• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocugunuz var diye kendi cayi doldurmak istemis olabilir .arti sesli oyuncak belki sesi rahatsiz ediyor diye istememis olabilir ben sesli oyuncak sevmem almamda evime .zaten 3 yasina kdr konuşma terapistleri ışıklı sesli ve kumandali oyuncak önermez benim dr bile onermedi .konuşma terapisti ardsim var oda önermiyor.begenmediyseniz görüşmeyin bu kdr basit

Yani bütün bunları birleştirince çok uzak ihtimal değil dedikoducu oldugu

Ya hu sen de dedikoducusun. Hem de reelde kimseyi bulamayıp burda tanımadığın insanlarla dedikodu yapıyorsun. Kabul et kadını kıskandın. Bi grubu olan sevilen biri olduğu için. 😂😂
Belli ki insanlara yardım etmeyi seven insanlara değer verip özenen biri. Kıskanma çabala sen de onun gibi ol sen de sevil.

Ya hu sen de dedikoducusun. Hem de reelde kimseyi bulamayıp burda tanımadığın insanlarla dedikodu yapıyorsun. Kabul et kadını kıskandın. Bi grubu olan sevilen biri olduğu için. 😂😂
Belli ki insanlara yardım etmeyi seven insanlara değer verip özenen biri. Kıskanma çabala sen de onun gibi ol sen de sevil.
Sen bu sitenin müneccimmisin galiba

Tamam kızlar sakin olun.
Konu sahibesi agız tadıyla dedikodusunu yapamadığı için çıldıracak, el insaf !
Kadın kadının kurdudur

Diğer konusunda ağzının payını almıştır diye düşünmüştüm ama almamış. Aynı kişilerden birini evine davet ederek level atlamış

Önceden haberi varmış kendi çağırmş evine zaten. Misafiri gelmeden önce dışarıdaymış kadının gelmesine yakın 1 saat kala eve gelmiş. Orada bile umurunda değil evine kim gelmiş diye
Kendileri davet etmiş daveti de kendilerini ayarlayarak yapmışlarsa o zaman çay yanına küçük çocuğu olduğunu da göz önünde bulundurarak, pratik ikramlıklar hazırlayabilirlerdi karı-koca.
Eş mutfağa girmiyor mu acaba🤔

Ama mutfağıma girdiğimde gözü çaydanlıktan başka yerdeydi:KK45:
Ayrıca Yanında örgü getirmiş ve yumağı nasıl olduysa koltuğun altına kaçmis, Onu alayım bahanesi ile de koltukların altını kontol etmiştir. Ben o kadından korktum açıkçası :KK70:

Kendince kısır dolmayı dedikoducu, eğitimsiz, ev hanımı gün teyzesi menüsü olarak kodlamış, amaç aşağılamak. Kısır yapmadığı için ve evinde kütüphane olduğu için kendisi ordinaryüs profesörü. Dedikodu da yapmıyor tabi ki burda biz bizeyiz. 😂
Çıldırıyor o ağlayan kek lekeli poğaçalar için, anlamıyoruz sanıyor yanılıyor kxkfkfkg

Kendileri davet etmiş daveti de kendilerini ayarlayarak yapmışlarsa o zaman çay yanına küçük çocuğu olduğunu da göz önünde bulundurarak, pratik ikramlıklar hazırlayabilirlerdi karı-koca.
Eş mutfağa girmiyor mu acaba🤔

Eşi mutfağa girerse komşu onun da dedikodusunu yapar diye sokmamış olabilir. Eve misafir değil sanki magazincileri alıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X