• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ilk günden..

Gerçekten birisi inanılmaz hasta olabilir kilometrelerce yol gidemeyecek olabilir yine gönlünü almaya öı çalışması lazım?
Kaldı ki bana yazdığım mesajı görmesine rağman bişey yazmamasına rağmen ben kardeşimi aradığımda konuştum..
İyi de sizin durumunuzu biz nereden bilelim; yazsaydınız o zaman. Sadece halsizim enerjim yok yazıyor konunuzda. Sizin iyiliğiniz için diyorum ben; ileriki günlerde sorun olabilir diye. Yoksa gönül alın almayın bana ne. Ben hiç belli etmemiştim ama sizin gelin belki sonradan önünüze sürecek bunu.

İyi de sizin durumunuzu biz nereden bilelim; yazsaydınız o zaman. Sadece halsizim enerjim yok yazıyor konunuzda. Sizin iyiliğiniz için diyorum ben; ileriki günlerde sorun olabilir diye. Yoksa gönül alın almayın bana ne. Ben hiç belli etmemiştim ama sizin gelin belki sonradan önünüze sürecek bunu.
Sürsün, sürse napıcak?

Ben mesajda kendimi tanıttım.. İşte fotoğraflarını gördüğümde duygulandım, ona ondan sonra mesaj yazıdm ve arkadaş ekledim.. Hiç aklıma bile gelmedi aramaki zaten ne teli var ne gördüm tanıştım.. O an face den ekledim ve mesaj yazdım.. Ben kendim öyle bir durumda cevap yazacağım için cevap yazmayacağı hiç aklıma bile gelmedi.. Kaldı ki iyi niyet içeren bişey yazdım.. Ben olsam cevap yazardım..

Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz teşekkür ederim.

görümce adayı benimle tanışmaya gelmese üstüne telefon etmek yerine mesaj atsa bence ayıplar yazmazdım

Kız istemeye cümbür cemaat gidilmesine hem gerek yok, hem de kız hasta olduğunu belirtmis zaten konusunda.
Her görümce kötü mü ? ille bir gelin hanim kayirmalar, olmayan hakliliktan haklılık payı cikarimlarinda bulunmalar.
Öküz altında buzağı aramaya gerek var mı ?
Sen haklısın canım.
Bildiğin haklı !
Görüp cevap yazmamissa kendi ayibidir.
Gelinin trip atmaya hakkı yok bu konuda.
Erkek kardeşine sorabilirdi seni, kardeşin de neden gidemedigini söyleyebilirdi.
Ayrıca bizde kız istemede ille de erkeğin kiz kardeşi gidecek diye bir kaide yok.
Sen kardeşinle bir konuş canım.
Durumu anlat.

• Beğen
Reactions: mb1
Back
X