İyi akşamlar kızlar
2 yıllık bı ilişkim vardı 5 ay önce bitirmistim hatta ayrılık sürecimiz de kafa karisikligimda 1 haftalık flortum dahi olmustu.O kişiyle yakinlastim opustuk diye kendimi kötü hissedip vicdan azabı yaşamıştım burdaki arkadaslarda ayriymisiniz aldatma değil ne bu vicdan azabı demislerdi.Onun da flortu olmuş o da yakınlaşmış sonradan bunları birbirimize itiraf ettik.Her neyse eski sevgilimle tekrar konuşmuştugumuzda acaba yine olur muyuz gibisinden anlasamadigimiz için tekrar bir araya gelmeme kararı verdik.
Ama benim içimde hala birşeyler ölmemiş onun da öyle sevgi,aşk değil bu nedir?
5 ay onsuz durmusum ayrıldıktan sonra öyle aman aman uzulmemisim ama son 1 haftadır üzülüyorum.Eski sevgilim bana inan sevgilin olsa kiskanmam mutlu olmanı isterim sana karşı içimde bı sevgi kalmadı sadece ara sıra aklıma geliyorsun dedi.Hatta flortumle yakinlastigimi söylediğimde kıskanır belki kızar dedim ama tepki vermedi aldatma değil bu benden ayriydin bende yaptim dedi.
Kızlar ergenler gibi oldum ya biliyorum gecicek zaman ama gerçekten daha iyisi var mıdır? Daha iyisi geldiğinde gerçekten geçmiş geçmişte kalir mi? Ya çok iyi bi insandı ama anlasamiyorduk işte bunaldım valla Akıl verin.
İçimdeki hala barisiriz umudundan vazgecmek daha iyi daha güzel bı aşk yasiyacagim konusunda umuda ihtiyacım var.