- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
E insanların da cevap yazmama özgürlüğü var. Samimi olmak zorunda hissetmiyosanız düğüne gitmek zorunda hissetmiyosanız insanların da size cevap verme zorunluluğu olmadığını kavrayabilecek olgunluktasınızdır bence.Açıkçası bana yaptığınız anormal gelmedi. Kardeşiniz sevdi evlendi diye ilk günden samimiyet kurmaniza gerek yok, zamanla tanıdıkça severseniz iletisiminiz artar . Bir de herkes düğüne , istemeye katılmak zorunda değil zaten kimse de kardeşinin isteme merasimine bile isteye mecbur kalmadan katılmamazlik etmez. Ben şayet geldi gelmedi olaylarına fazla takılan biri değilim, canı ister gelir canı ister gelmez.
Ayrıca ben de cevap vermem diyenlere anlam veremedim tabi herkesin kendi dusuncesi. Facebook'tan mesaj attığım bölüm profesörumuz bile cevap veriyor, sen bana Facebook'tan yazdın, ben sana cevap vermem davranışı bana biraz kibirlice geldi.
Ve de her ne yolla olursa olsun , isterse taa uzak akraba olsun, hiç tanımayayım ama biri bana hayırlı olsun tebrik ederim diyorsa bir teşekkür ederim lafını esirgemem, azıcık nezaket küçük bir teşekkür ederim demek fazla zor gelmemeli insana.
Kızı tanımıyorum, belki de görmedi günahını alamam , belki de başka şey düşünerek cevap vermedi, aranizi kötü yapmaya değecek bir konu değil fakat hoş ta olmamış davranışı.
İnsanların mutlu günlerinde yanında olmak da nezakettir aklınızda bulunsun. Nezaket hep karşı taraftan beklenmez.