• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ne yapayım bilmiyorum

Roza kesın teshısmı? Lazer yptrma tavsye etmem.

Bilmiuorum :( roza mı dedim hayır Dedi geçen sene sonra sivilceler vardı geçti krem vs sonra yine çıkınca ve kızarınca gittim istersen lazer yapalım kızarıklıklarına Dedi kafam karman çorman

sivilcelerden kurtulmak istiyorsan hayit tohumunu kaynatip cay olarak ic..cildi pamuk gibi yapiyor,hormanal dengeyi sagliyor..en fazla 6 ay kullanip ara vermen gerek 3 ay kadar sonra yine devam edebilirsin.
ben kullandigimda cikmaya calisan sivilceler kendiliginden sonuyordu,hatta bas gosterip cikamiyorlardi bile :KK53:

Başta arttırma falan yapmıyor dimi:)

Aslında adet düzensizliği ve tüylenme yok ama gidip baktırmakta fayda var teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun herkesin sağlıklı ve temiz güzel bir cildi olur inşallah

Çok teşekkür ederim. Keşke yardımcı olabilsem. Bende başımdan geçeni anlattım çünkü ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Ama unutmayın benim derdim, hastalığım bu sizin ki farklıdır ama ölümden başka herşeyin çaresi var. Siz sadece içinizi ferah tutun. Rabbim de bir an önce şifanızı verir inşallah.
Hep sağlıklı kalın :)

Çok teşekkür ederim. Keşke yardımcı olabilsem. Bende başımdan geçeni anlattım çünkü ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Ama unutmayın benim derdim, hastalığım bu sizin ki farklıdır ama ölümden başka herşeyin çaresi var. Siz sadece içinizi ferah tutun. Rabbim de bir an önce şifanızı verir inşallah.
Hep sağlıklı kalın :)

Allah razı olsun inşallah :) iyi geceler <3

O kirmizi lekelerden bende de var
bazen artiyor bazen siliklesiyor
bir cilt uzmani cigerden demisti

Acaba durumunuz bir çeşit ürtiker rahatsızlığı olabilirmi? Çünkü o rahatsızlığın çok çeşidi var, hiç gittiğiniz bir doktor bu ihtimal üzerinde durdumu acaba? Mesela bazı insanlarda kuru yemiş (ceviz, baharat) yediğinde çoğalır, bazılarında korku olunca, bazılarıda çocukken bir şeyden korktuklarından dolayı vücutta herhangi yaşta atak veren, kendiliğinden geçip zaman zaman oluşan bir rahatsızlık.. Bazılarında kaşıntılı, bazılarında kabartı, ve ateş yapar..

Ciğer mi :/ peki tedavisi yok mu acaba? Evet bebimde bazen baya silik oluyor
Boyle sanki sivilceymis gibi dimi
Ufak ufak kirmizi kirmizi leke
vhalla cigerden bunlar dedi bisey yapamam bunlara dedi...
bazen cok siliklesiyor ama yinede orda...acikcasi brn pek kafa yormuyorum...ergenligimden beri orda ozellikle sag cene ve yanakta...
lavanta kuru var cigeri temizliyor diyolar..bak kozmik bakim diye bir blog var orda ay harekrtlerine gore ne zaman uygun bu kur ogren....

Acaba durumunuz bir çeşit ürtiker rahatsızlığı olabilirmi? Çünkü o rahatsızlığın çok çeşidi var, hiç gittiğiniz bir doktor bu ihtimal üzerinde durdumu acaba? Mesela bazı insanlarda kuru yemiş (ceviz, baharat) yediğinde çoğalır, bazılarında korku olunca, bazılarıda çocukken bir şeyden korktuklarından dolayı vücutta herhangi yaşta atak veren, kendiliğinden geçip zaman zaman oluşan bir rahatsızlık.. Bazılarında kaşıntılı, bazılarında kabartı, ve ateş yapar..

Gittiğim drlar profesör dahil demediler hiç baktırmadım :/ düşünüyorum hormon mu diye mesela adetim çok şükür düzenli karaciğer mi dedim çok zayıfım neredeyse açlıktan öleceğim karaciğer de yağlanma vs olmaz diye düşündüm sağlıksız beslenmiyorum abur cubur tüm ihtimaller tıkanıyor, sıcak şeylerden uzak dur Dedi dr artık ılık yada soğuk yiyorum çoğu şeyi banyo bile ılık hatta soğuk yapıyorum sıcak arttırıyor sanırım baharat acı yeme Dedi yemiyorum gibi böyle canım

Gittiğim drlar profesör dahil demediler hiç baktırmadım :/ düşünüyorum hormon mu diye mesela adetim çok şükür düzenli karaciğer mi dedim çok zayıfım neredeyse açlıktan öleceğim karaciğer de yağlanma vs olmaz diye düşündüm sağlıksız beslenmiyorum abur cubur tüm ihtimaller tıkanıyor, sıcak şeylerden uzak dur Dedi dr artık ılık yada soğuk yiyorum çoğu şeyi banyo bile ılık hatta soğuk yapıyorum sıcak arttırıyor sanırım baharat acı yeme Dedi yemiyorum gibi böyle canım
Bende zayifim ...yani 40-45 arasi gidiyorum yillardir hamile kalmadan once

Direkt bu sorun için diyemem ama İbrahim Saraçoğlu'nun kürü varsa bu konuya ilgili yapın, muhakkak faydasını görürsünüz. Karaciğer için olandan tutun aklınıza gelecek diğer konulardaki kürlerini ben ve arkadaşlarım yaptık ve her zaman sonuç aldık. Şifalar dilerim. Bu arada bazı şehirlerde kozmetik ürünlerinin satan mağazaları oluyor, şehrinizde varsa oraya da bakın.

diane 35 dogum kontrol hapi bu silvilce icin bire bir 6ay kullan yüzün pril pril olur

Bir ara onu da denedim denemediğim bir halt kalmamış ama onu ağır hapların yanında kullanmıştım tek başına denemedim siz kesin sonuç aldınız mı

Direkt bu sorun için diyemem ama İbrahim Saraçoğlu'nun kürü varsa bu konuya ilgili yapın, muhakkak faydasını görürsünüz. Karaciğer için olandan tutun aklınıza gelecek diğer konulardaki kürlerini ben ve arkadaşlarım yaptık ve her zaman sonuç aldık. Şifalar dilerim. Bu arada bazı şehirlerde kozmetik ürünlerinin satan mağazaları oluyor, şehrinizde varsa oraya da bakın.

Maydonoz kürü ile lavanta kürünü çok duydum ama bir türlü cesaret edemedim çok teşekkür ederim Amin inşallah

Maydonoz kürü ile lavanta kürünü çok duydum ama bir türlü cesaret edemedim çok teşekkür ederim Amin inşallah
Edin edin, inanın karaciğer problemi olan arkadaşımın o problemi bitti. Bende de başka (daha önemsiz bir sıkıntı) vardı; o da bitti. Hatta göbeğini eritmek isteyen arkadaşım da sonuç aldı. Çok dolu bir insan kendisi, boşuna prof. olmamış zaten. Ne kaybedersiniz ki?

Edin edin, inanın karaciğer problemi olan arkadaşımın o problemi bitti. Bende de başka (daha önemsiz bir sıkıntı) vardı; o da bitti. Hatta göbeğini eritmek isteyen arkadaşım da sonuç aldı. Çok dolu bir insan kendisi, boşuna prof. olmamış zaten. Ne kaybedersiniz ki?

Olumsuz yorumlar okumuştum O yüzden çekinmiştim yoksa bende kendisi takip ediyorum hep

Back
X