• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ne syleyeyim?

prige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
13
0
86
İstanbul
Yaşadığımız sorunlardan dolayı ona boşanmak istediğimi dava açacağımı en kısa zamanda eşyalarını toplamasını başının çaresine bakmasını söyledim Oda bana haklı olduğumu bana söyleyebilecek bir şeyi olmadığını vereceğim her türlü karara saygı duyacağını söyledi ama aradan iki hafta geçmesine rağmen hiç bir kıpırtı yok onda hala eve geliyor gidiyor konuşmuyoruz bu arada
şimdi ben daha ne söyleyeyim bilmiyorum ki......

" ee taşınmak için daha neyi bekliyorsun ? " diyebilirsin .
sen davayı açtın mı bu arada?

daha açmadım bunu onada söyledim davayı hemen açamayacağımı paramın olmadığını biraz para biriktirdikten sonra hemen açacağımı söyledim suçlu olduğunu bildiği için de hiç itiraz dahi edemedi

oda sizinle aynı sebepten dolayı taşınmıyordur o halde. bu süredede belki olayların değişmesini bekliyordur.
neden olmasın ?

belkı bı şans daha beklıyodur?..
eger sız gercekden ıstemıyosanız acın hemen dava..
oda mecburen cıkıcaktır hayatınızdan..

bence son şans bekliyor ..hayatınızı bir kez daha gözden geçirin derim ,eğer artıları eksilerden daha çoksa bir kez daha düşünün bence ,umarım en doğru kararı verirsiniz..

19 yıllık evliyim şimdiye kadar böyle birşeyi hiç dile getirmemiştim ciddi olduğumu biliyor eksileri artılarının bin katı bugüne kadar nasıl dayandığıma eminim kendisi bile hayret ediyordur gidecek hiçbir yeri yok ondanmıdır nedir bilmiyorum bende kiracıyım yakında taşınacağım o zaman dananın kuyruğu kopacak zaten

Yaşadığınız sorunları bilmiyoruz ama bence eşinizde diğer arkadaşların dediği gibi son bir şans istiyor olabilir.
Verebilecekseniz son bir şansı verin, yoksa eşinizin valizini hazırlayın akşam eve gelince kapıdan eline verin yada gelmeden önce kapının önüne valizi koyun. Başka çare yok gibi gözüküyor.

offf off geçmiş olsun eşinizin azda olsa suçunu,yapısını bilmeden bir yorum yapmak istemiyorum zatenyorum yapabilecek bir konuda yok yazınızda...
19 yllık eğri doğru bir yuvadan sonra gidecek yeri olmayan bir adam nereye gidebilirki en azından gitmesi zaman alır ve bu zaman içinde sizin fikrinizin değişmesini bekler.
ama bence bir adamın dayağı,küfürü,kumarı,kadını,hakareti,manevi eziyeti yoksa 19 yıl dan sonra boşanmak anlamsız...

arkadaşım hiç boşuna uğraşma borç ödeyecem diye öde öde bitmez
tecrübeyle sabit yıllardır ödüyorum bitiremedim
biri bitti biri başladı rahata çıktığı anda yenisi geliyor bunu böyle bil
hep bir umutla bırakır ders alır umuduyla ödedim bekledim ama boş sonu yok
ben şimdi boşanmak için uğraşıyorum

arkadaşın başka bir yere yazdığı mesajı bu.sanırım kumar yüzünde boşanmak istiyor.bu güne kadar destek olduğunuz için eşinizde şimdi ne yapacağını bilemez durumdadır.bazen erkekler bizi çantada keklik sanıyorlar ama yanılıyorlar

Yaşadığınız sorunları bilmiyoruz ama bence eşinizde diğer arkadaşların dediği gibi son bir şans istiyor olabilir.
Verebilecekseniz son bir şansı verin, yoksa eşinizin valizini hazırlayın akşam eve gelince kapıdan eline verin yada gelmeden önce kapının önüne valizi koyun. Başka çare yok gibi gözüküyor.

bencede en iyi çözüm bu benim babamda aynı şekildeydi annem kovalasa bile akşam hiçbişe yokmuş gibi eve geliyodu :)
annemde bavulunu hazırladı koydu kapının önüne birdaha da gelemedi babam
hey gidi günler heyy :delphin:

Sorunlarinizi bilmiyorum ama 19 yildan sonra ciddi sorunlar yasadiniz yada yasiyorsunuz demek ki!!
Eger bosanmakta kararliysaniz ozaman arkadaslarin dedigi gibi ya verin valizi eline yada kapinin önüne koyun kendisi alsin gitsin - yoksa beklemekle bu is sonuclanmayacak ve belkide istemiyerek tekrar barisacaksiniz ve tekrar cekeceksiniz :)
Ama esiniz halen son sans bekliyor gibi - eger karar veremediyseniz tekrar oturun düsünün ve ona göre hareket edin derim ... 19 yil cok kisa bir süre degil...

19 yıl çektikten sonra boşanmaya karar verdiseniz bence siz haklısınız.19 sene 29 sene farketmez zararın neresinden dönerseniz yaşamınız için kardır.

Bence bir kadın boşanma kararı aldıysa kesin haklıdır derim. Nereye kadar çekecek adamında gıkı çıkmamış zatennnn

cocuklarınız varsa onlar konussun (gitmesi geretigi konusunda) esininizle inananın sizen daha tesirli olacaktır..

adam evliliğinin çatırdadığını görmüş 19 yıl evlilik yürütülmüş
hatasını bile bile eve bir şey yok gibi geliyor susuyor.. hatasını anlayıp birşeyler yapsa bütün sorumluluğu size yıkmasa susarak ne kazanıyor
bu erkekler düzgün ayrılmayı bile bilmiyor
valizi kapının önüne konsun die mi bekliyor

Back
X