- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Rica ederim ama bir karar vermen lazim.
Hem hayatında olsun istiyorsun hem gerekçeler buna izin vermiyor.
Bu şekilde devam ederek kendini yıpratırsın.
İnsan sevdiğini unutur mu? Evet unutur.
Unutamaz diye bir sey yok canım.
Sadece unutmak istemeyen kişi vardır.
Sen unutmak istemiyorsun.
Eğer bu adamla bir gelecek yoksa hayatından tamamen cikar.
Sana ulaşamasın mesela. Numaranı değiştir.
Sosyal medya hesaplarında varsa engelle.
Bir şekilde bütün iletişimi kes.
Gözünün önünden anılar kalktıkça unutmam daha kolay olur çünkü beyin zamanla anıları unutur.
Sana iyi gelen sosyal aktivitelerle uğraş. Hayatına yeni insanlar kat. Eğer yaklaştığın birileri olursa, onları oldugu gibi sev, ona benzetmeye çalışma, onun eksikliğini doldurmaya çalışma, mutlu olmak için mutlu ol, unutmak için değil.
Yapacagin seylere onunla alakalı bir anlam yükleme.
Onu unutmak için bir başkası ile olma, kendini mutlu etmek adına bir başkası ile ilgilen ve seninle ilgilenilmesine izin ver.
Eğer bu adam senin geleceğin değilse, kaderinde yoksa muhakkak doğru kişi bir anda karşına çıkacaktır ve sen onu anında unutacaksın.
Herkesin yeri doldurulur gerçekten yeterki iste :)
*adam da bayağı hızlıymış desene ayrı ayri kişilerden üç çocuk!
Neyse ki bir tane de senden yok. Şükretmelisin.
Güvensiz bir profili var.
Ama şefkatli ve olgun olması seni çekiyor iste.
Çekmesin :)
Evet arkadaslarım diyordu ki hatta sıradaki kurban sensin. Ben de ona guvendigimi söyleyemem, artık o yuzden her tekrar deneyelim teklifinde geride duruyorum, hatta en son sefer tekrar aynı seyleri yasamak istemedigimi, kendisinden emin olmadıgı surece bana gelmemesini söyledim. Onun neredeyse yarı yasındayım, onun kadar sey de yasamadım, onun umrunda olmayabilir bazı seyler ama ben cok etkileniyorum. Ne olursa olsun bizim iliskimiz olursa tekrardan, olan bana olacak biliyorum da. Unutmak istemiyorum, hayatımdan cıkarmak istemiyorum dogru