzülüyor yorumlar karşısında...Çevredeki herkes avukatlıkta iş kalmadı, artık hakim savcı olmak da imkansız diyor, çoğu avukat asgari ücrete çalışıyor diyorlar. daha okulu bile başlamadan kızın bütün hevesi kaçtı. Tabii bizim de kaçmadı değil. Bizim çevremizde de pek avukat yok bu konuda bilgisiziz. Kendisi de bir avukatın avukat maaşı ile ilgili yazısını okumuş. Okuyunca daha da çöktü kız ne yapacağımızı bilemiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İnsanlar da haksız sayılmaz gibi. Ama simdi tekrar hazırlansa hem yıl kaybedecek hem de başka ne okuyabilir ki? Onu nasıl motive edeceğiz bilemiyorum. Orta halli bir aileyiz yani öyle efsane bir çevremiz de yok işlerini çevirebilecek. Yanlış mı düşünüyoruz bilmiyorum.lütfen bu konuda görüşlerinizi yazın bize.
Çok teşekkür ederim öneri için muhakkak izleteceğim hatta ben de izleyeceğimHangi bölümde olursa olsun eğer bir öğrenci kendisini geliştirmiyorsa iyi yerlere gelemez. Sadece okuldan aldıklarıyla yetinmemeli, kendisine birçok şey katmalı. Hukuk çok güzel bir bölüm. Eğer kendisini geliştirirse gayet güzel maaş alan, tuttuğunu koparan bir avukat olur. Bu arada ben “How to get away with murder” izlerken hukuk okuyasım gelmişti, kardeşinize öneririm :)
Çok teşekkürler, cevabınızı muhakkak okutacağım onaAvukat olarak söylüyorum ki çok şükür bütün arkadaşlarım öok güzel paralar kazanıp hayatını idame ettiriyor. Biz de yaşadık o kaygıları ama kardeşiniz girişken ve akıllı biriyse asal korkmasın. Emin olun şuan hakşm savcı olmak çokmdaha kolay çünkü hem açık çok hem de malum yapı elini çekince onlardan olmayanlar da girebilir oldu en azından. Eğer ideali hukuk olduğu için seçtiysr asla vazgeçmesin.
Her işte bir hayır vardır, siz de üzülmeyin. Kimin ne olacağı belli değil. Çok teşekkür ederiz.Hukuk hayalimdi olmadı. Tebrik ederim. İnsan oğlu her zaman bir yorum yapar illla. Hiç moralini bozmasın. Devam etsin. Cok güzel yerlere gelir İnsallah.
Ne hale gelmişiz yazıkKızlar, kardeşim bu sene hukuk fakültesini kazandı hepimiz çooook sevindik o da öyle ama şimdiden pişman. Kime kazandığı bölümü söylese üzülüyor yorumlar karşısında...Çevredeki herkes avukatlıkta iş kalmadı, artık hakim savcı olmak da imkansız diyor, çoğu avukat asgari ücrete çalışıyor diyorlar. daha okulu bile başlamadan kızın bütün hevesi kaçtı. Tabii bizim de kaçmadı değil. Bizim çevremizde de pek avukat yok bu konuda bilgisiziz. Kendisi de bir avukatın avukat maaşı ile ilgili yazısını okumuş. ( Avukat Maaşı ve Hukuk Okumak (Hayaller-Hayatlar) | Avukat Caner Besler ) Okuyunca daha da çöktü kız ne yapacağımızı bilemiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İnsanlar da haksız sayılmaz gibi. Ama simdi tekrar hazırlansa hem yıl kaybedecek hem de başka ne okuyabilir ki? Onu nasıl motive edeceğiz bilemiyorum. Orta halli bir aileyiz yani öyle efsane bir çevremiz de yok işlerini çevirebilecek. Yanlış mı düşünüyoruz bilmiyorum.lütfen bu konuda görüşlerinizi yazın bize.
