• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ilk günden...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu forumda gördüğüm en tuhaf üyelerden birisiniz.

Evinize misafir gelmiş ve size yardım etmek istemiş. Bunun altında bile bir şey arıyorsunuz.
Sesli oyuncak konusuna değinmiyorum bile . Kişi kendinden bilir işi diye boşuna demiyorlar .

Sizi gruba almaması da isabet olmuş .

Mutfaginiza girmesini istemiyorsaniz 'Lutfen oturun, ben hallederim' deyip izin vermeseydiniz. Illa dalacak degil mutfaga zorla, arkasindan mutfagimi kontrol etmek istedi diye dusunmek cok ayip bence.

Ayrica ozenip giyinip gelmesinin bile dedikodusunu yapmaya calisiyorsunuz ama size olan saygisindan ozenli gelmistir, tarzi oyledir.

Gercekten mumkun olan herkesle iyi ki disarida gorusuyorum dedim tekrardan, kimseye misafir olmamak lazim demek ki.

Allah başka dert vermesin. Kütüphanenin nesiyle dalga geçti?

Kütüphaneden rahatsiz olanlar genelde "Bos masraf. Evde bosuna yer kapliyor. Bunlari kim okuyacak" gibi yorumlar geliyor. Kayinvalideme göre de "rahatsiz edici" bir görüntü :D televizyonu kaldirdik, yerinde kütüphane var simdi

İnsanın fikri neyse zikri o oluyor işte. Birinin çay doldurayım demesinden (ki siz bebeğinizle ilgileniyosunuz diye nezaketen demiş) mutfağa dedikodu malzemesi çıkarmak amacıyla gireceğini düşünmek için milletin evini dedikodu için tavaf eden fesat biri olmak lazım. Kızına sesli oyuncak kullanmamasını da topluluk içinde diğer anneler de söyler insanları rahatsız etmesin diye. Ama siz dedikodu duymak için olduğunu iddia etmişsiniz. Bu kadarı da fesatlık zehirlenmesi artık.

Bu konuyu da zaten sırf kadının dedikodusunu yapmak için açmışsınız. Burdan bile belli artniyetiniz.

Bir de hem kadını hiç istemiyor gibi konuşup hem de gruba almadı diye de söylenmişsiniz. Emoji skorunuza bakılırsa ilk acayip konunuz da bu değil.

Son düzenleme:
Ha bi de sizi gruba almadigi icin su an kendinizi doldurdugunuza ve kadini kotulediginize de eminim ama ispatlayamam.

Menü denince aklınıza tek gelen kısır dolma mı? Çay yanına ikramlıklar nedir öğrenmenizi tavsiye ederim, misafir ağırlamak için değil bilginiz olsun kenarda dursun diye.

Evinize ilk defa gelen biri misafir gideceği insanlara saygısından temiz ve şıkır şıkır giyinir, bu bir görgüdür.
Elit kişiler misafirden bir saat önce eve gelip kuruyemiş koyar önüne Mune, ne öyle mutfağa girip hazırlık yapmak.:KK43: Güzel giyinmeye çalışmakta boşluktan. Konu sahibi bunları yapmak yerine insanlığa faydalı bambaşka şeylerle meşgul oluyor.

Sorun ne tam olarak idrak edemedim. Ancak eşiniz size sormadan mi davet etti. Ben evime ilk kez gelene çay yanı tatlı ,kuruyemiş çıkartmam. Hazır olsada ikramim tam olur. Yuz göz olduktan sonra işim varsa birşeyler yapıp getirsene kizzz derimde. Zaten yüz göz olamayacağım potansiyeldeyse ikincisi olmaz. Sanırım o sizi elemis.

Kadın parmağını kaldirsa suç olmuş resmen yani her hareketinden mana çıkarmak bu olsa gerek. Bu kadar heybenizde sebep sakladiginiz insana evinizde çay vermeyin madem . Yani bende mi var bilmiyorum da bir insanı sevmezsem yüzümden okunur

Ama dışardan geldim yani ilk tanışma için gün menüsü biraz absürt olmaz mı sizce
Bir de şıkır şıkır gelmiş ti çaya :KK45:
Siz bence çok daha fenasınız. Sizi ciddiye alıp güzelce giyinip gelmiş. Önem vermekten ki neden giyinmesin . Paspal gelse onada kılıf bulurdunuz . Dedikodu diye ölmüşsünüz

Ayrıca hiç sevmedigim insanları da ağırladım yine zahmet etmiş gelmiş önüne bir kuruyemis koyup gecistirmem . Durumunuz yoksa bile bir kek yapabilirsiniz su , un , yumurta hadi evde süt olmazsa sütsüzu bile yapılıyor . Gerçi elit insanların evinde süt vardır herhald

Kadın çaya şıkır şıkır gelmiş diye dalga geçiyorsunuz da, kadını davet eden sizsiniz ve kadın da masada yiyilecek bir şeyler, ne bileyim ikramlık bir şeyler vardır diye giyinip gelmiş. Ozenmiş ustune başına. Ama geldiğinde verdiginiz degeri anlayıp, uzaklasmis.

