daha ne çocuğu ama yaa :/

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
103
kızlar merhaba ... bu dert mi değil mi bilmiyorum ama hergün önüme geliyor artık. ben daha 2,5 haftalık evliyim severek evlendik düğünümüzü herşeyimizi kendimiz yaptık. borçlarımız var haliyle ikimizde çalışıyoruz kazancımız iyi allaha şükür.
konu şu ki biz daha evlenmeden çocuk için 1 1,5 sene bekleriz önce kendimize bakalım diyorduk ben hayla öyle diyorum ama eşim daha balayında çocuk demeye başladı. önce güldüm geçtim orda çocukları görünce heveslenmiştir diye üzerinde durmadım. ama döndük çalışmaya başladık hergün çocuk istiyorum ben diyor. tamam olsun ama daha erken ilerde tabiki olcak inşallah diyorum şimdi olsun ne var diyo. ben çalışıyorum yıllardır daha evi işi bir arada idare etmeye alışamadım çocuk nasıl olacak bilmiyorum zaten o durumda çalışmamı istemiyor. ne değişti şimdi böyle istiyosun diyorum senden bi parçam olsun baba olmak istiyorum ben bakarım gerçekten geceleri bile diyo ( uykuya düşkünüm kendi tam aksi :) ) bi de tatlı tatlı masum masum konuşuyo kıyamıyorum ama ben hiç düşünmüyorum. bir evin içinde sabahtan akşama kadar çocuk ben daralıyorum.
ne yapmam gerekiyor kızlar daha erken nasıl anlatabilirim bunu kırılmasını istemiyorum tabi ki ama hergün şakayla bile olsa çocuk diyo akıl verin banaaa

10 aylık evliyim ilk başlarda bende 2 sene filan hiç düşünmüyordum. Ama şimdi evde bir bebek düşüncesi ikimizin bir parçası olarak düşününce hoşuma gidiyor :) Kısmet tabii..
o kadar evli olsak inanki bende düşünürüm ama bizimki daha çok erken daha evliliğe yeni alışıyorum.

Bence hemen yapın.biz evlenmeden önce iki uc sene yapmamak konusunda anlaştık.yapmadikta.smdi bi senedir çocuk için uğraşıyoruz.dahada ugrasicaz cnku bir kurtaj ve bir dis gebelik yaşadım bu bir sene içinde.yani isteyince olmama ihtimali de var.şimdiki aklım olsa hiç korunmazdim.

Kırmadan anlatmak nasıl oluyor ben bilmiyorum ( :
Hafif bir sinir krizi geçirince çok güzel anlıyorlar her şeyi.

Ama 2,5 haftada bu yöntemi tabii ki uygulamayın.
Adapte olmakta yaşadığınız zorlukları anlatın, anlayış beklediğinizi hissettirin.

üzüldüm canım hayırlısıyla bi evladın olur inşallah.eşimde öyle söylüyor hemen olacak mı biliyorumuyuz sanki diyor ama ne biliyim erken gibi geliyor bana

Ben de 1,5 aylık evliyim. Nişanlıyken ikimizde diyorduk 1-2 sene gezer torarız diye ama şimdi ikimizde istiyoruz Allah nasip eder inşallah. Neden bilmiyorum ama etrafta çocuklu arkadaşları ve uzun süre korunup çocuğu olmayanları gördükçe sanırım fikrimiz değişti.

Canim öncelikle hakkinda hayirlisi olsun.
Valla bende senin gbiydim ev isi cocuk nasil olur falan diye ben calismiyodum tabi zaten evdeydim.
Cocuk öyle hah iste buay cocuk olsun deyince olmuyo malesef :)
Bazilarinin 2 3 ayda bazilarinim 2 3 yilda ancak olabiliyor.
Biz evlendigimizden beri istedik cocuk.
4.ayimda hamile kalabldim o 4 ayda bile olmuyo diye karalar baglamistik :))
Rabbim nasip etti bi oglum olduo dogunca okadar farkli oluyoki uykuyu seven ben onnla vakit gecrmek daha keyfli smdi 11 aylik oldu onnla oynamak evin iicnde aksama kdr hicde canim sklmyor :)
Hatta ben suanda 2.ye 34 haftalik hamileyim yani bu ay sonu bi oglus daha katilacak aramiza cocuk bambaska bsey .
Korunup yumurtlari tembellesip ilerde olmayanda var.
Karar senin tabki ama esinde istymus tavsye ederm anne olmak bambaska

Kadinlar cocuga hazir olmaz hazir dogar, belki erken sizin için ama he dediginde de hemen olmayabiliyo benim gibi 10 sene bekleme sonra

ne kadar güzel :) allah güzel ömürler yazsın inşallah ikinciyide kucağına almayı nasip etsin. haklısım aslında ama bilemedim bak şimdi :)

:) evlimisin canım olur tabi niye olmasın. böyle söylemesi hoşuma gidiyor ama korkuyorum
evli degilim bi türlü nasip olmuyor bi kere evlendim ayrıldım cocugum yok 5 sene bitio bosanalı ama yok kısmetsizim anne olmak cok istiyorum nerde lüzümsuzlar var onlar buluo beni :)) söyle evlenilcek adam gibi adam yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…