Eski konularinı pek biliyor degilim ama gecen benim konudaki yorumlarindan az cok mevzuyu biliyorum
Senin cercevenden degilde genel olarak bu soruya bakarsak cevremde evlendigi halde eski sevdigini unutmayanda var hic hatirlamayanda acikcasi bana soracak olursan bunu belirleyen sey o insanin hayatina aldigi kisinin kendisini ne kadar mutlu edecegi
Bi arkadasim vardi saplantili gibi asikti sevdigi kisi daha onlar cikarken ailesine hayir diyemedigi icin baskasiyla nisanlanmus ben ne yapip edip nisani bozucam demesine ragmen birde bu kizla evlenmis en fenasida her seferinde arkadsim bunu baskasindan ogrendi
Ama arkadasim yillarca kimseye sans vermedi hep bu cocugun acisiyla yasayip durdu neredeyse 7 sene sonra Allahin isi karsina biri cikti sans verdi ve eski erkek arkadasiyla tevafuk eseri yolda karsilassak 1 hafta kendine gelemeyen arkadasim o kisinin adini bile anmiyor normalde onun hakkinda konusulmasina dahi izin vermezken simdi gördüğü halde bile birsey hissetmiyor
Ama diger bir vaka baska bkr atkadasimda bence serserinin birine asikti emin ol o kisinin azòcik deger verdini bile hissetmedim arkadasima hatta birgun arkadasim bu iliskinin adini koyalim degince ben para yollayayim yuzuk al icinede adimi yaz tak parmagina demis sevgi saygi hicbirsey hissedilmeyen bi ask
Ve bu arkadssimda evlendi esiyle problemler falqn yasadilar ve eski erkek arkadasini anip durur hatta bi ara bosanma evresine gelmislerdi arkadasim diyordu ki ben hissediyorum benim kaderim x yani velhasili kekam unutanda var unutmayanda
Bana soracak olursan o insanla tanistigin an o zamanki bulundugun bosluk o anki sana hissettirdigi duygular vs unutup unutmaman konusunda buyuk etken
Soz ettigin kisininde sana boyle bir anda geldigini dusunuyorum hele soz ettigin guven duygusu varya onun yaninda kendini en guvende oldugun yerde gibi hissetmissen en zir zamanlarinda o insani yaninda bulmussan hele birseylerin eksikligini hissretmissen (baba abi vs) ve bu kisi o eksiklikleri dolmurmussa demiyorum cunku dolduramaz ama eger o eksiklikleri bir muddet dahi unutturmussa o insami unutmak cok zor belki ama
Bana sorarsan yinede hayatina gelecek kisidir o insani unutup unutmayacagini belirleyecek olan
Eger imkansiz birseyse ve bir daha oluru yoksa bence kalbini kapatip kendine eziyet etme gercekten birinin birgun sana deger verecehini hissedersen o kisiye sans ver derdim
Evet, aslında her sey insanın kendi elinde. Bir süre sonra da takıntı haline geliyor, bazı arkadaslarım vardı benim de, cocukla bes sene önce bir ay cıkmıs cocuk artık seni sevmiyorum düs yakamdan diyor, o hala diyordu ki sırf göz zinası olmasın diye beni görmek istemiyor, cok dindar ondan dolayı
Ben de ondan korkuyorum, evlenip mutsuz olup sonra da benim kaderim oydu hata yaptım demekten, ama sunu da anladım ki cevremdeki cogu insan evlenip bosanıp tekrar evleniyor ve simdi genelde daha mutlu herkes ikinci evliliklerinde. Bunu tabii kisinin kendisi belirliyor ama ben mutsuz olmaktan korkmuyorum, denerim yanılırım, olur veya olmaz, kısmet... Sadece keske demek istemiyorum, onunla evlenme sansım olmadıgı icin de zaten keske diyecegim bir durum olmayacak sanırım.
Ben bana deger verdigini hissettiren, sevdigine inandıgım bir sürü insana sans verdim ama bir süre sonra bana yaptıkları guzellikler bile batmaya basladı. Yazın bir cocukla cıkmıstım, bana surekli cicekler hediyeler alıyor surekli benim istedigim seyleri yapıyoruz benim istedigim yerlere gidiyoruz vesaire, dısarıdan bakan cok mutlular der, cocuk trafikte yol kesip arabamın önüne güller falan dökuyordu, bir keresinde sahil hattı boyunca gül satan butun cicekcilerin güllerini almıstı falan filan. Her sey iyi hos guzel de, benim icime sinmiyordu, mutlu degildim. Nankörlük degil de, iste ne bileyim. O Zaman anladım benim istedigim sey cicekler böyle şovlar degilmis. Ne olursa olsun eskisini arıyordum, dedigin gibi, kimse kimsenin boslugunu dolduramıyor ama bir müddet bile unutturduysa onun şefkati muhabbeti ilgisi sevgisi. Alıp göturuyor, cok baska bir seye donusuyor..