Yoksa ev kıyafetiyle gelirdi bilseydi kuruyemiş kemirecegini. Bir de çocuğu var. Ben çocuklu biri agirladigim.zaman mutlaka çocuğu acıkır eder diye bir çorba bir makarna da hazır ederim mutfakta. Hey gidi hey, herkesin evine gidilmez iste hep derim.

Ama.ben doldurabilridim
Sonuçta ilk tanışıklık için biraz fazla samimiyet değil mi
Tavsiyemi dikkate alır mısınız bilmiyorum ama insanlara bakış açınızı biraz değiştirin, kimi insan gerçekten sıcakkanlı samimi karakterde olabilir, bebekli birinin evine gidince yük olmamak için servise yardım etmek isteyebilir, büyükler konuşurken sesten rahatsız olmasınlar diye çocuğuna sesli oyuncakla oynamamasını söyleyebilir, ki kadın bence nazik biriymiş çocuğunu ortaya salıp ne hali varsa görsün dememiş.

Ayrıca hemen birileriyle grup kurmak istemiyorsanız “nazik düşünceniz için teşekkür ederim ama ben gruplara vakit ayıramıyorum” dersiniz kibarca reddedersiniz.

Her gelen sizin mutfağınızı, evinizi veya ikramlıklarınızı dedikodu malzemesi yapmak için gelmez, velev ki dedikoducu birisi o zaman zaten ilk ve son görüşmeniz olur, bir daha görüşmezsiniz olur biter.

Kütüphaneden rahatsiz olanlar genelde "Bos masraf. Evde bosuna yer kapliyor. Bunlari kim okuyacak" gibi yorumlar geliyor. Kayinvalideme göre de "rahatsiz edici" bir görüntü :KK70: televizyonu kaldirdik, yerinde kütüphane var simdi
Kalabalık ediyor, temizliği zor falan diye eski kadınlar pek sevmiyor ama çocuğa şimdiden hazırlık yapıyorsun herhalde nedir ya 🥹 Kadının algısında sadece çocuklar, okula gittiği için kitap okuyor herhalde. Konu sahibinin yersiz dedikodu arayışından bile daha itici geldi bu bana. 😂

Ben sahsen kimsenin mutfagina girmem ancak bana gelenler bebegim olduğu için çayını kendisi alir. Hatta tabaklari toplayip mutfaga getiren, makineye dizen misafirlerim bile olmustu.
Ooo bende bulaşık yıkıyorlar.
Hatta bir gün arkadaşlar toplanıp başka arkadaşa gittik. Bebegim yerde yatarken, altında bez olduğu halde, beyaz halıya kaka tasirmis. O kadar utandım ki, arkadaşım banyoya götür dedi üstünü değiştireyim de dağılmasın diye. Ben iki dk gelene kadar diğer arkadaşim kakayi silmiş. Ona da çok mahcup oldum. Benim utandigimi görünce diğerleri dedi ki üzülme zaten halılar pisti 😂

Menü denince aklınıza tek gelen kısır dolma mı? Çay yanına ikramlıklar nedir öğrenmenizi tavsiye ederim, misafir ağırlamak için değil bilginiz olsun kenarda dursun diye.

Evinize ilk defa gelen biri misafir gideceği insanlara saygısından temiz ve şıkır şıkır giyinir, bu bir görgüdür.

Ben evime ilk kez biri gelse hem şık giyinirim hem de çok özenirim. sonuçta misafir ağırlıyoruz. Bir saat önce eve geldim önüne kuru yemiş tatlı dayadım demek bana göre çok ayıp.

Hatta bir gün arkadaşlar toplanıp başka arkadaşa gittik. Bebegim yerde yatarken, altında bez olduğu halde, beyaz halıya kaka tasirmis. O kadar utandım ki, arkadaşım banyoya götür dedi üstünü değiştireyim de dağılmasın diye. Ben iki dk gelene kadar diğer arkadaşim kakayi silmiş. Ona da çok mahcup oldum. Benim utandigimi görünce diğerleri dedi ki üzülme zaten halılar pisti 😂
Bazi insanlar geldigi evde yardim edince kendini daha rahat hissediyor bence. Ozellikle bebekle annelere gidince hep yardim soz konusu oluyor. Hic art niyetli olduklarini dusunmemistim

Füze atsaymış keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X