böyle düşününce gerçekten güzel bir duygu evet ama eksileri düşünüyorum hemenHemen olursa emin ol ki çok Şanslı birisin demektir.senelerce uğraşmaktan iyidir.Çocukları seviyormuşsun yiğenlerin varmış ki kendi yavrun içinden Parça Bambaşka.hemen olursa Bebeğin pıt pıt kalp atışları ile bütün fikrin değişecektir emin olabilirsin
ben 24 yaşındayım eşim 26 yaşında geç değil bence yaşlarımız.
aynen ben biribirimize bakalım istiyorum alışalım gezelim tozalım. ki eşim benden daha çok sever eğlenmeyi nası böyle düşünmeye başladı bilmiyorum ama beklemek istiyorum.evlendiğimizde ben 24 eşim 27ydi. ilk oğlum doğduğunda ben 28 eşim 31 olmuştuk. iyi ki de beklemişiz diyorum şimdi.
ben çok istemiştim hemen olsun diye eşim istememişti iyi ki acele etmemişiz. çocuk çok güzel bişey ama daha birbirinize doyamadan, evinizde baş başa olmanın tadını çıkaramadan, gezip tozamadan kocaman göbekli bir hamile sonra gece gündüz yatıp kalkıp bebek emziren bir anne olcaksınız :)) misler kokan bir bebeğiniz olacak ama eşinizle özlüceksiniz birbirinizi
hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin inşallah rabbim
Anladığım kadarı ile çocuk istiyorsun ama hemen isteyip istememe konusunda kararsızsın öyleyse artılarla eksileri Yanyana koyup kararı sen vereceksin.eşin ne kadar istese de hamilelik Süreci Bambaşka istemeyerek bir çocuk Dünya'ya getirmek gerçekten psikolojik travma.çok yenisiniz.hemen olmasa da kısa bir sure sonra düşünmeye başlayın.öyle Evliliğin tadını çıkaralım derken 3-5 sene beklemeyin derim.tabiki son karar size ve eşinizin olacak.inşallah en güzel vakitte meyveniz gelir.böyle düşününce gerçekten güzel bir duygu evet ama eksileri düşünüyorum hemen
çok üzüldüm canım allah hakkında hayırlısını versin inşallah . eşim çalışmama karışmıyor ama pekte gönüllü değil gibi. yoruluyorum evde ister istemez sanada zor oluyor elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama senin gibi olmuyor tabi çalışmak zorunda değilsin kendini yorma diyor. ama evde durmaya alışık biri değilim. işe hayatta müsade etmez zaten hamilelik falan olursacanım bu durumu izah et bence şuan evle işi götüremediğini bu duruma alışınca tekrar düşüneceğini söyle
benim başımdan geçeni anlatıyorum eşim hastalandı testler esnasında spermde istediler vereceği günü hiç unutmuyorum toz bulutu kapkaranlık olmuş şiddetli yağmur yağıyordu eşim bana dediki keşke enbaşında yapsaydık sanki sezmişti
yalanda değil ilk başlarda benimde aklıma takıldı adam akıllı korunmuyorduk ve olmuyordu aman dedim ne takıyorsun kafanı ve sonucu aldık herşey sıfırdı sperm yoktu sanki eşimi can çekişiyordu... karar elbette senin ben sadece anlatmak istedim şimdi ise istesemde olmuyor kendimi vardır bunda bir hayır allahım nasip etmiyor diyip avutuyorum yada evlatlık alırız diye galiba içimi dökmek istedim
yumurta tembelleşmesi diye bişey yok.Canim öncelikle hakkinda hayirlisi olsun.
Valla bende senin gbiydim ev isi cocuk nasil olur falan diye ben calismiyodum tabi zaten evdeydim.
Cocuk öyle hah iste buay cocuk olsun deyince olmuyo malesef :)
Bazilarinin 2 3 ayda bazilarinim 2 3 yilda ancak olabiliyor.
Biz evlendigimizden beri istedik cocuk.
4.ayimda hamile kalabldim o 4 ayda bile olmuyo diye karalar baglamistik :))
Rabbim nasip etti bi oglum olduo dogunca okadar farkli oluyoki uykuyu seven ben onnla vakit gecrmek daha keyfli smdi 11 aylik oldu onnla oynamak evin iicnde aksama kdr hicde canim sklmyor :)
Hatta ben suanda 2.ye 34 haftalik hamileyim yani bu ay sonu bi oglus daha katilacak aramiza cocuk bambaska bsey .
Korunup yumurtlari tembellesip ilerde olmayanda var.
Karar senin tabki ama esinde istymus tavsye ederm anne olmak bambaska
sağolasın inşallah sizinde olur allah aratmasın isteyenebiz 2 yıldır olsun diye uğraşıyoruz, sana hemen yap yada yapma diyemem. ne zaman istersen hemen olsun inşallah bizim gibi uğraşmadan
aynen ben hap kullanmıyorum zaten başka şekilde korunuyoruz ondada istemedikce olmaz diye düşünüyorumyumurta tembelleşmesi diye bişey yok.
tam tersine doğum kontrol hapları hormonları düzenler.
bir sürü arkadaşım var hapı bıraktığı ay hamile kalan, hem de pcoslu olup.
keşke ben de kullansaydım diyorum.
konu sahibi daha 1 aylık bile evli değilken ben olsam çocuk düşünmezdim.
hem de yaşın da genç.
gez toz hayatını yaşa.
bi senelik falan olsak başımın üstünde anlicam adamı ama ay olmadı dahaSizinki erken baslamis.
benim esim nisanliyken ya bekleriz 3-4 sene birikim yapariz diyordu. Evlendikten 1sene sonra ya cocuk istiyorum demeye basladi...
geri çekilmeyse riskli ama kondomsa iyi markalar güvenilir tabi.aynen ben hap kullanmıyorum zaten başka şekilde korunuyoruz ondada istemedikce olmaz diye düşünüyorum
çok üzüldüm canım allah hakkında hayırlısını versin inşallah . eşim çalışmama karışmıyor ama pekte gönüllü değil gibi. yoruluyorum evde ister istemez sanada zor oluyor elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama senin gibi olmuyor tabi çalışmak zorunda değilsin kendini yorma diyor. ama evde durmaya alışık biri değilim. işe hayatta müsade etmez zaten hamilelik falan olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?