- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
Mune ye mesaj attim dün. Ama dönüş yok
Bilmiyorum canım ama bildiğim kadarıyla açılan konu kapanmıyorMune ye mesaj attim dün. Ama dönüş yok
Yoruma kapanmasini istiyorum zaten. Konu kapanmiyor biliyorumdaBilmiyorum canım ama bildiğim kadarıyla açılan konu kapanmıyor
Bilmiyorum canım ama bildiğim kadarıyla açılan konu kapanmıyor
Ozaman görmemiştir görünce müdahale ederKonuyu kapatır mune.
Etiket yap tekrar belki görmemiştirYoruma kapanmasini istiyorum zaten. Konu kapanmiyor biliyorumda
Ah bide bilsem etiket yapmayi :) yeniyim forumda. Dur bakiyim becerebilirsem bi...konu üzerinden etiket yapıp konuyu kapatmak istiyorum da yazabilirsin. Bazen mesajları görmüyorlar
son açtığın konuyu mu kapattırmak istiyorsun? Etiketi bilmiyorsun ama profilini gizlemişsin. 2015 tarihinde üye olmuşsun. Kafam karıştı benimAh bide bilsem etiket yapmayi :) yeniyim forumda. Dur bakiyim becerebilirsem bi...
Ozaman görmemiştir görünce müdahale eder
son açtığın konuyu mu kapattırmak istiyorsun? Etiketi bilmiyorsun ama profilini gizlemişsin. 2015 tarihinde üye olmuşsun. Kafam karıştı benim
15te uye oldumda diyet gunlukleri fln bakmisim hic hatirlamiyorum bile. Dun konu acmak icin e postadan sifremi sifirladim ve konu actim sadece. Konuyu kapatmak icin kk da ve googleda arastirdim. Konu asla silinmiyormus onu ogrendim. Bende sagi solu bi kurcaladim. Nick degistirmede olmuyormus. Dertlerimi paylastim ve nickim sonradan faekettim 2015tw ne akla hizmet boyle bisey yaptiysam. Tanidiklarin gorme ihtimaline karsi bisey yapmak istedim ama nerden tutsam elimde kaldi. Subattan beri sorun varmis nick degismiyomus.son açtığın konuyu mu kapattırmak istiyorsun? Etiketi bilmiyorsun ama profilini gizlemişsin. 2015 tarihinde üye olmuşsun. Kafam karıştı benim
sizi eleştirmek için demedim. Eski olduğunuz için bilmeniz lazım dedim. Açıklamaya gerçekten gerek yok. Keşke yazmasaydım15te uye oldumda diyet gunlukleri fln bakmisim hic hatirlamiyorum bile. Dun konu acmak icin e postadan sifremi sifirladim ve konu actim sadece. Konuyu kapatmak icin kk da ve googleda arastirdim. Konu asla silinmiyormus onu ogrendim. Bende sagi solu bi kurcaladim. Nick degistirmede olmuyormus. Dertlerimi paylastim ve nickim sonradan faekettim 2015tw ne akla hizmet boyle bisey yaptiysam. Tanidiklarin gorme ihtimaline karsi bisey yapmak istedim ama nerden tutsam elimde kaldi. Subattan beri sorun varmis nick degismiyomus.
Problem degil. Su konum bari bi kapansada. Nickte degismiyor. Tanidik biri görür mü diye telaslandim yasizi eleştirmek için demedim. Eski olduğunuz için bilmeniz lazım dedim. Açıklamaya gerçekten gerek yok. Keşke yazmasaydım
üyeliğinizi tamamen iptal ettirip yeni üyelik alabilirsinizProblem degil. Su konum bari bi kapansada. Nickte degismiyor. Tanidik biri görür mü diye telaslandim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?