Yanlış düşünüyorsunuz avukatın yanında sigortalı çalışsa bile ayrıca dava dosya alabilir. Şuan danışma ücretleri bile 450 tl. Bir dilekçe veya ihtarname yazılması bile o günü gayret iyi kurtarır. Kazanmayan avukat yok bence. Ilerde kendı ofisi olana kadar sabretmesi lazım iyice pişmesi lazım.Kızlar, kardeşim bu sene hukuk fakültesini kazandı hepimiz çooook sevindik o da öyle ama şimdiden pişman. Kime kazandığı bölümü söylese üzülüyor yorumlar karşısında...Çevredeki herkes avukatlıkta iş kalmadı, artık hakim savcı olmak da imkansız diyor, çoğu avukat asgari ücrete çalışıyor diyorlar. daha okulu bile başlamadan kızın bütün hevesi kaçtı. Tabii bizim de kaçmadı değil. Bizim çevremizde de pek avukat yok bu konuda bilgisiziz. Kendisi de bir avukatın avukat maaşı ile ilgili yazısını okumuş. ( Avukat Maaşı ve Hukuk Okumak (Hayaller-Hayatlar) | Avukat Caner Besler ) Okuyunca daha da çöktü kız ne yapacağımızı bilemiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İnsanlar da haksız sayılmaz gibi. Ama simdi tekrar hazırlansa hem yıl kaybedecek hem de başka ne okuyabilir ki? Onu nasıl motive edeceğiz bilemiyorum. Orta halli bir aileyiz yani öyle efsane bir çevremiz de yok işlerini çevirebilecek. Yanlış mı düşünüyoruz bilmiyorum.lütfen bu konuda görüşlerinizi yazın bize.
Ben de öğretmenim cok ciddi emekler vererek kadroya girebildim. Yine de bahsedildiği gibi saygınlığı kalmadı artık. Çok üzülüyorum bu duruma o yüZden kardesimi ve kaygılarını da anlayabiliyorum. Öneriler için teşekkürler. Hepsini dikkate alacağına eminim.gayet güzel bir bölüm kazanmış.evet avukatlarda çoğaldı aynı mühendisler öğretmenler işletme okuyanlar gibi.şimdi tıp hariç kimseye hazır iş yok zaten.önemli olan okurken donanım da kazanmak sertifikalar yabancı dil staj kendine güven vs. gibi.dayım avukattır gayet iyi para kazandı yıllarca.mimar bile asgari ücretle başlıyor işe artık bu devirde ama bu sizi korkumasın kendini geliştirene halaa ekmek varr.avukatlık stajını iyi bir yer de yapsın.mezun olunca ilk 2 yıl zaten tecrübeli avukatların hamallığını yapacak mecbur tecrübe ve çevre edinmek için.onsan sonra alır yürür akıllı seçimler yaparsa.bir de hangi branşta uzmanlaşacağına bağlı ceza avukatı mı olacak ticari dava avukatı mı olacak vs.
Sabırlı olsun daha o kendini bilmez insanlar amaaann avukat olup yalan mı söyleceksin diye de başlarlar ama unutmasın o insanlar bir gün mutlaka kapısını çalacak onun ve aman avukatım bize bir çare bul diye gelecek. 6 yıldır avukatım ve mesleğim gereği asla yalan söylemedim. Özel hayatımda söylemişimdir belki ama başkası için söylemedim. Avukat temsil edendir zaten müvekkil gelir size ne anlatırsa siz de onu hukuk bilgi ve ifade yetinizle dilekçeye aktarırsınız.Çok teşekkürler, cevabınızı muhakkak okutacağım ona☺
çaba bizden takdir allahtan derim ben iş evlilik para mal konularında hepp.görümcemin kızıda 5. yıl öğretmen oldu geçen ay atandı.diğer görümcemin kızı elektronik mühendisi 2 sene istediği işi bulamadı o da geçen yıl öğretmen oldu devlette ama mutlu severek yapıyor.azim öemli insanlar ne derse desin umursamamalı.işiniz olmaz aşağılarlar yi bir iş edinirsiniz kıskanırlar.yaranmaya çalışılmamalı kimseye o yüzden.kendi hedeflerimize odaklanmalıyız sadece derim benBen de öğretmenim cok ciddi emekler vererek kadroya girebildim. Yine de bahsedildiği gibi saygınlığı kalmadı artık. Çok üzülüyorum bu duruma o yüZden kardesimi ve kaygılarını da anlayabiliyorum. Öneriler için teşekkürler. Hepsini dikkate alacağıma eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?