• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo bende bulaşık yıkıyorlar.
Hatta bir gün arkadaşlar toplanıp başka arkadaşa gittik. Bebegim yerde yatarken, altında bez olduğu halde, beyaz halıya kaka tasirmis. O kadar utandım ki, arkadaşım banyoya götür dedi üstünü değiştireyim de dağılmasın diye. Ben iki dk gelene kadar diğer arkadaşim kakayi silmiş. Ona da çok mahcup oldum. Benim utandigimi görünce diğerleri dedi ki üzülme zaten halılar pisti 😂
Halıların pisliği ile ilgili bir mesaj mı verilmiş orada :KK70:

Bazi insanlar geldigi evde yardim edince kendini daha rahat hissediyor bence. Ozellikle bebekle annelere gidince hep yardim soz konusu oluyor. Hic art niyetli olduklarini dusunmemistim

Ben de bebekli annelere yardım ederim. Hem çocukla hem misafirle uğraşmasın.

Bazi insanlar geldigi evde yardim edince kendini daha rahat hissediyor bence. Ozellikle bebekle annelere gidince hep yardim soz konusu oluyor. Hic art niyetli olduklarini dusunmemistim
Bende hep kalkarım gittiğim yerde karşımda hizmetçi yok ki sonuçta dolapları açıp karıştırmiyorsun ki ictigin bardağı koyuyorsun zaten çay ortadaysa bir çay aliyorsun bu yani

Müge anlıcı komşuları, dedikoducu misafirleri Allah sizden korusun. Elitliğinize yakışmayan insanlarla muhatap olmayın. Herkesin kafası rahat olsun

Ben de bebekli annelere yardım ederim. Hem çocukla hem misafirle uğraşmasın.
Bende hep kalkarım gittiğim yerde karşımda hizmetçi yok ki sonuçta dolapları açıp karıştırmiyorsun ki ictigin bardağı koyuyorsun zaten çay ortadaysa bir çay aliyorsun bu yani
Konu sahibinin mentalitesi tuhaf. Yardim edilebilir, edilmeyebilir iki durumda da altinda art niyet oldugunu düşünmüyorum . Alt tarafi bir cay koymuş kadin

Ben evime ilk kez biri gelse hem şık giyinirim hem de çok özenirim. sonuçta misafir ağırlıyoruz. Bir saat önce eve geldim önüne kuru yemiş tatlı dayadım demek bana göre çok ayıp.
Herkesin görgüsü farklı. Bizde artık alışkanlık olmuş çat kapı gelen misafire bile çay yanına mutlaka bir şeyler yapıp çıkarırız, arkadaşımızın menü bilgisi yetersiz gibi geldi, sanki çay yanına sadece kısır dolma çıkarmak gerekir 1 saatte de onları yapamam diye düşündü belki de🙄

Tavsiyemi dikkate alır mısınız bilmiyorum ama insanlara bakış açınızı biraz değiştirin, kimi insan gerçekten sıcakkanlı samimi karakterde olabilir, bebekli birinin evine gidince yük olmamak için servise yardım etmek isteyebilir, büyükler konuşurken sesten rahatsız olmasınlar diye çocuğuna sesli oyuncakla oynamamasını söyleyebilir, ki kadın bence nazik biriymiş çocuğunu ortaya salıp ne hali varsa görsün dememiş.

Ayrıca hemen birileriyle grup kurmak istemiyorsanız “nazik düşünceniz için teşekkür ederim ama ben gruplara vakit ayıramıyorum” dersiniz kibarca reddedersiniz.

