Daha iyisi gerçekten var mıdır?

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
İyi akşamlar kızlar
2 yıllık bı ilişkim vardı 5 ay önce bitirmistim hatta ayrılık sürecimiz de kafa karisikligimda 1 haftalık flortum dahi olmustu.O kişiyle yakinlastim opustuk diye kendimi kötü hissedip vicdan azabı yaşamıştım burdaki arkadaslarda ayriymisiniz aldatma değil ne bu vicdan azabı demislerdi.Onun da flortu olmuş o da yakınlaşmış sonradan bunları birbirimize itiraf ettik.Her neyse eski sevgilimle tekrar konuşmuştugumuzda acaba yine olur muyuz gibisinden anlasamadigimiz için tekrar bir araya gelmeme kararı verdik.
Ama benim içimde hala birşeyler ölmemiş onun da öyle sevgi,aşk değil bu nedir?
5 ay onsuz durmusum ayrıldıktan sonra öyle aman aman uzulmemisim ama son 1 haftadır üzülüyorum.Eski sevgilim bana inan sevgilin olsa kiskanmam mutlu olmanı isterim sana karşı içimde bı sevgi kalmadı sadece ara sıra aklıma geliyorsun dedi.Hatta flortumle yakinlastigimi söylediğimde kıskanır belki kızar dedim ama tepki vermedi aldatma değil bu benden ayriydin bende yaptim dedi.
Kızlar ergenler gibi oldum ya biliyorum gecicek zaman ama gerçekten daha iyisi var mıdır? Daha iyisi geldiğinde gerçekten geçmiş geçmişte kalir mi? Ya çok iyi bi insandı ama anlasamiyorduk işte bunaldım valla Akıl verin.
İçimdeki hala barisiriz umudundan vazgecmek daha iyi daha güzel bı aşk yasiyacagim konusunda umuda ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Seni başkasiyla görse kiskanmaz mutlu olmani istiyor , sana karsi icinde hicbir duygu kalmadigini soyluyor . Sen hangi barisma umudunu tasiyorsun yani neye guvenerek bu umut aklim almadi şu an .

Gorusmuyordunuz ve aklina gelmiyordu birden aklina geliverdi bu bence senin boslukta olmandan.

Karsina evet sevecegin sevilecegin biri cikar ve mutlu olursun hayatta buna ornekler çok fazla . Buna olan umudunu devam ettir.

Kimse daha iyi bir ilişki kuracağınız garantisini veremez. Ama şu an yaşadığınız bence boşluk hissi.

Daha iyisini bilemem ama elbet daha iyi anlaşabileceğiniz biri vardır. Sonuçta iki taraf da kestirip atmış bu ilişkiyi.
2 yıllık flört dönemi dolu dolu geçtiyse ve kötü bir şekilde ayrılık olmadıysa insanın aklına gelmesi çok doğal. Alışkanlıklar, çevre vs hatırlatacak çok şey de olabilir.
Arada aklınıza geliyorsa illa aklınızda kaldığından değil.
Aradığınız aşkı bulursunuz umarım:)

Ya bu soruyu her seferinde soruyoruz değil mi =)
Bir daha olacak mı diye
Her seferinde de iyi ki bitmiş diyoruz
Bu seferki daha iyi diyoruz
O kesin yani, sana da olmuştur

“Eski sevgilim bana inan sevgilin olsa kiskanmam mutlu olmanı isterim sana karşı içimde bı sevgi kalmadı sadece ara sıra aklıma geliyorsun dedi.”

Bu lafı bir erkek kafasında bitirdiği için der bence..

İlk başta ciddi ciddi düşünürler evlilikti aşktı sonra bir şeyler olmayınca ilerde mutlu olmanı çok isterim bilmem ne uyuz oluyorum şu laflara..belki bencillik ama birlikte mutlu olma planları kurduğum bir insan sonra kalkıp başkasıyla mutlu olmamı dilemesin hiç gerek yok bilmiyorum bana saçma geliyor incitici geliyor..

Halen daha üzülüyormusun ya
Saçmalama aklini basina topla derim yazik kendini üzdüğünle kalırsın..
Daha iyisine gelince o senin elinde bunuda unutma.
Eski sevgilinlede bitmiste tam bitirin bitmemisse boyle itirafla yada arada akila gelmesiyle olmaz net ol bi kere olsun sonsuz olsun.

Barışmasaydınız başkasıyla yaşadığınız yakınlaşma sorun olmazdı ama barışıldığı için bu bir sorundur benim için erkek de yapsa kadın da bidaha birlikte olmam o kişiyle ben konunuza gelirsek boşluk adam daha ne desin sana başkasıyla birlikte olmana takılmamış bile

İyi de daha iyisi olmasa bile yakınlaştığınızı söylediğiniz eski sevgilinizle tekrar birlikte olabilir misiniz?

Gerçekten, aradaki ayrılık sürecinde başkalarıyla öpüşmek sizi rahatsız etmez mi??? Daha doğrusu, birbirinize bunları söylemiş olmanız.

Eski sevgiliye de başka bi erkekle yakınlaşmayı falan söylemek... Biraz garip ve değişik.

Daha iyisi yoktur. Her şey sizin karşınızdakini ne kadar iyi görmek istediğinizlw alakalı.

Daha iyisi degil de hayirlisi olsun diye dua et bence, hayirlisi olmadigi surece iyi olmasinin sana faydasi olmayacaktir. Rabbim hayirlisiyla karsilastirsin

eski sevgililerinizle bu muhabbetlere nasıl giriyorsunuz ya ben en çok onu merak ediyorum...

eski sevgiliye dönmeyi planlarken "sen yokken biriyle de şöyle şöyle şeyler yaşadım" nasıl diyorsunuz mesela? konu oraya nasıl geliyor. ben karşımdaki insana bırak bunu sormayı ima bile ettirmem. sana ne öncesinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…