Her gelen sizin mutfağınızı, evinizi veya ikramlıklarınızı dedikodu malzemesi yapmak için gelmez, velev ki dedikoducu birisi o zaman zaten ilk ve son görüşmeniz olur, bir daha görüşmezsiniz olur biter.
Merhaba.
Ben bu zamana kadar aileden tutun yöneticilerime kadar davet etmiş bir insanım
Kendim de bebekli eve gidince bulaşık bile yıkarım hiç gocunmam
Ama oyuncak olayı şöyle
Çocuk o kadar heves etti ki bende açmasını söyledim ama eşi ile eşim binada ki ortak bir arkadaşin evi ve ailesi ile ilgili konu konuşunca
Bunu duymak için izin vermedi ki büyükler olarak biz izin verdim şahsen
Ben en baştan gruba nazikçe katılamayacagimi söyledim

Gerçekten ben bana böyleleri denk geliyor diye ben suçlu oluyorum vallahi

Dur canım ben doldurayim demeleri( mutfağı kontrol etmek)
Kizina sesli oyuncak kullanmamasını( dedikodu duyamaz diye)
Kütüphanemi güya alaya alması
isterseniz linc deyin ama dayanamıycam şu kanılara nasıl vardın . fesat mısın sen :))) anoow:D misafir de olsam kalkıp cayımı ben doldururum. tabak canak boşları ben mutfaga gotururum .. hıc elaalemın mutfagı toplu mu dıye ıcımden gecmedı. umursamam da.. bana gelen de kalkıp halleder ısını. allah allah :)) cok saskınım. cıdden misafirliğe gıdemıycem fobi oldun bana ne bıcım zıhnıyet dedım kusura bakma da boyle hayat gecmez kardescezım. az bi frenle kendını:)

Herkesin görgüsü farklı. Bizde artık alışkanlık olmuş çat kapı gelen misafire bile çay yanına mutlaka bir şeyler yapıp çıkarırız, arkadaşımızın menü bilgisi yetersiz gibi geldi, sanki çay yanına sadece kısır dolma çıkarmak gerekir 1 saatte de onları yapamam diye düşündü belki de🙄
Önceden haberi varmış kendi çağırmş evine zaten. Misafiri gelmeden önce dışarıdaymış kadının gelmesine yakın 1 saat kala eve gelmiş. Orada bile umurunda değil evine kim gelmiş diye

Halıların pisliği ile ilgili bir mesaj mı verilmiş orada :KK70:
Mahcubiyetle gülmekten kırılmak arasında gidip geldim. Utancim ağır bastığı için özür dileyip çıktım evden. Ben çıkarken arkadaşlar arkamdan, otursaydin boşaltacak bir şey kalmadı zaten diye gülüyorlardi

Merhaba.
Ben bu zamana kadar aileden tutun yöneticilerime kadar davet etmiş bir insanım
Kendim de bebekli eve gidince bulaşık bile yıkarım hiç gocunmam
Ama oyuncak olayı şöyle
Çocuk o kadar heves etti ki bende açmasını söyledim ama eşi ile eşim binada ki ortak bir arkadaşin evi ve ailesi ile ilgili konu konuşunca
Bunu duymak için izin vermedi ki büyükler olarak biz izin verdim şahsen
Ben en baştan gruba nazikçe katılamayacagimi söyledim

Gerçekten ben bana böyleleri denk geliyor diye ben suçlu oluyorum vallahi
Eee iki kişi konuşunca ben de çocuğuma sesli oyuncak açtırıp gürültü yaptırmam. Hatta yapan olursa da dönüp bir bakarim.

isterseniz linc deyin ama dayanamıycam şu kanılara nasıl vardın . fesat mısın sen :))) anoow:KK70: misafir de olsam kalkıp cayımı ben doldururum. tabak canak boşları ben mutfaga gotururum .. hıc elaalemın mutfagı toplu mu dıye ıcımden gecmedı. umursamam da.. bana gelen de kalkıp halleder ısını. allah allah :)) cok saskınım. cıdden misafirliğe gıdemıycem fobi oldun bana ne bıcım zıhnıyet dedım kusura bakma da boyle hayat gecmez kardescezım. az bi frenle kendını:)
Ben girmem ilk defa tanıştığım biri için

Eee iki kişi konuşunca ben de çocuğuma sesli oyuncak açtırıp gürültü yaptırmam. Hatta yapan olursa da dönüp bir bakarim.
Yani basit bi misafirlikte olan normal şeyler bunlar. Kalkıp çay almak çocuğun sessiz olmasını sağlamak falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X